Helgen

Helgen har varit underbar. Precis så som en helg ska vara :)

Fredagen
började med att jag räddade livet på en tjej i väntrummet på SJ. Och tur var väl att jag var där för trots att vänrummet var fullpackat med folk var det ingen som gjorde något än att titta nyfiket. Jävla idiotmänniskor. Men aja, jag får berätta om mitt hjältedåd en annan gång. :)
På kvällen var det vi tjejer som skulle umgås. Skulle var ordet ja. En av dom kunde inte och den andra gick hem tidigt och till slut blev det bara jag och Emina kvar. Istället blev det en sen kväll med Zuki, som vi inte träffat på evigheter. Vi satt uppe till kl 3 på natten och hade vid flera tillfällen väldigt starka och interessanta diskussioner.
Och som vanligt fick jag 2 timmar sömn den natten, inte ens det, för att sedan jobba tidigt på lördagen. Varför är det alltid så att jag lovar mig själv att varje fredag komma i säng senast 23 (eftersom jag går upp vid 4.30 på lördagarna), men under dom här 4 månaderna jag jobbat helg har jag inte kommit i säng innan 3, varje gång!.. Aja för väl skylla mig själv...

image492image493image495image494



Lördagen spenderades på Marinas födelsedagsfest. Min älskling fyllde hela 26 år. Ja du, Marina, nu är du närmare 30 iaf. Hmm... 30-års kris snart eller? Haha.
Hursomhelst så var kvällen lyckad. Alla var på humör och vi hade hur kul som helst. Det blev en hel del vodka och tequilla för min del och självklart skulle jag jobba på söndagsmorgon. But who cares, my job cant stop me fråm drinking! Nä, nu lät jag som en alkoholist där...

image496 image497 image498image499
image500 image501


Söndagen var rätt lugn. På kvällen bjöd jag över lite tjej o killkompisar hem. Kvällen började lungt men slutade kalabalik. Okej, så farligt var det inte, men så är det när man kommer in på känsliga ämnen och 10 olika viljor ska fram.
Men jag säger så här till du-vet-vem-du-är: prata inte religion och kulturer med mig och Emina, because we'll fucking take you down! :P
Jel tako Mino?

Aja, det var min helg och denna helgen kan bara bli bättre för då har jag fest. Fiesta a mi casa!
Nä nu ska jag vila. Har varit på miljöutbildning i 4 timmar. Hjärnan kommer att explodera snart.
But first, coffee ;)

Kärlek?

Här kommer ett litet dilemma! (Skrivet av Emina den fina :)).

Det är så här:

Adisa började höras med en kille för ett bra tag sen, då snackar vi om årtal, och den här killen är verkligen en skitbra kille, vi kan kalla honom för K.
Han är en sån drömkille som alla tjejer vill ha, väldigt omtänksam, snäll, trevlig, rolig o hela köret som ni redan känner till.
Iaf så har K visat ett stort intresse för Adisa, eller inte nu utan det har pågått ett bra tag, men hon säger att hon inte känner någon attraktion för honom, vilket jag VET inte är sant eftersom att en sån kille har alla attraktion för.

Men det finns ju självklart alltid en hake med allt det här, K har ett speciellt utseende. Han äger några extra kilo, och det är då anledningen till att Adisa inte attraheras av honom, men jag vet 100% att de är menade för varandra.
De hörs MINST 10 ggr om dagen , och kan verkligen prata om allt, och endå säger hon att det inte finns några känslor från hennes sida.

Jag har försökt övertala henne att bli kär i honom, och egentligen så tror jag att hon har känslor för honom men att hon inte vill ge stackars K en chans för hon är rädd för vad omgivningen ska säga. Jag personligen tycker att det är väldigt ytligt och att hon ska ge honom en chans, för gym och träning finns det gott om i Sverige, och med en spark i baken skulle K kunna bli en sexbomb.

Anledningen till att jag skriver detta inlägg är för att jag behöver er hjälp med att peppa in lite vett i Adisas huvud.
Så kära bloggare, stå upp för tjocka människor och få henne att se klart.

