The list

VEM.
Vem är i rummet med dig?
Min katt, Coco.
Vem fick du sms av senast? Emir.
Vem pratade du senast i telefon med? Emina.
Vems hus var du senast i? Naidas.
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Ella :)
Vem önskar du att du var med nu? Sötaste, bästa D.

VAR.
Var är din telefon? Bredvid mig på sängen.
Var är din mamma? I himlen..
Var sover du? I min säng.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Gina Tricot.
Var åkte du senast bil? Igår med Alemka och Amira.
Var i ditt rum är du? I sängen.

VAD.
Vad åt du senast?
Kakor.
Vad drack du senast? Kaffe & Cola.
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta.
Vad är den närmaste saken som är blå? Kudden.
Vad har du på fötterna? Ingenting.
Vad är din favoritfärg? Svart & Blå.
Vad är din favorithemsida? adisa.blogg.se :)
Vad hör du just nu? Nermin Puskar - Novi svijet.

NÄR.
När var senaste gången du tände ett ljus?
Någon månad sen.
När träffade du din pappa senast? Aldrig gjort det...
När duschade du senast? Igårkväll.

HAR DU NÅGONSIN.
Hånglat i mer än tre minuter?
Japp!
Sovit i någon annans säng? Absolut.
Hånglat på en bio? Nej.
Hånglat i skogen? Ja.
Sovit naken? Jajjemän.
Målat om ditt rum? Nej, min vill måla det i rött.
Kört över hastighetsgränsen? Har ju inget körkort än...
Haft känslor för någon som inte känt det samma? Mmmm, det har väl hänt alla.
Sovit i en säng med någon av samma kön? Jodå..
Sett någon dö? Ja..
Varit på ett plan? Nej! Aldrig i livet! Min största fobi ju.
Sovit till tre? Haha, jaarå!
Älskar eller saknar någon just nu? Jaaaa, något så otroligt mycket!


Luffare

image913

Idag har jag luffat hela dagen. Efter att ha jobbat ett par timmar i morse stack jag till Marina. Längesen jag träffade henne, men framför allt hennes lilla dotter Ella, världens sötaste unge på 1½ år och idag var hon jättegosig och ville kramas och pussas hela morgonen. Så det var kramkalas för hela slanten. Åh så underbar hon är!
När jag sedan kom hem möblerade jag om mitt rum (!). Bytte ut mattan och det blev omplacering av sängen. Vet inte hur nöjd jag är med det nu, men omväxling förnöjer!

Sedan stack jag till Emina där vi satt på balkongen med Merima och snackade bloggar! Öhm...ja. När Emina sedan stack till jobbet gick jag över till Naida. Tur är väl att vi alla bor i samma område haha. Väl hos Naida blev jag sminkad av henne, vilket hade kostat mig 500 kr på KICKS, där hon jobbar. Riktigt snyggt blev det och jag är supernöjd. Bra att ha sådana kontakter hea hea.

Och nu är jag hemma, ska nog ta och inviga andra säsongen av Brothers and Sisters. Fan vad jag älskar den serien!

Kramen.

Vote

Som många av er har märkt hade jag en omröstning på bloggen, i den vänstra menyn. Tänkte att det kanske var på tiden att jag bytte den mot en annan fråga. Så nu har jag gjort det. Tänkte det skulle vara kul att veta hur gamla mina läsare är :) Feel free to vote!

Reslutaten från förra röstningen.
image912

Fika med frugan

Det blev fika på stan med Alemka. Träffade på massa roligt folk me. Älskar när det är så här fint väder och alla är ute och man träffar på folk man inte sett på länge. Sedan hämtade vi upp Amira och åkte upp till ett shoppingcenter där Alemka plockade på sig 3 par skor. Funderade själv på att köpa ett par, men ångrade mig. Det får vänta till nästa månad. Har varit på jakt efter en vårjacka ett bra tag nu men det verkar inte finnas några som jag tycker om. Är så jävla kräsen när det gäller sånt. Men men... åker förmodligen till Skåne på fredag, hittar nog någonting där säkert.

Nu ska jag ta hand om min fot. Har fått ett äckligt sår av skorna jag hade idag. Och det gör svinont!


Parni Valjak - Suncanom stranom

Denna har jag lyssnat på hela morgonen. Love it. Blir alltid så glad av den.

Årets händelse

Alla som känner mig vet att jag inte äter grönsaker. Jag har aldrig i hela mitt 23 åriga liv ätit grönsaker. Ingenting alls! Men vet ni, idag gjorde jag det för första gången! Jag citerar Emina: "Adisa vi måste ta kort på dig medans du äter grönsaker, för annars kommer ingen tro mig!". Knappt så jag kan tro det själv.
Men saken var den att Munja bjöd över mig och Emina på middag och han gjorde en jättegod kycklinggryta med wookade grönsaker och ris. Det var inte så illa som jag trodde, men mest för att de var stekta. Hade annars aldrig ätit råa grönsaker. Så jag är faktiskt stolt över mig själv idag. För en gångs skull åt jag något nyttigt :)

Sedan stack jag och Emina hem till henne och vi har spelat Remi i evigheter på hennes balkong. Utklassade ju henne som vanligt :P
Och nu ska vi ut o ta en prommis.

Mardröm

Inatt hade jag mardrömmar. Jag vaknade kl 4 helt rädd och vilsen. Det var längesedan jag drömde något så äckligt och hemskt. Jag var så rädd så jag sov med lampan tänd haha. Det är hemskt med mardrömmar, den sekunden man vaknar vet man inte om det har hänt eller inte, men när man väl inser att det bara var en mardröm vet man inte om man ska skratta eller gråta. Jag drömde att syrran, Sejla och Maida hade blivit styckade till döds av en skitäcklig man och jag kunde inte göra något åt det. Jag var den enda som överlevde och jagades mitt i natten i skogen av den mannen som var helt blodig och hade en yxa i handen och han kom allt närmare och när han till slut fäller ner mig på marken och ska hugga ihjäl mig då vaknar jag! Wierdo...

Nä, nu ska jag ta en lång dusch och sedan får jag se vad som händer.
Hare bra!

Jaa duu

Det blev ingen teater för min del. Jag stack till Alemka och drack kaffe med henne istället. Och nu sitter jag hemma hos Naida och dricker saft. Ska försöka övertala henne att spela Nintendo Wii :) Tycker det är så jävla kul! Funderar på att köpa en själv. Men risken finns att jag får ett osocialt liv. Kommer nog bara sitta hemma och spela haha.

Ja, det var väl allt jag hade och säga.
Vilket inlägg ccc ....

The Breed

image911Har precis sett skräckfilmen The Breed. När jag läste vad den handade om kändes givetvis igen handlingen från tusentals liknande filmer där ett gäng ungdomar åker iväg ut i vildmarken i tron om att de ska ha sitt livs semester, men något ondskefullt dyker upp och förstör allt det roliga.
Och den här filmen var faktiskt riktigt bra! Michelle Rodriguez spelade en av huvudrollen, vilket gjorde filmen ännu bättre, I love her!

Sen tycker jag inte riktigt att det var en skräckfilm.  När ett par schäfrar stirrar in i kameran blir man mer road än rädd. Det behövs mycket mer än så för att få mig att hoppa till.
Men bra var den iaf.

Jag behöver ladda ner nya filmer. Tips någon?!


Teater

Skönt att det inte är så varmt idag som det varit denna veckan. Det har varit fööör varmt, och med tanke på min solallergi har det varit extra jobbigt. Men nu är det lagom. Lite molnigt med varmt ute ändå. Perfekt!
Har precis kommit hem från jobbet. Ska kolla med tjejerna om någon har lust att hitta på nått denna sega söndag. Ikväll ska vi på teater iaf. En bosnisk teater. Ska tydigen vara jätterolig.  För ett par månader sedan såg vi Bosanska Podvala. En teatergrupp från Sarajevo som åkte runt i Sverige. Gud så bra det var! Jag tror aldrig jag skrattat så mycket som då. Hoppas denna blir lika bra.

Nä, dags för kaffe och cigg på balkongen!

Ihjälklämd

Jag har aldrig varit med om något liknande.
Ikväll var det ju premiär för Terassen. Ett uteställe som bara har öppet under våren/sommaren. Efter förfesten hos Sejla gick vi ner till stan och möts av en kö så långt ögat kunde nå. Helt otroligt! Så det var bara att ställa sig i kön och 45 minuter senare orkade jag inte mer. Det var trångt och så varmt att jag kände mig alldeles spyfärdig. Och inte nog med det höll folk på att puttas bakifrån. Några av oss orkade inte mer och gick därifrån, men jag tänkte fan inte gå efter att ha stått där i nästan en timma. Men när jag fick en armbåge i bröstet och jag kände att jag började få svårt att andas drog jag mig ut. Jag vet själv inte hur för alla trängdes och skrek.

Fan, en efterlängtad kväll som slutade i katastrof. Inte nog med att jag har ont i bröstet, jag fick en smäll i ryggen också. Och dessutom har jag skoskav och huvudvärk. Kan det bli värre? Undrar hur jag ska kunna orka jobba imorgon. Fuj.

Stress

Har känt mig stressad hela dagen idag. Mycket som skulle fixas i stan innan jag åkte tillbaka till jobbet. Och inte nog med, precis när jag står och väntar på bussen hem från jobbet inser jag att jag glömt mobilen på jobbet så jag var tvungen att gå tillbaka och hämta den och sedan vänta en halvtimma på nästa buss. Fan så förbannad jag var!

Men nu är jag hemma iaf. Är så stressad så jag inte ens hinner käka. Fixa mig snabbt och sedan är det födelsedagsfirande för Sejla och Maida innan vi drar ut. Skoj! :)

25 april

Jag var riktigt trött när klockan ringde i morse. Munja var snäll nog att skjutsa mig till jobbet. Skönt. När jag sedan kommit hem fyllde jag badkaret och vet ni, jag somnade! Inte förrän 45 minuter senare väcks jag av att min telefon ringer. Jag var så trött så jag skulle nog utan tvekan sovit där i badkaret i flera timmar.

Snart ska jag iväg till stan och köpa presenter till Sejla & Maida som fyller år i veckan. Imorgon är det fest hos Sejla och sedan ska vi ut. Premiär på Terassen på lördag. Kommer nog bli skitbra. Helt klart bästa utestället varje sommar. Sedan åker dom två till Ungern i några dagar för att fira sina födelsedagar. Avundsjuk? JA!

Nä nu ska jag göra mig fin innan jag tar bussen till stan. Blir även en fika med Armina & Dzemo senare, innan jag drar till Munja och festar.

Pjuss.


Vår spontana resa

Jag hann precis publicera inlägget tidigare idag när Munja kommer in genom dörren och helt spontant säger att han ska till Lund och jag och Aida var allt annat än svåra att övertala. Så 10 minuter senare satt vi i bilen på väg till Lund, på väg till min kära stad där jag spenderade 3 år av min studier. Jag var så ivrig över att åka tillbaka till Lund, jag var som ett litet barn i bilen. Längtade såå mycket efter Lund. Har inte varit där på ett år ju.

Väl i Lund välkomnades vi av sol och värme. Allting var som förr och jag njöt av varje steg jag tog på Lunds gator. Det blev ev lång fika på Hercules med Samir och Elma innan vi gav oss på jakt efter Almas klänning. Jag hade tidigare idag varit på H&M här hemma i Växjö för att kolla om klänningen fanns här, men nej, endast en kvar men för stor. Så jag tvingade med allihopa till H&M i Lund och förklarade för alla hur klänningen såg ut och vi hittade en där också, men för stor den med. Tråkigt.

Vi tog sedan en lång promenad genom centrum och jag och Aida pratade gamla minnen. Nostalgi kick till max!
Vi övertalade Samir och Elma att köra oss till min gamla lägenhet och vi åkte upp dit. Och eftersom jag typ bodde granne med NOVA, jättestort shoppingcenter så passade vi på att kika i H&M där inne. Så fort jag kommer in ser jag en tjej gå runt med Almas klänning! Jag gick fram till henne och frågade och hon visade mig vart den hängde och voila! Där hängde Almas efterlängtade klänning i rätt storlek. Alla vi var överlyckliga, för de andra hade börjat tröttna på mig haha. Som Samir sa: "Jag hoppas inte det finns fler H&M butiker i stan!!"

Efter den långa jakten på klänningen stack vi till pizzerian där jag bodde och gissa vad? Pizzasnubbarna kom ihåg mig och syrran! Efter ett helt jävla år! Snacka om att vara stammis haha. Hur sköna som helst.
Ett besök på min kära NETTO blev det också självklart. Men Magda, vår heta nettosnubbe jobbade inte! Fan ocskå. hahaha.

Nu är vi hemma i alla fall och jag ska nog försöka sova nu. Upp tidigt och jobba imorn.

Natti.


Lunch i Thailand

Vilken seg dag. Vi sov endast 5 timmar inatt. Väcktes av att det ringde på dörren, men ingen av oss orkade gå upp och kolla vem det var. När jag förskte somna om väcktes jag av Munjas jävla telefon som pep hela tiden. Så det var lika bra att gå upp. Vi stack ner till stan där vi mötte upp Samer och åt sedan på thai-restaurangen. Varför måste man alltid käka så jävla mycket när man är där och sedan orkar man inte göra någonting hela dagen för att man är så mätt? haha. Samma misstag varje gång.

Sedan blev det fika ute i solen. Emina och Naida joinade också. Det pratades känslor och vi konstaterade att Naida har ett hjärta av sten, Emina är envis och jag...jag är som jag är helt enkelt. Neutral?

Nä, nu är jag tillbaka hos Munja. Han stack iväg och jag undrar om jag ska städa undan här lite? Hmm...kanske.


En lång lista

Aida håller gitarrkurs för Munja och jag är uttråkad. Väntar på att de ska sluta så vi kan röka vattenpipa. Och under tiden får bloggen lida för denna långa lista.

1. Var är dina föräldrar födda?
Bosnien (Sanski Most).

2. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Ingen aning. Men håller på och installerar Word just nu.

3. Vilken är din favoritrestaurang?
Thai-restaurangen i Växjö :)

4. Har du varit med i någon skolpjäs?
Ja massa när jag var liten.

5. Hur många barn vill du ha? Vad ska dom heta?
Två flickor och en pojke. Lamija, Minea och Arman.

6. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Svensk musik.

7. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Samma som alltid. Socialdemokraterna.

8. Har du åkt moped någon gång?
Javisst. Vi var t.o.m 4 st som åkte på en moped. Fråga inte hur haha.

9. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Aldrig i livet.

10. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Har inte varit utomlands, om Bosnien räknas så självklart :)

11. Kan du alla orden i nationalsången?
Nej inte den svenska, men den bosniska ja.

12. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Flyga drake.

13. Favoritpizza?
Kebabpizza.

14. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Ja, när jag var 8. Över 200 barn deltog och jag kom 4:a haha.

15. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Pizza med Munja & Aida.

16. Favoritchoklad?
Marabou - Non Stop. Och Geisha!..

17. Pepsi eller Coca Cola?
Cola.

18. Vad var det senaste du handlade?
Cigg.

19. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Njae, egentligen inte.