Det var allt från mig för denna gången, ha det bra.

Puss o Kram
 Emina



Nya frissan

Jag har nu äntligen klippt mig folks! Riktigt jävla kort. 40 cm hår åkte av. Det kändes i hjärtat kan jag säga :)
Men jag är jättenöjd faktiskt!
Har inte så många bilder där det syns bra, men här kommer ett par st iaf. Kommer fer sen.
Pejjjjjjjs.

BEFORE:                                                                              AFTER:
                                                 


Vad tycks?


Eva Longoria

image484

Det här är tamejfan den snyggaste kvinnan på denna jord, eller hur?
Jag skulle bli lesbisk för dig, Eva! :)

   


Snart börjar det

image483Om knappt en halvtimme börjar fotbollsmatchen mellan Bosnien och Turkiet. Jag tippar på 2-0 för Turkiet. Det blir en klar seger för dom, tyvärr! Men va fan, man hejar ju ändå självklart på Bosnien och hoppas och vem vet, ett mirakel kan inträffa så att Bosnien vinner :)
Fast å andra sidan vill jag också lite att Turkiet ska vinna. För vinner dom så går dom vidare och förlorar dom så går Norge vidare. Och det är ju självklart bättre att turkarna går vidare och inte norrmännen.
Aja, det återstår och se iaf :)


HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO.

Yippi Yo Ye

Jag har ÄNTLIGEN fått en lägenhet här i Växjö! Oh så efterlängtad den är!
Det är en liten etta i ett radhus som är privatägd. Tar ju evigheter att få lägenhet om man söker via Hyresbostäderna. Men idag så ringde Alex och sa att hennes arbetskompis äger dom här lägenheterna och frågade om jag ville ha den. Och självklart vill jag det!
Vill ju inte ha en etta egentligen, men what a fuck, kan ju bo där under tiden jag väntar på min 2a. Och dessutom är den hur billig som helst. 2300 kr där el ingår.
Och det är jäääääävligt stor skillnad från mitt etta i Lund då jag betalade 3700 + ett par hundralappar i månaden för elen.

Men det är inte helt 100% säkert än. Jag ska titta på lägenheten först. Det blir på lördag. Sen bestämmer jag om jag vill ha den eller inte. Tar jag den så är den min 1 januari. Bra sätt att börja det nya året på :) En egen liten lya :)

Jag skrattar så jag dör!!






Alla eyes on me

Det finns en jättecool sida på internet där man kan se om man passar i olika frisyrer och färger.
Kolla in mig haha

 



Emir tycker jag ser ut som Cher på den andra bilden :P

image470image471

It takes two to tango

image468

Finns det någon som verkligen skulle våga resa sig upp från datastolen, öppna munnen, och bara vrålskrika ut allt skit som fastnat mellan lungorna?
Jag slår vad om att det är många som vill, men inte vågar, precis som jag. Man vill ju inte direkt ha fyra polisbilar utanför ens ytterdörr, uniformerade biffar som väntar sig ska hitta en oidentifierbar människokropp i bitar.
Därför: Bygg in ljudisolerade rum i alla nya lägenheter, så att folk får lätta på trycket och manage of some anger.


And here i am crying my fucking heart out. För jag twistar mellan de allra mest motstridiga känslor just nu.
Släng ihop min alla känslor jag känner just nu som ett kemiskt experiment i ett labbprov. Det kommer inte bara att explodera, det ger alla som råkar vara i närheten sönderfrätta ögonvitor och tredje gradens brännskador.


Risk för ett nytt krig

De flesta känner väl till situtationen nere i Bosnien just nu. Ett nytt krig är på väg och det är inte ens säkert att åka ner på semester längre. Många avbokar sina nyårsresor till hemlandet. Så pass allvarligt har situationen blivit där nere och där är skrämmande, jävligt skrämmande.

Häromdan varnade nämligen EUFOR-chefen att risken för krig i Bosnien är uppenbar igen.

Det måste undvikas, till varje pris. Det är oerhört angeläget att EU:s och världens övriga ledare omedelbart sätter in alla tänkbara diplomatiska ansträngningar för att överbrygga de motsättningar som finns på Balkan.

Skulle det bli krig, Gud förbjude, är risken överhängande att fler länder på Balkan dras in i eländet.
Europas oroliga hörn måste få harmoni.


Helgen

image467Ja, då är vecka 46 slut, om 3 timmar...
Helgen har varit rätt lugn. I fredags var det shopping som gällde. Det slutade med att jag slösade 3700 kr på drygt en timma. Bra jobbat Adisa! :) Det blev 3 par skor, jeans, klänning, lite smink och smycken.
På kvällen skulle jag ju klippa mig. Jag var riktigt taggad på det också! Ville verkligen bli av med den långa moppen på huvudet. Och jag hade förberett mig psykiskt på det allt. För sist jag skulle klippa mig, förra månaden, satte jag mig i frisörstolen och gick därifrån sekunden innan frisören skulle börja klippa haha. Det är nte lätt och klippa så här långt hår till kort ju. Men men, i fredags skulle min granne klippa mig, för hon jobbar som frisör och då säger hon att hon hade glömt sina saxar på jobbet och hon jobbar utanför stan.
Så det fanns inte mycket och göra där... men men, det ska bli av nu i veckan någon gång i alla fall!

Emina hämtade upp mig och vi åkte upp till Donken och käkade. Rätt sent på kvällen, runt midnatt bestämmer vi oss för att åka upp till Tingsryd och umgås med Armina och Dzemo. Men vi fick fel vägbeskrivning så efter att ha kört i 40 km fattar vi att det är fel väg och då var det så pass sent så vi sket i det haha.
Så det blev hemresa till Växjö och umgänge med tjejerna till 4 på morgonen och jag skulle gå till jobbet vid halv 5 på lördagen. Gött :)

Efter jobbet följde vi med Sejla till tågstationen för att säga hejdå. Hon åkte till Sarajevo och ska vara borta i 2 hela månader! Fan vad orättvisst! Hon kommer ha hur kul som helst. Hon har 10 veckors lärarpraktik och hon ska praktisera på en gymnasieskola i Sarajevo. Hur kul låter inte det?
Saknaden är redan stooooor gumman. Kom tillbaka snart! (L)

Morbror kom från Skåne över helgen! Gud så underbar morbror jag har. Jag älskar honom verkligen, han är världens roligaste och mest förstående människa jag känner till. Jag kan inte se honom som min morbror på 50 år, utan som en bästa vän. Vi verkligen pratar om ALLT! Han är bäst helt enkelt.

image466Och nu sitter jag hos Alex och proppar i mig cola och STJÄRNOR. Ni vet dom där OLW med Sourcream & Onion. Sjukt gott! :)







Isn't it ironic?

För någon dag sen stod jag och väntade på bussen. Och jag rökte. Det kommer en människa och ställer sig alldeles intill mej och säger åt mig att flytta på mig för hon gillar inte rök. Jag svarar att i så fall borde hon inte stå nästan PÅ mej!

Bussen kommer, jag fimpar ciggen  och  går in i bussen och sätter mig. Bussen var nästan tom,bara 3-4 passagerare. Ändå sättter sig  kärringen precis bakom mig och säger "Usch,vad det luktar rök, jag tål inte röklukt". "Men sitt då inte precis bakom mig i så fall".säger jag. "Jag sitter var jag vill",blir svaret. "OK. Det är upp till dig,säger jag. Kärringen sitter kvar och muttrar.

Jag kliver av och går dit jag ska och gör det jag skulle göra.Vad det nu var. Kärringen åker vidare.Jag tänker att det finns många dumma får i världen...sen har jag glömt allltihop. Tills i morse:


Jag följde med mormor till vårdcentralen. Sätter mig i stolen efteratt ha blivit välkomnad av sköterskan.Sen kommer läkaren. Gissa vem det var? Rätt gissat, kärringen från bussen!!! Hon kände inte igen mig, men jag kände igen henne och hon var hur trevlig som helst... !