20. Kan man vara vän med sitt ex?
Absolut! Mitt ex är en av mina närmaste vänner.

21. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Mormor.

22. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Comviq-tanten.

23. Vad har du i din väska?
Förutom det viktigaste, massa kvitton och bussbiljetter haha.

24. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Borstar tänderna?

25. Musik som spelas oftast i dina högtalare.
Azra, Parni Valjak, Nermin Puskar.

26. Vad är du tacksam för idag?
Människorna i mitt liv.

Hur dum får man va

Jäklar vad jag har sovit! Sov hela 2 timmar nu och är pigg & glad nu. Det blir en uppesittarkväll för min del, finns inte en chans att jag somnar innan 6 på morgonen. Men det gör inget för imorgon är jag ledig :)
Ska dra in till stan nu och träffa Munja och sedan blider det mat från Donken med massa filmer inatt.

Oh jag måste bara berätta om min feta bula på pannnan som jag fick i morse på jobbet. Jag skulle böja mig ner för att plocka upp något och jag slår rakt in i en kant på vägghyllan. Jag slog mig så hårt så jag helt seriöst trodde att jag spräckt hela skallen. Min kära kollega hör att något hänt så hon springer in och hittar mig sittandes och blödandes i ansiktet haha. Som tur var såg det värre ut än det är. Kommer vakna med en så fet bula på pannan imorgon. Kankse dags att klippa lugg? haha.

Men som min mormor sa "du kommer döda dig själv en dag på jobbet". De senaste 3 månaderna har jag jätteofta kommit hem skadad från jobbet. Mitt egna fel. Fick ju en kniv rakt in i handleden för 2 månader sen.  En vecka senare ramlade locket från en jättestor maskin på mitt lillfinger. Dumma jag hade glömt sätta fast locket.
Snacka om att vara dum. Undrar vad som händer härnäst... hm...

Nä, nu får jag springa till bussen.
Puss hej.

Shopping

Jag har bestämt mig för att fortsätta blogga. Fick ny inspiration efter alla fina kommentarer igår. Söta ni e :)

Detta är en varning för ett modeblogg-inlägg haha. Sådant som jag ytterst sällan har, snarare aldrig!  Men idag var jag på stan med tjejerna och väl inne på Gina Tricot köpte jag dessa 3 underbara tröjor. Riktiga fynd också. Stor rea på massor med kläder.

image908image909image910

Lägga ner bloggandet?

Fika och bullar hemma hos Alisa idag. Åh jag blev helt förälskad i hennes lägenhet! Äskar planlösningen. Sejla var också där och vi satt på balkongen hela dagen. Jag med min solallergi också. Blir inte mysigt ikväll när kliandet drar igång haha.

Gud vad jag har tappat blogglusten på senaste tiden. Jag funderar på att lägga ner verksamheten helt. Det känns inte lika kul längre. För jag har inget seriöst bloggande. Visst, när jag startade min blogg för lite mer än ett år sedan var det sista jag tänkte på att den skulle bli så stor som den är. Okej, jag är ingen KENZA eller BLONDINBELLA direkt, men ett par hundra besökare har jag dagigen. Tanken var bara att ha det som en "dagbok" som jag sedan kan klicka tillbaka i och minnas allt jag varit med om. Jag bloggar om min vardag, var jag är och vem jag är med och vad vi gör. Hur kul är det för er att läsa det? Det jag mest undrar över är hur jag ändå kad ha så många unika besökare varje dag, när min blogg, enligt mig inte är såå intressant.
Samtidigt känner jag att jag bara bloggar om positiva saker i mitt liv. Jag skriver aldrig när jag mår dåligt, när jag har problem eller de negativa sakerna. Visst, man vill inte blotta sig för mycket. Många håller nog med, de flesta skriver aldrig för privata saker i sina bloggar. Äh jag vet inte vad jag vill komma fram till egentligen.
Jag får fundera på hur jag gör med min blogg.

Jag gillar inte solen

image907Nu ska jag berätta om ett stort problem som jag har varje gång solen tittar fram. Jag är nämligen allergisk mot solen. Inte så allergisk så att jag inte kan vara ute och tacka Gud för det, men på en skala från 1 till 10 ligger jag på nr 7 som min läkare fint uttryckte det för ett par år sedan.
Och det är inte kul. Jag kan vara ute i solen utan några problem alls, men det är på kvällarna det är som värst för då börjar det klia på armarna och halsen och öronen. Ibland när det blir för jobbigt tar jag en sax och kliar mig med. Äckligt jag vet, men what to do. Inte vill man sitta inne när det är fint väder. Jag har fått en massa krämer av läkaren och visst dom hjälper en hel del. Krämerna gör så att jag inte får äckliga utslag som tur är.

En rolig sak är att min allergi försvinner helt när jag är nere i Bosnien. Strålningarna från solen är inte samma som dom i Sverige eller vad det är nu läkarn sa. Men här hemma i Sverige = katastrofa.

Nä, nu ska jag upp till universitetet och umgås med Sejla, sjukt längesedan vi sågs sist. Vi ska sitta ute i solen och dricka massa kaffe. Och ikväll blir det fram med saxen haha.

Puss o hej.


Vispgrädde

Jag köpte med mig kladdkaka och vispgrädde hem till Munja. Kakan blev uppäten, men vispgrädden användes till annat. Okej, jag vet vad ni tänker men så är det inte. Haha. Nej men vi hade vispgrädde krig. Munja är vit som en snögubbe av all vispgrädde och jag kände mig så stolt när jag gjort mitt mästerverk på honom och vad gör idioten? Han kommer helt oväntat och kramar mig och all vispgrädde på mina kläder! Helvete. Men det gör inget, tröjan jag har på mig är Eminas ;)

Nej nu ska det tittas på film.

Frukost på stan

Frukost i morse med Aida Nadja och Munja. Mysigt som vanligt. :)
Vi tog en runda på stan sedan och jag köpte solglasögon. Välbehövda, nu när det är så fint väder.
Nadja lämnade av oss sen hos Emina och vi ringde på tills hon till slut vaknade och öppnade. Nu sitter vi på balkongen och dricker kaffe och röker. Göttans. Har laddat ner ett par riktigt bra filmer, rysare. Så ikväll blir det filmkväll hemma hos Munja, som vanligt varje måndag.

Egentligen ville jag blogga om något viktigt, men bara för det kommer jag inte på det nu. Aja, kommer väl på det senare.

Hahahahahahahahahahahaha

Det här är så roligt, ni måste läsa det!
Jag, Aida och Emina bestämde oss för att ta en promenad till Munja. Men eftersom hans mobil var avstängd tog vi för givet att han fortfarande låg hemma och sov. Men när vi kom till Munja så var det ingen hemma. Dock var köksfönstret halvöppet och vi drog den smarta slutsatsen att vi skulle klättra upp genom fönstret. Vi drog fram ett bord och ställde den under fönstret. (Munja bor på första våningen). Efter många om och men blev det Aida som skulle klättra upp. Både jag och Aida ställde oss upp på det ostabila bordet medan Emina höll i bordet. Aida hoppade och höll sig i fönsterbrädan ett bra tag. Vi brast ut i skratt alla 3 och hon kunde inte klättra upp. Vi skrattade så mycket så hela grannskapet hörde oss. Efter ett x antal försök lyckades vi. Och här kommer det roliga. Aida klättrar in genom fönstret med händerna före och benen i luften. Och så ramlar hon in i köket så där. HAHAHAHA.
Jag skrattade så mycket att jag pissade på mig, nästan.

Grannarna stod vid sina fönster o kollade vad vi sysslade med. Och för att inte göra situationen pinsammare än den var så höll vi på typ "Eminaaa, faaan att du alltid ska glömma dina nycklar!" hahahahaha.

Nä, nu ska vi gå och pyssla om Aida som rev halva armen när hon ramlade in. :)

Resumé av kvällen

Jag håller på att bli förkyld igen. Det var inte längesedan jag var sjuk och var i stort sett sängliggande i 14 dagar. Det får inte upprepas. Så jag ligger i sängen nu med massa Alvedon och dricker te.

Igårkväll var en minst sagt rolig kväll. Lite seg var jag i början av kvällen, funderade på att gå hem då jag var skittrött, men tur var väl att jag inte gjorde det för en stund senare drog det igång rejält. Coco var bartender hela kvällen och gjorde jättegoda drinkar till oss allihop. Bridget Jones aka Lejla, kom hela vägen från Kristianstad och jag minns inte sist jag skrattade så mycket som igårkväll. En jävligt rolig tjej det där!

Nä nu blir det ett avsnitt av Brothers and sisters. Sjukt bra serie!


Lördag

Äntligen är lördagens jobbpass avslutad. Hatar att jobba lördagar! Men jag måste...
Amira kom och hämtade mig och sedan blev det fika som sagt. En vädigt intressant sådan. Hade mycket att snacka om, som vanligt. :)
Ska strax hoppa in i duschen och sedan hämtar Amira upp mig igen (hon har precis fått körkort så hon kör gärna runt folk haha) och sedan ska vi på fest. Jeej.

Trevlig kväll på er!
Pjuss.

Besök från Uppsala

Igårkväll blev det ett kärt återseende med Nayde. Det var riktigt kull att träffa henne då jag inte träffat henne på evigheter, senast i somras? Hon hade bilat ner hit ända från Uppsala med 2 tjejkompisar och vi tog en fika allihop. Det snackades mycket gamla minnen. Nayde är tjejen som förgylde mina dagar i gymnasiet, alla dumheter vi alltid hittade på och vårat kära fikaställe Opal där alla hängde dygnet runt. Ah det var kul.

Tivolit är i stan och innan vi satte oss ner på Espresso var vi bara tvungna att åka de där kopparna som snurrar ni vet. För gamla goda tiders skull, speciellt när Nayde var med. Så det gjorde vi och som vanligt ångrade vi oss efteråt haha. Det snrurade så myckt för mig att jag inte kunde komma upp, utan han som jobbade där fick hjälpa mig upp och ner för trapporna haha. Det var roligt.

Nä, nu ska jag back to work. Och efter jobbet blir det fika med Amira. Great!

Make peace not war

Det pågår konflikter i bloggvärlden lite överallt nu känns det som.
Att folk orkar bry sig? Men det är klart det är svårt att låta bli när det blir för personligt. Så interessant som det är att följa dessa konflikter överallt så har det spårat ut rejält nu. Orka...

Som en god vän sa till mig i morse: Tu smo da se volimo.
Får bli dagens motto.

För övrigt så är jag riktigt sugen på att köpa färglinser. Har adrig använt det i hela mitt liv fastän jag tycker det är så jävla snyggt! En av anledningarna är att jag tror att det är något fel på mina ögon, typ? Jag har försökt att sätta in linser 2 ggr tidigare men det har inte funkat. Första gången jag testade för ett par år sedan då vi testade i över en halvtimma, men förgäves! "Okej" tänkte jag, "fel på linserna, dom passar väl inte mig." När jag sedan testade igen för ett par månader sen var det samma sak. Och jag gjorde ju precis så som man ska göra! Faaaaaen.

En annan anledning är min stora rädsla för linser. Nu är jag bara löjlig jag vet? Men ni har väl också funderat på "vad händer om linsen åker upp i ögat och jag inte kan ta ut den?" haha. Eller är det bara jag som är konstig?

I vilket fall som helst vill jag verkligen ha linser nu! Det var det jag ville komma fram till! Funderar på blåa eller gröna. Vad tycker ni? Och var kan man beställa sånt?


Jag följer inte trenden

Jag ska befinna mig på jobbet om drygt 5 timmar.
Men ändå ligger jag i sängen och funderar på att det tydigen är inne att hitta sig en kille, förlova sig inom 6 månader, gifta sig strax därpå och innan man firat sin 1-2 års dag vara skild. I vissa fall har man hunnit skaffa barn också. Väldigt många jag känner har råkat ut för detta.
Varför har alla bråttom helt plötsligt? Varför ska allt detta ske innan man fyllt 25?
Lär känna varandra, hitta på saker ihop, umgås så mycket ni bara kan, res, se världen medans ni är unga. Din ring på fingret förändrar ingenting. Sen, när ni är redo för ett gemensamt liv efter ett X antal år, då kan bröllopp planeras. Zar nije tako?

Soffmuppar

Vi gick upp vid halv två idag. Katastrofa. Nu segar vi i soffan och diskuterarar vad vi ska göra idag. Vi orkar inte göra någonting som inkluderar fysiska aktiviteter. Vi är för sega för det efter alla filmerna igårkväll. Som det ser ut nu kommer vi sega i soffan hea dagen, kanske någon film igen. Jag vill gärna se klart på Nafaka, såg inte hela då jag somnade.

Någon som vet hur man ändrar namn på bloggen? Min blogg heter . just nu. Jag vill att den ska heta Adisa, men jag vill inte att det ska synas på headern om ni fattar vad jag menar? Hjälp sökes!

Skratt förlänger livet

Det har blivit en vana att jag sover hos Munja varje måndag och onsdag (då jag är ledig varje tisdag & torsdag). Och så sitter vi och tittar på filmer om nätterna. Ikväll har vi sett Bice Bice och Tesko je s muskarcima. Två riktigt bra filmer! Måste ni absolut se! Kvällen har också bjudit på massa onyttig mat och massa skratt. Vi har skrattat som aldrig förr. Provala ipo.
Nä nu ska vi titta på en till film. Jag vill se Nafaka, har hört att den ska vara skitbra. Får se vad det blir.
Natti natti.

Middag på g

Ingen shopping idag heller. Käkade ihjäl mig på kinarestaurangen med Emina och Aida och sedan tog vi en fika innan Munja hämtade oss och vi slaggade hos honom en stund och spelade kort. Nu är jag hemma igen en snabbis. Håller på och lagar sirnica som jag ska ta med till Munja strax. Har lovat det ett bra tag nu och nu blir det av. Marsipanrullar till efterrätt, gött. Jag blir nog en bra fru en vacker dag haha.

Jag fick nästan en hjärtattack också. Precis när jag skulle lägga in sirnica i ugnen ser jag att det hänger en spindel precis ovanför spisen, den hängde vid fläkten. Jag blev så rädd så jag började skrika hysteriskt och sprang därifrån. Alla som känner mig vet att min största fobi är kryp, speciellt spindlar. Tacka Gud att mormor sov i rummet bredvid och vaknade av mitt skrik och kunde döda spindeln annars hade jag aldrig vågat gå in i köket igen = ingen sirnica haha.

Nä nu ska jag packa ner pitan och gå.
Och förresten, ett stort grattis till sötnosen Amira som idag tagit körkortet! Fan vad glad jag är! Samtidigt som jag nu är den enda i gänget som inte har körkort, panik? Ja!

Ding ding dong

image905Jag försov mig 40 minuter till jobbet i morse. Det händer väldigt sällan att jag gör det, men när jag väl gör det, Gud vad jag hatar det. Hela dagen bllir upp o ner, allt man gör blir fel. Jag somnade inte förän kl 4 i morse, inte så konstigt att jag försov mig då kanske? Är så trött, huvudet väger nog ett ton och det känns som mycket pågår som inte går att berätta. Men men..