Sånt är livet, märkligt ibland. Haha.


Hej på mig

Dagarna bara rusar förbi, tycker ni inte det? Tiden går så jävla snabbt! Helt plötsligt är vi inne i halva november! Det kändes fan som om det var sommar igår...och snart är det nyår! Och jag har inte den blekaste aning vad jag ska göra då. Alla tycks redan ha planer på att åka ner till Bosnien. Ja, har man möjlighet so why not...till skillnad från vissa andra, som jobbar hela julen.. fuck. Men å andra sidan så kvittar det, firar ju ändå inte jul!

Annars händer inte så mycket. Som sagt, tiden bara springer förbi. Man jobbar, äter, skiter, träffar vänner, sover. Och så är det för varje dag som går.
Oh förresten. Nu har jag äntligen bestämt mig. På fredag ska jag klippa mig! Ska bli så skönt. Men jävligt ovanligt och annorlunda. Från att ha riktigt jävla långt hår till kort, shit vad det kommer ta tid och vänja sig haha. Men men, I'm up for changes!

Nä, nu ska jag äta korv. :P
Puss på mig

Ny design

Ja, som ni ser så har jag gjort om designen på min blogg.
Det var väl på tiden att jag bytte. har haft det gamla så länge nu.
Vad tycks?

Nä, nu är det fan dags att lägga sig. Hoppas jag kan somna nu :S

Nighty

Nisam seljanka

HUR BONDE ÄR DU?

image464

Haha texten var ändå bäst. "skulle inte känt igen en ko..."
Jag har aldrig sett en ko i hela mitt liv, bara på Tv o sånt, men känna igen den, de hade jag gjort :P
Och jag tittade faktiskt på 2 avsnitt av Seljak trazi Seljanku (Bonde söker fru haha) förra helgen.


Gör testet här


Men men men...





Jag hittade min låt ju! :) Den är mäktig, så jävla cool haha.
Okej Adisa, dags att sova kanske..

Två och en halv män

image463För inte så längesen började jag titta på Två och en halv män som går på kvällarna efter SATC, och jag måste säga att jag är besatt! Varför har ingen sagt att det där är världens roligaste serie och att jag måste titta på den? Utan jag var tvungen och själv komma fram till detta, efter typ 100 år. Aja... fy fan vad det är bra iaf! Tycker inte ni det? Dom är så coola. Jag har signaturmelodin på hjärnan. Går runt på mejeriet som ett litet puckeldjur och sjunger " men men men... " hahah.

Fucking morgon

Min monster till fucking syster väckte mig klockan fucking halv 5 på fucking jävla morgonen när hon skulle till sitt fucking jävla jobb så nu kan inte jag sova jävla skit. Det lär nog bli en jäääävligt massa skitbloggande nu.  För jävligt! Fuck!

Svär jag? Nä , inte alls :P

Våra Bästa år

image462


Läs inte detta om ni följer Våra bästa år och inte vill veta vem som är mördaren!!


Jag är som sagt jävligt besatt av den här serien. Men jag har en fråga.
Man har ju hört att Marlena är mördaren... är detta verkligen sant??
Sen har jag fått höra att Roman och Tony står näst på tur att dö. Är det sant?
Fan det är så spännande och jag orkar inte vänta med att se om det är så eller inte.. HAHA

En lång en

PERSONLIGT
Namn: Adisa
Födelsedag: 26 januari
Hemstad: Sanski Most/Bosnien, Växjö/Sverige
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: svart
Längd: 1.70
Högerhänt/Vänsterhänt: högerhänt
Stjärntecken: Vattuman
Skostorlek: 40
Är dina föräldrar skilda: Ja
Rädslor: Sjukdomar och döden.
Mest använda namn på msn: Adisa


FAVORIT

Färg: Svart
Mat: Lasagne
Sport: Basket
Glass: Mc Flurry med smarties
Godis: Geisha
Affär: Lindex
Tuggummi: Eh..kvittar
Årstid: SOMMAR
Radiostation: Radio M
Kroppsdel på motsatta könet: Ryggen