Fan så ondigt ett inägg kan vara. Hm, funderar på att itne publicera det. Ni lär väl märka om jag gör det eller ej. Ska iaf ta en lång dusch nu och sticka iväg till stan och käka kinamat med syrran och sedan blir det shopping för hea slanten.



Eminas blogg

Minns ni när jag skrev ett inlägg om att jag och Emina hade skaffat en gemensam blogg? Ja, vi har i alla fall lagt ner den verksamheten så ni vet det :) Istället har jag äntligen lyckats övertala Emina att skaffa en egen blogg istället och nu har hon gjort det! Den kan ni följa här.

Mätt

Det blev ingen shopping idag som jag hade hoppats på. Istället umgicks jag ett par timmar med Marina. Hon lagade även pita. Käkade som en gris, skitgott verkligen!
Ligger i sängen nu och funderar på vad jag ska göra härnäst. Har varit på balkongen och läst en bok i över en timma. Bara för det minns jag inte vad den heter och jag pallar inte resa mig upp för att kolla heller haha.
Ska nog ringa Emina och se vad vi ska hitta på ikväll.
Hej.

Filmkväll

Det var sleepover kväll hos Munja igårkväll. Planen var att vi skulle titta på filmer hela natten, men det blev inte så, i alla fall inte för min del. Jag deckade mitt i andra filmen.  Vi tittade på Flyga Drake och gud vad jag älskade den filmen! Den är vacker, gripande, sann, sårande och hård på samma gång.
Efteråt såg vi filmen Leptirica. En serbisk skräckfilm från 1970-talet. Vet inte vad jag ska tycka om den. Jag somnade mitt under halva fimen, det säger väl allt? haha. Nej, men den var helt okej inget mer. Ska ta och titta klart på den strax.

Vad som händer idag vet jag inte. Ska snart gå till Marina och dricka kaffe samt gosa med lilla Ella och sedan kanske man skulle kunna ta en fika på stan med någon? Vädret är UNDERBART.

Puss.

Cakano.net

image900

Min kära vän Boban är en av grundarna till Cakano. De flesta av er känner säkert till den sidan, men för er som inte vet så är det e sjukt bra hemsida där man kan ladda ner YU-musik gratis. Allt från gamla album till de nyaste. Musik när den är som bäst, helt enkelt!

KLICKA HÄR SÅ KOMMER NI DIREKT TILL SIDAN.

För övrigt vill jag tipsa om Marko Djurovskis nya album som finns att ladda ner på Cakano. Sjukt bra är den!

27 dresses

image896Idag såg vi fimen 27 dresses. Den är så jävla bra! Det är en film alla bör se. En typisk kärleksfilm och rätt så förutsägbar, men sjukt bra ändå! Katherine Heigl är grym skådespelerska. Utan henne hade nog filmen inte varit så bra heller. 2 tummar upp för 27 dresses. Se den!










Så fin

En av dom finaste låtarna som finns. ♥
Texten är så mäktig.

Nytt inlägg

Jag blev upphämtad av Pikula, Almir och Adis idag. Sedan åkte vi in till stan och tog en kaffe. Det var verkligen det jag behövde efter gårdagens drickande. En sväng till pastabaren blev det också och sedan åkte killarna hem.
Sitter hemma hos Munja nu med tjejerna och sammanfattar kvällen. Vi har delade åsikter om konserten. Men jag hade skiiiiiitkul i vilket fall som helst :)

Ska snart dra iväg till Atena en stund. Men först ska det rökas vattenpipa. Börjar bli en tradition nu haha.
Pjuss!
image895





Koncert bilder

image873image872image871
image875image876image877
image878image879image880
image881image882image883
image884image885image886
image887image888image889
image890image891image892
image893image894
image895





The day after the day

Oh lord vilken kväll! Jag kan inte beskriva i ord vilken lyckad kväll det var! Helt klart en av de bästa konserterna jag varit på! Det var över 1500 människor så det var jävligt trångt, men det var det väntat. Beslic var bättre än bäst och Kemal var dålig som vanligt. Han sjöng ju fan ballader hela jävla tiden. Pa nisam dosla da rezem vene ccc..
Det kom folk från Götebrog, Skåne, Stockholm och lite överallt ifrån så det var skitkul att träffa alla dom man inte sett på evigheter! Bl.a  Magda. Vi bodde ju grannar i Lund men sen vi båda flyttade därifrån har vi inte setts, så henne var det extra kul att träffa :) Och en stor puss o kram till Emina som fick vara vår fyllechaffis och körde oss 20 pers fram o tillbaka. Love u!

Nu ska jag vila ögonen efter jobbet och sedan ska jag överföra alla bilder. Lägger upp de på bloggen senare.

Piz!
image869






Ikväll är jag lycklig

image870

Jag kom hem från jobbet för en timma sen och jag har fått världens huvudvärk. Allt detta pga att jag bara sov en timma inatt och alkoholen också. Det känns som att någon slår med hammare i huvudet och hjärnan ska explodera när som. Fan att det ska vara så nu! Men nej, här ska inga tårar fällas. Huvudvärken kommer Halid bota om bara ett par timmar :) PANIK!
Ska dra och fixa mig nu innan jag drar till förfesten. Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig!! Ha en trevlig lordagkväll, för det kommer jag ha!

Ma nemoj zaliti sestro

Jag som inte skulle dricka igårkväll men gjorde det ändå.
Först var jag en sväng hos Sejla och firade henne. Sedan åkte jag till Munja och fortsatte med festandet.
En av mina närmaste vänner, känd som Pikula kom hela vägen från Örebro och det var ett kärt återseende. Almir, Dzemo och Adis kom från Alvesta också och festen kunde börja så fort vattenpipan hade kommit. Emina och Aida stack rätt tidigt för de skulle upp tidigt och jobba. Vadå, jag själv gick upp 4.30 i morse för att jobba, men det hindrade mig inte från att stanna ett par timmar till och festa med killarna. Det blev lite för mycket vattenpipa och vin för min del men what to do.
Jag är så jävla trött nu, dusa mi spava, men jag måste tillbaka till jobbet snart. Fanskap.

Jag ska sluta klaga nu. Över till något roligare.
Ikväll är det konsert!!! Har väntat på den här dagen i 2 månader nu och äntligen! iiiiiiiiiiiiiiiiiiii =)

Piki & Jag.
image868
image869





Vår gemensamma blogg

Vet ni vad? Jag och min kära vän Emina har skaffat en gemensam blogg.
Tycker ni ska kolla in den! KLICKA HÄR.
Självklart kommer jag fortsätta med min blogg som vanligt.
image858





Men fredag är ändå den dagen som känns bäst

Fan så trött jag är! Somnade inte förrän 4 inatt och klockan ringde 06:15.
06:45 gick jag de tunga 20 stegen till Konsum.
.
Ikväll är det födelsedagsfest hos Sejla, så jag ska dit en sväng. Sedan är det tänkt att de ska ut på Grace och fortsätta festa, men jag hoppar över det. Så jag byter lägenhet bara och fortsätter festa hemma hos Munja. Förhoppningsvis får jag inte i mig lika mycket alkohol som förra helgen och cyklar full till jobbet kl 5 på lördagmorgon, som jag gjort så många gånger förut. Funderar på att ha en nykter kväll ikväll. Det är ju trots allt Beslic konsert imorgon och då ska det röjas så det skriker om det. Det är förfest hos Munja och halva Sveriges befolkning kommer att vara där. Folk man inte träffat på jääävligt länge. Oh!

Och själva konserten blir förhoppningsvis oförglömglig.
Jag ryser i kroppen bara jag tänker mig själv i den situationen då Beslic sjunger min låt "Ulica uzdaha". Jag kommer höras mest då, så höll för öronen allihopa :P Jag har sagt det förut och jag säger det igen, den här låten knäcker!


Lyssna och njuuuuuuut. Och höj volymen till max.



image858








Flyga drake

Håller på och laddar ner filmen "Flyga drake". Har längtat efter den ett tag nu.
Hinner dick inte se den förrän på söndag. Blir nog skönt efter all festande ikväll & imorn. Måste bara hinna läsa ut boken innan jag ser filmen. Har drygt 50 sidor kvar.
Boken är sååå jävla bra! Hoppas filmen är det också.
image858





Tvillingarna

Detta är så jävla typiskt.
De dagar då jag ska upp tidigt och jobba kan jag aldrig lägga mig tidigt, och dom dagar jag är ledig deckar jag innan barnprogrammen ens börjat haha.
Ikväll är en sådan kväll. Ska upp och jobba om 5 timmar. Kul va? Och jag känner mig inte trött det minsta. Efter jobbet är det tänkt att jag ska följa med Munja till Försäkringskassan då han ska skälla lite på dom. Fast det är nog tänkt att jag ska göra det enligt honom. Why not, jag är bra på sånt om jag får säga det själv.

Jag sitter och tittar igenom gamla kort. De här korten nedan är tagna för jääävligt längesen! 5 år sedan närmasre sagt, jag var 18 år då. Det är bilder på mig och syrran, tagna av Maida då hon gjorde något projekt om tvillingar när hon pluggade media.

image863 image864 image865
image866 image867
image858






De rätta svaren

image861Ålder: 26
Hemstad i Bosnien: Banja Luka
Civilstatus: Singel
Sysselsättning: Lastbilschaufför
Hur känner vi varandra: Genom hans kusin Emina som är en av mina närmaste vänner.

Det var Munja det här.
Denna gången var ingen ens i närheten haha.

image858





Oss tjejer emellan

Nu är jag i Tingsryd. Armina har gjort kaffe i stora koppar och det snackas om allt mellan himmel och jord. Nu snackas det fyllehistorier & blackouts haha.
Vädret är underbart, hoppas det håller i sig nu ett tag framöver.
Oh övermorgon är det konceeeeeeeeert. Som jag har väntat! De sista dygnen går så segt nu. Men snart snart. Outfit problemet återstår ännu. Har inte hitta något så det får bli något ur garderoben helt enkelt.

Dags för en cigg på balkongen.


God morgon Sverige

  • Fan vad jag älskar tisdagar & torsdag. Det är dom enda dagarna i veckan då jag är ledig. Igårkväll tittade vi på film hemma hos Munja. No country for old men. Den gick på bio för inte så längesen och ska vara jättebra, och det är den säkert. Probemet var bara att jag somnade efter 10 minuter i Munjas knä. Jag var skittrött. Så jag la mig på madrassen och vaknade inte förrän nu, 10 timmar senare.

  • Snart ska jag hem och fixa mig och sedan kommer Alemka och hämtar upp mig innan vi beger oss till Tingsryd och hem till Armina & Dzemo. So that's where i'll be all day.

  • Jag vaknade till underbara nyheter idag...
    Emira födde en pojke i morse och Slavica födde en flicka bara en timma innan.
    Grattis brudar! Ohhh (L)


image858

  • Fortsätt gissa på inlägget under. Det är skitkul o läsa era gissningar. De rätta svaren kommer ikväll när jag kommit hem. Puss



Gissa vem?

image861Ålder:
Hemstad i Bosnien:
Civilstatus:
Sysselsättning:
Hur känner vi varandra:







image858






Hemma hos M

Tjaaaaaaaaaa.
Sitter hemma hos Munja (som vanligt säger han) och bloggar medans han sitter bredvid och glor på min data och försöker vaknar ur sin koma. Kom nämligen hit och väckte honom haha.
Har suttit på bibblan och skrivit tentan ett par timmar, det gick väl bra, har iite kvar innan jag skickar iväg den. Ska bli så skönt och få det gjort!

För övrigt tycker Munja att vi ska festa hos honom på fredag och det håller jag med om. Dessutom säger han att alla singel-bloggerskor är välkomna. Så nu har ni fått en inbjudan!

Puss hej leverpastej från oss.
Nu ska vi titta på filmen Tesko je biti fin. Ska vara skitbra har jag hört!
image858







Kaffe

Dricker morgonkaffe hos Marina och leker med lilla Ella.
Sedan ska jag iväg til biblioteket och skrvia den jävla hemtentan. Hoppas det går bättre än igår. Det måste det göra, för tentan ska in imorgon.
Ska leka med Ella och hennes kiki nu :)

Btw, det är inne med blommigt i vår/sommar. Det är det alla snackar om nuförtiden. Blommiga jackor, blommiga väskor, blommiga skor, blommiga klänningar. OMG blommigt? Är det bara jag som tycker att det är fruktansvärt fult med blommigt? Eeeeew. Skulle aldrig få för mig att ha något sådant på mig, modernt eller ej!
Tack och hej!

image858






Mitt sociala liv

Hela 15 grader var det idag. Helt underbart att sitta ute och dricka kaffe med Marinas päron. Sedan kom Munja och hämtade mig och nu sitter vi hemma hos honom med Aida och Emina. Vi har 3 bärbara datorer här. Otroligt sociala är vi.
Vill bara tilläga att jag stör mig jävligt mycket på FACEBOOK. Varför ska alla hålla på och skicka reklam hela tiden? Varje gång jag loggar in måste jag neka till 20tals olika rekam och allt vad det är.
image858






Adisas.se?

image860Det har gått en timme sedan jag skrev mitt sista inlägg och jag har fortfaande inte börjat skriva på min hemtenta. Så nu lägger jag ner hela den verksamheten. Får sitta hela dagen imorgon och skriva för nu får jag ingenting gjort. Ska istället sticka upp till Marinas föräldrar och sitta på altanen och dricka kaffe. Mycket roligare.

Det finns en blogg som jag besöker ofta som är riktigt bra. Där kan man få hjälp om allt angående bloggdesign och liknande. Läste där precis att man kan fixa ett eget domännamn. Funderar starkt på att göra det. Hur coolt är inte det? 12 kr i månaden liksom.
Men tyvärr är både www.adisa.se och www.adisa.com upptagna. Fan också. Vad kan jag ta då liksom? Förslag någon? adisas.se funderar jag på eller?
Haha, vilket problem. Vad gör man inte för att slippa plugga? :)

image858





Noll koll

Sitter på biblioteket nu och skriver en hemtenta som ska in på torsdag. BLÄ.
Själva tentan är intressant. Jag ska utifrån historiska och kulturvetenskapliga perspektiv skriva om barns och ungas kulturella tillhörighet och identitetsskapande. Väldigt intressant och man kan skriva mycket om det, men min inspiration ligger på noll och min ork och vilja likaså.
Jag trodde att jag skulle få tillbaka lusten om jag kom till biblioteket och inte satt hemma, men nu när jag sitter här i bibblan känner jag ändå att jag inte orkar skriva något. Ska ta en kaffe och cigg så kanske jag kan börja skriva något vettigt.
image858





Myspys

Gud vad jag har längtat hem hela dagen. För att fylla på badkaret och bara ligga där och läsa en bok och koppla av. Så jag passa på att bogga under tiden badkaret fylls.
Efter spekvällen hos Sejla hämtade Emina upp mig och vi åkte runt lite i hennes bil innan vi träffade Amira och Alemka på min parkering och det blev en lång pratstund där. Det pratades mest om den efterlängtade konserten på lördag och också min blogg haha. Och btw, tack Amira för alla fina komplimanger om min blogg. Amira är nog min trognaste läsare som klickar in på min blogg flera gånger om dagen tydligen :) Men du är jävligt dålig på att kommentera :P

Nä nu ska jag ta ett långt bad. Efterlängtat!