VÄNNER OCH LIVET

Vem av dina vänner är mest lik dig: Marina. Vi tycker och tänker likadant i nästan allt.
Vem är mest högljudd: Får jag välja mig själv haha? Om inte, Emina! :P
Vad får dig mest att skratta: Människor med sjuk humor.
Vem har du känt längst: Amita & Senada, sen 1995.
När grät du mest: Nån vecka sen.
Bästa känslan: När alla runtomkring mig mår bra.
Värsta känslan: När jag måste upp tidigt på morgonen haha.
Vart vill du bo i framtiden: Dubai!

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär: Yes.
Rymt hemifrån: Haha ja, jag var borta 4 dagar.
Tänk på självmord: Ja, faktiskt.
Sovit utomhus: Ja
Velat bli modell: ne aldrig.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Ja massor! Sånt man gjrode när man var liten. Tex, jag  följde efter en kille hela tiden. jag var typ 12 och han var väl 18 och jag var dödskär i honom. Var värsta psykot. Typ skrev brev till honom om la det i hans brevlåda och så haha
Sett en död människa: Ja under kriget. Sett en människa bli skjuten mitt framför mig.
Varit på scen: Ja, med folklorgruppen bl.a
Retats:  Alltid kul!

DU

Svär: AbsoFuckingLutely.
Sjunger bra: Haha nooo.
Duschar dagligen: Nja, inte varje dag alltid.
Vill gå på högskola/universitet: Japp 3 år.
Vill gifta dig: Klart jag vill! Vad går livet ut på annars om man inte ska gifta sig, bilda familj och hela köret?
Kommer överens med dina föräldrar: Har ju inga, men jag kom väldigt bra överrens med min mamma.
Gillar åska: Nej!!
Spelar något instrument: Har spelat gitarr och piano i många år.
Äger en ipod: Nej faktiskt inte.
Sover med gosedjur: När man är 22? Nej.
För dagbok: Nej men jag bloggar.
Sjunger i duschen: Alltid!

THIS OR THAT

Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: Mc.
Singeldate/gruppdate: Singeldate.
Choklad/vanilj: Choklad.
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar.
Kött/vegetarian: Kött.
Tv/film: Film.
Gitarr/trummor: Gitarr.
Adidas/nike: Nike.
Kakor/paj: Kakor.
Blind/döv: Dov.

KAN DU

Gå ner i splitt: nNej
Skriva med båda händerna: Japp! OPch jag har hört att människor som kan skriva med båda händerna är mirakelmänniskor. Haha, thatäs me.
Vissla: Yes.
Blåsa en bubbla: Ja med hjälp av tuggumi :P
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Ja
Dansa: Ja, and I love it.
Äta vad du vill utan att oroa dig: Haha nej, men jag gör det ändå!

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

Du nuddade: Marina.
Du pratade i telefon med: Alemka.
Du msnade med: Minns inte.
Du kramade: Ella.
Du skällde på: Syrran, vem annars.
Du sportade med: Haha, det minns jag inte nu efter 100 år.

SENAST DU

Skrattade: Alldeles nyss
Grät: En vecka sen.
Filmen du såg: Lara Croft, gick på TV igår.
Tuggade tuggummi: I morse.
Drog ett skämt: Igårkväll för mormor.
Sjöng en sång: "Tasun tasun tanana...", sjöng den för lilla Ella när jag var ute med henne i morse. haha.

TROR DU PÅ

Liv på andra planeter: Fan heller. Det fånigaste jag hört.
Mirakel: Ja det tror jag på.
Kärlek vid första ögonkastet: Ja, lite.
Spöken: Ja.
Tomten: Haha, va? vadå finns han inte?