2 minuter senare...
Nej, nu snackade jag med Naida... ska dra till henne och sova över istället.
image858





Uppdatering

Man kan tydligen skicka SMS anonymt, visste ni det? Det visste inte jag! I morse fick jag ett SMS där det stod "Anonym" som avsändare och så här stod det: Vi saknar din blogg, uppdatera snart snälla!
Haha, så vem du nu är, här får du en uppdatering.
Jag har inte haft tid att blogga sen förrigår. Igår var en allmän slapp dag för oss alla efter all festande i helgen.
Jag hängde hemma hos Naida hela dagen och på kvällen såg vi skräckfilmen The Mist av Stephen King. Och den rekommenderar jag starkt! Vi hade alla mardrömmar inatt och jag vågade knappt gå hem igårkväll, så rädd var jag! En av dom äckligaste och bästa filmerna jag sett. Medan vi alla satt i soffan helt vettskrämda höll Naidas pappa på att skoja med oss och göra en komedi av filmen haha.

Och idag efter jobbet stack jag och syrran till stan och tog en fika med Armina. Tog även en runda på stan och vi insåg att det börjar bli panik inför konserten, jag hittar ingenting jag kan ha på mig ju! Får leta varje dag nu innan lördagen. Efter att Armina hade åkt hem tog tog vi en fika med Naida, Sejla och Alex. Årets första fika utomhus. Äntligen! Sitta ute dricka kaffe med en cigg i handen med solen i ansiktet, that's life :) Och nu sitter vi hemma hos Sejla och ska ha en spelkväll med allt vad det innebär. Skönt att jag är ledig imorgon!

Många vill ha bilder från lördagen. Jag har själv inte fått alla bilderna än, ska fixa det ikväll så lägger jag upp dom då!

Tjingeling!

image858





Väx upp för fan

Trodde aldrig jag skulle vara hemma från festen så här tidigt, men allt har sitt slut, även denna kväll som slutade i blodbad. Nej, men nästan. Festen i sig var underbar, massa bosnier under en och samma tak med bosnisk musik och alla var på G. Fram tills vid midnatt då värsta slagsmålet bröt ut. En jättetrevlig serbisk kille kom till festen med sin flickvän och då började slagsmålet. Den här bosniska killen hoppade på han då han fick veta att denna killen var serb. För första gången kan jag säga att jag skäms över mitt eget folkslag. Vi "juggar" är nog dom mest fördomsfulla människorna som finns! Tycker man inte om någon eller något folkslag so fine, alla har rätt till att tycka vad dom vill, men att man ska behöva bete som som djubradi och seljaci och inte ens kunna sitta i samma rum, där går gränsen. Att det ska behöva bli så här? Jag förstår att många bosnier inte tycker om serber och tvärtom, men är man 30 bast då ska man fan kunna bete sig som normala människor! Riktigt pinsamt! Jag är så förbannad att jag inte orkar skriva något mer om kvällen. Och stackars Munja som fick sin fest helt förstörd.

En sak till när jag ändå är inne på denna tema. Kriget på Balkan kommer aldrig sluta på riktigt, det kommer finnas i luften generation efter generation. Och det kommer aldrig glömmas. Det FÅR aldrig glömmas. Därför måste vi börja med att lära nästa generation att visa respekt och kärlek mot andra människor så att detta krig aldrig upprepas igen.

Nu ska jag i alla fall sova för jag ska upp och jobba imorgon. Jag måste först smörja in min axel med den illaluktande tigersalvan. Har skitont, jag fick en smäll på axeln under tiden slagsmålet stoppades. Gissar på att jag kommer vakna med värsta blåmärket imorgon. Imorgon kommer också bilder från festen. Den roliga biten i alla fall :)
Bortsett från slagsmålet var det en minst sagt vild och händelserik kväll.
image858





Fiesta

image859Död. Så känner jag mig.
Kom hem från jobbet precis och jag vill egentligen bara sova. Men jag kan inte det eftersom jag ska befinna mig på festen om 2 timmar. Vet inte ens vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha mitt hår eller smink. Viktiga problem va? Haha. Ser verkligen framemot ikväll! Det ska festas och dansas hela natten lång.

Nä, nu ska jag gå och lösa mina viktiga problem. Klänning kanske? Får se...
Ha en bra lördagkväll peeps.


image858





03:00

Klockan är 03.00 och det är fredag natt. Vilket innebär att jag ska upp om 1½ timme och jobba. Trevligt. Så här är det varenda jävla fredag. Jag tycker synd om dom som träffar mig på jobbet varje lördag då jag oftast är full om inte bakis och ser ut som en zombie och som inte sovit ett skit. Men men...
Kvällen började med en visit på McDonkan med Ernad och Atena och sedan som vanligt var det fest hos Munja. Det var liksom en förfest för oss närmaste, inför morgondagen. För imorgon är det fest ju i den uthyrda lokalen och då blir det röj ska ni veta. Hela stan är på G och det ska festas hela natten lång. Det gör inget om jag jobbar söndag med, det blir det värt förhoppningsvis.

Ikväll kom också Ico från Halmstad och han har lovat mig att försöka fixa jobb till mig där han jobbar. Minns inte vad det hette, men det var något bra. Och får jag jobbet då flyttar jag utan tvekan till Halmstad. Älskar den staden! Ni som följt min blogg ett tag kanske minns att jag skrivit i somras att jag funderade på att flytta dit. Så nu kanske det blir av. Hoppas hoppas.

Nu har jag läst det jag hitills skrivit och jag inser att jag låter som en alkis. Men det är jag inte. Ska avsluta här innan det börjar spåra ur.
Puss på mig och puss på Ado :)
image858





Dum Dummare Dummast

Jaoooooooooooooooo.
Jag måste vara den dummaste människan som andas på denna planet!
Jag tvättade min jacka idag. Och självklart tömde jag alla fickor innan jag la in den i tvättmaskinen. Men den idiot som jag är lägger jag tillbaka mobilen i jackan helt omedvetet. Ja, precis! Resten kan ni räkna ut själva!
Och självklart märker inte jag detta förän en halvtimma senare då jag som en idiot letar efter min mobil hemma. Jag ber syrran ringa till mig men då min mobil är avstängd säger hon. Och i den sekunden fattar jag att min mobil är i tvättmaskinen med jackan. Skiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!

Så typiskt att jag inte hittar nycklarna till tvättstugan också i det paniktillståndet jag befann mig i. Så jag knackar på hos grannen och tar hennes nyckel, går ner till tvättstugan, stänger av tvättmaskinen och ser att min kära mobil badar i vatten. Mina tvättstugenycklar är också där, dom hade jag också lagt i jackan!! IDIOTJÄVEL!
Min nya mobil lixom, som jag inte ens haft i en månad... men men...

Men än är det kanske inte över. Min kusin Nedim badade med sin mobil i shortsen och märkte inte av det förän en timma senare då han kommit upp ur vattnet. Han hade ju lixom badat i en timma med mobilen! Så han stängde av mobilen i 24 timmar och lät det torka och voila, den funkade dagen efter helt normalt.
Så ja, be en stilla bön för min mobil allihopa!

Hur normal är jag?
image858





It's all about me

image857

Allt detta hittade jag när jag googlade på mitt namn.

Adisa - En verksamhet i Göteborg som erbjuder skräddarsydda hemmaplanslösningar till familjer och ungdomar i behov av stöd. Vår verksamhet vilar på en psykodynamisk idégrund samt ett systemteoretiskt behandlingsarbete.


Sen finns det dessutom ett företag i Schweiz med namnet Adisa.
Adisa - a company founded in 1979 - quickly established a leading position in the Swiss market for water protection / tank protection coatings. Adisa sees itself as a system developer and supplier.

Det finns också ett spanskt företag som heter Adisa, som tillverkar något, vettifan vad. Min spanska suger så jag förstod inte det riktigt.

Men detta tar priset. Det finns en afrikan (en man!) som heter Adisa. "Adisa Bonjoko - founder of the Hip Hop Chess Federation" och tydligen jättekänd.

Haha, kul att mitt namn används till något vettigt i alla fall ;)

image856





Det gamla vanliga

Jag behöver väl inte skriva längre att vi satt hemma hos Munja ikväll. Känns som att jag skriver det varje kväll när jag kommer hem. Har hängt där 24/7 de senaste veckorna. Samer kom också förbi och berättade om hur dom tog en kvinna idag utanför Lindex. Hon hade snott en valp som någon kopplat fast utanför affären. Valpen är värd typ 20 000 kr och hon hade barat tagit bort kopplet och lagt in valpen i en väska och gått därifrån. Tur att vi har Samer på plats alltid :)
Vilken jävla djurplågare :(

Och på tal om Samer, här kommer ett klipp med honom. Här tittar han på den äckliga "2 girls 1 cup" videon.
OBS! Varning för min och Eminas irriterande skratt!




image856





Trött och äcklig

Dagen började med att Emina väckte mig vid 12 tiden och sa att jag hade 5 minuter på mig att vara på parkeringen. Jag hann bara klä på mig innan vi åkte till Thai restaurangen för att käka. Vi var skyldiga Aida en lunch och Munja ett paket cigaretter efter förlusten av Poker spelandet igårkväll.

Sedan åkte vi upp till Munjas gamla lägenhet för att städa undan det sista innan flytten och det var inte roligt även om Aida gjorde det skitigaste jobbet av oss alla :)
Sedan tyckte vi att vi gjort ett bra jobb och tog en kaffe på ESPRESSO. Vi spelade även på poker maskinerna och Munja vann en tusenlapp. Bling Bling. Lagom bra inför hans födelsedagsfest på lördag. Lokalen är hyrd och spriten är på väg in, jag ska dessutom laga mat, mina berömda kifle. Hur jag ska hinna med det när jag jobbar till 17 återstår att se. Men det löser sig.

Nu ska jag ta en lång och välbehövlig dusch och förhoppningsvid ta igen den sömn jag missat denna veckan.
Puss på mig.
 






2 girls 1 cup

Nu har jag sett 2 girls 1 cup hemma hos Munja och det var fan det vidrigaste jag sett i hela mitt liv. Emina filmade oss och det klippet ska nog inte visas. Det var så äckligt så jag spydde 2 gånger. Efter att jag spytt första gången går jag tillbaka till rummet och fortsätter att titta så dum som jag är och springer lika snabbt tillbaka till toaletten igen. Fy faaaan! Det här kommer förfölja mig resten av livet!
Jasmin och Elvir kom förbi senare och dom fick också se det. Jasmin var modig nog och kollade på hela medan Elvir gick sprang ut till köket direkt haha.
Ah vi fick oss ett gott skratt när vi tittade på vår inspelning i alla fall.

F  U  J !


Live från Athen(a)

Ligger just nu på stranden i Grekland och solar. Athen är underbart. Okej Adisa sluta drömma! Är iaf hemma hos Atena nu. Vi spelade vårt kända Geniet-spel men vi gav upp efter 5 minuter, sedan försökte vi oss på Alphabet, men det orkade vi inte ens börja på så vi spelade Monopol ett tag och nu har vi tröttnat på det också haha. Snacka om att aldrig avsluta något!

Strax börjar So you think you can dance och det ska vi titta på.

Förresten, vad fan är "2 girls 1 cup" för något? Alla verkar veta det förutom jag. Och jag kan inte hitta det videoklippet någonstans. Det enda jag hittar är klipp på folks reaktioner när de tittar på detta och det verkar vara något jävligt äckligt och jag VILL se det! NU! Någon som kan skicka det till mig?

Åter till Athen. :)

Nu är jag på mitt kära jobb och dricker världens godaste dryck. Fi

DSC00054.JPG
Nu är jag på mitt kära jobb och dricker världens godaste dryck. Fick höra på jobbet idag att de aldrig beställt så många PUCKO som i år pga mig hoho. Nu kommer Nadja och Aida, vi ska ner till stan och käka frukost. Puss

Vmo

Nu har vi kommit hem från Värnamo. Alltid lika händelserikt när vi är där.
Mötte först upp Melissa och tog en fika i det fina vårvädret innan vi begav oss till Sveriges godaste cevapdzinica som ligger i Värnamo. Väl där käkade vi stora porcije med kajmak and I loved every taste of it.
Sedan åkte vi och spelade biljard, där Merso ockso joinade oss. Aida och Melissa ville spela bowling men det sket vi och stack istället till McDonalds allihopa, för kaffe är ju ett måste. Vi träffade dessutom på äcklet E och jag ignorerade honom till max. :)

Väl hemma i Växjö åkte vi som vanligt hem till Munja. Nadja och Alemka kom förbi också. Treeevligt.
Och nu är jag skittrött. Ska jobba tidigt imorgon. Är så trött på det jävla jobbet oh!
Här är iaf lite bilder från idag.






Generacija 5 - Duga ulica

Vi ska alldeles strax åka till Värnamo igen. Håller på och fixar mig med denna låten i bakgrunden på högst volym. Älskar Generacija 5!



Helgen

Efter många om och men har jag kommit fram till att jag ska lägga ner bloggen. Det är inte lika roligt som det var förut. Orkar inte mer helt enkelt. Så detta blir mitt sista inlägg hörni sen lägger jag detta bakom mig. Och just det, en sak till, april april :) He he.. klart jag inte lägger ner min blogg. It rocks ju! Ni gick väl inte med på det? :)
Iaf, så har jag blivit väckt 5 gånger i morse av folk som dragit aprilskämt för mig. Självklart gick jag inte med på en enda fastän några av dom var trovärdiga och bra, men med tanke på dagens datum så... :P

Helgen har varit helt okej.
I fredags var vi ju i Värnamo och Jönköping som jag skrev om.
På lördagen var det film hos Atena och Ernad och självklart spelade vi "geniet", där Atena och Ernad vann med ett poäng över mig och syrran :) Efteråt åkte jag och syrran in till stan och tog en fika med Maida och Sejla. Myspys. Jag gick dessutom in i en glassdörr, ni vet sån dörr som snurrar. Mohahah. Inga detaljer, men nej, jag var ite full. Dum helt enkelt haha. Vi fick oss ett gott skratt iaf.
På söndagen hängde vi i Munjas nya lägenhet som vanligt. Vi är där dygnet runt. Allas vårat andra hem. Det blev rätt sent och till slut var vi bara tre kvar och garvnojjan drog igång och det skrattades till långt in på natten.

Och ikväll drar vi nog till Värnamo om det blir som planerat!


Äntligen

WoW bloggen har äntligen börjat fungera igen efter 3 dagar! Det har känts tomt och ovanligt konstigt utan min blogg ju! Men nu är klockan 3 på natten och jag orkar inte skriva något längre inlägg än detta.
Får uppdatera imorgon istället. Sängen ropar på mig.
Puss

RSS 2.0