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med:
Ingen.
Dricker du mjölk: Nej, har inte gjort det på över 10 år.
Person du hatar mest: Ingen just nu.
Vad borde man uppfinna: En tidsmaskin
Är du ett hälsofreak: Haha nej!
Vilket är det värsta vädret: När det regnar och blåser samtidigt
Lekte du med barbie som liten: Ja, vem gjorde inte det? :)


Fy faaan vad hemskt!!

OOOHHH MMMYYY GGGOOODDD!

image461Jag trodde att sånt här bara hände på TV, men tydligen inte! Detta är det vidrigaste, hemskaste och äckligaste jag hört i hela mitt liv! Mitt hjärta höll på att stanna hundra gånger om.
Igårkväll var jag ute med Emina och då berättar hon om en äldre kvinna, en när vän till familjen som var ute och körde bild en kväll, någon gång vid midnatt. Hon kör på motorvägen och då åker hon förbi en man som ligger där mitt på motorvägen, så den här äldre kvinnan vänder självklart för att hjälpa den här mannen och hon parkerar sin bil utmed kvägkanten. Tänk på att det är mitt i natten, motorväg, ingen belysning, bara skog.
Och då går hon ut ur bilen, går fram till den liggande mannen och upptäcker att det inte var en människa som låg där utan en stor docka. "Jättekul!" tänker hon och går tillbaka till bilen och kör därifrån. I den sekunden hon börjar köra därifrån ser hon en bil som kör precis bakom henne och börjat tuta efter henne, att hon ska stanna. Men självklart är man inte så dum så att man stannar bilen mitt ute i ingenstans så hon förtsätter att köra och tror att dockan användes som någon typ av lockbete av om som körde bakom henne, så att hon ska stanna bilen och dom typ ska råna henne.
I alla fall, efter att ha kört 10 km kommer kvinnan till sin parkering, fortfarande med den tutande bilen efter sig. Hon parkerar bilen på sin parkering och vevar ner rutan pyttelite. Den andra bilen parkerar bakom henne och ut kommer ett äldre par och hon kände sig genast lite lugnare med tanke på att det var en man och en kvinna som hade kört efter henne. Det här paret går fram till bilen och genom den lilla öppningen i fönstret säger dom:
"Herregud varför stannar du inte!! Ser du inte att du har en man i ditt baksäte?!?!"
Och i just den sekunden öppnades bakdörren på hennes bil och en man springer ut därifrån!
Han placerar en docka mitt på vägen och under tiden hon går fram till dockan sätter han sig i hennes bil och hon kärde i 10 km ovetandes om den här mannen som gömde sig där bak. Hur sjuk kan man va??
Fyyy faaan vad hemskt!! jag höll på att dö när Emina berättade detta!
Tänk er, ha en man i baksätet som planerade att fråna er och ta bilen, OM NI HADE TUR!! För att inte tala om våldtäckt och mord!

Fan vad jag hade mardrömmar om detta inatt. Jag vaknademinst 5 ggr under natten då jag drömde om att detta hade hänt mig! Och självklart försov jag mig till jobbet 1½ timma pga det!
Snacka om läääääääässssssskiiiiiigtttttt!!




Flytta igen?

Känns som om det är på tiden att jag bloggar lite, har ju gått en hel vecka nästan.
En hel vecka har gått och det känns som en dag. Fy fan vad tiden går snabbt när man har 1000 saker att göra.
I helgen blev det utgång med tjejerna som sagt. Fan så kul vi hade. Lärde känna massa roliga människor. Så det blev en lyckad kväll. Resten av veckan jobbade jag som vanligt och  hade tusen andra ärenden. Blev lite shopping också. :) Och jag bara längtar tills lönen kommer om 2 veckor. För jag har hittat skitsnygga kläder lite överallt. För en gångs skull...

Och nästa vecka blir det Halmstad igen, förhoppningsvis! :)
Jag har funderat på att flytta dit... bara jag hittar jobb. Hade inte tvekat en sekund, bara tagit mitt pick o pack o flyttat. Känner så jävla mycket folk där och jag älskar den staden! Ja... vi får väl se..
Såg en ledig tjänst på ABF, ska nog söka. Sen får vi väl se :)


RSS 2.0