S tonom konzervi u satoru od papira

Sent igårkväll bestämde vi oss (jag och Maida) för att åka hem till Alemka för lite kvällsfika. Mickhet trevligt hade vi. Kom hem någon gång efter ett på natten och bestämde mig för att fasta idag. Så jag vräkte i mig så mycket vatten så jag trodde lungorna skulle spricka innan jag gick o la mig. Och nu skulle jag göra allt för att få ett glas vatten, så törstig är jag. För att inte tala om röksuget. Hungrig är jag förvånansvärt inte. Mah, prezivio je Mujo i gore! :)

By the way, jag fick en 200 kilos pall rakt ner på foten på jobbet i morse. Gissa om det gjorde ont! Kunde inte stå på benet i över en halvtimme.

Nej, nu ska jag sysselsätta mig med annat, ska iväg till Maida om två timmar, vi ska laga iftar ihop och resten av kvällen tänker jag spendera på balkongen med massa kaffe och cigg.

Puss på mig.

Efter en stressig dag på jobbet...

...är det skönt att komma hem till detta :)
Vila + mys hela kvällen. Jawohl!


Kad sat zazvoni


Inget vettigt på tv just nu så jag passar väl på att skriva av mig lite istället.
Har känt mig konstig hela dagen. Det känns typ som att jag ska spy upp alla inre organ och när jag väl hänger över toalettstolen så kommer inget. Och magen gör konstiga ljud hela tiden. Helt sjukt. Undrar vad som pågår därinne. Hoppas bara jag inte blir sjuk nu för imorgon börjar jag jobba igen efter semestern och då vill man inte komma tillbaka till jobbet och bli sjuk första dagen.

Så kvällen har varit ganska lugn. Har haft en riktig myskväll med Maida. Vi gjorde våfflor, åt vattenmelon i mängder, gjorde oss fina med ansiktsmask och kollade på A & B's bröllopp i flera timmar. Jag fällde en hel del tårar, så fint det var. Man kan ju inte låta bli att undra när ens egen brölloppsdag kommer..om den ens kommer hö hö.

Nej, dags att hoppa i säng kanske. Jobb 6-17. Fuj, jag som knappt haft semester ju. Har ju jobbat på mitt andra jobb, idiot.

Kada tmurno jutro osvane


Sitter hemma och käkar ostfrallor samtidigt som jag håller på med min farm på facebook. Ni vet det där omtalade farmville som alla håller på med nuförtiden. Faktiskt ganska kul för oss som inte har något liv haha, typ.

Idag har jag umgåts med älskling hela dagen och när han sedan stack hem på kvällen åkte jag hem till Amki för att se hennes nya lägenhet. Mycket vackert måste jag få säga :). Sedan kom även Amira över en stund innan jag gick hemåt.

Nu ska jag ta en kalldusch och sedan hoppa i säng. Jobb imorgon!

Nighty.

Bubbelroom


När ens pojkvän ligger och sover och man har skittråkigt,
kan man alltid sysselsätta sig med att beställa massa kläder och betala med hans kort.. haha. Neh, skojar bara. Men jag har faktiskt suttit hela morgonen och klickat hem en massa fina höstplagg från Bubbelroom. Har aldrig beställt därifrån och blev chockad över deras stora utbud, och framförallt hur snygga kläderna var. Vet inte varför jag alltid fått för mig att deras kläder var fula :S Men men, nu är iaf en massa plagg på väg hem till mig och det kommer inte kännas kul att betala den räkningen, men men, nya kläder tackar man inte nej till :)

Det händer inte mycket annars. Kom hem från Skåne i fredags. För att summera hela veckan i Skåne så har jag haft sjukt kul med nära & kära. Skönt att få komma bort o bara koppla av. Så rent fysiskt är jag utvilad men psykist har jag aldrig varit mer trött. En massa tråkigt har hänt den senaste tiden, så humöret var inte på topp alla dagar. Men men, vila fick jag iaf.

Nej, nu är det dags för honom att vakna. Ska gå och hoppa på sängen.

Hej från Skåne

Okej, en snabb uppdatering hinner jag med.
Jag är fortfarande nere i Skåne och njuter av det för fullt. Malmö är underbar, men Lund är bäst. Älskar att hälsa på mina gamla hemtrakter, man blir ju riktigt nostalgisk.
Ja, vad har jag gjort då... Jag har shoppat som en galning och fikat ihjäl mig. En o annan fest har man hunnit med också. I'm having the time of my life helt enkelt :) Och imorgon bär det av hem. Fuj. Vill inte ens tänka på det. Ska njuta av det underbara vädret med mina underbara skåningar.

Tudilu!


Next stop: Skåne


Så ja, nu är allt packat och klart. Imorgon efter jobbet åker jag till Skåne och stannar 7 dagar. Malmöfestivalen är igång och förhoppningsvis blir det 7 galna nätter med nära & kära skåningar.
So long.

The ugly truth


Dags för en liten uppdatering här.

Igårkväll gick jag och på förhandspremiären av The Ugly Truth, (med min favorit skådespelerska Katheringe Heigl)som har premiär någon gång i mitten av september om jag minns rätt. Den är värd varenda dag att vänta på. Fy fan så bra den är! Vi dog av skratt flera gånger. Ni måste verkligen se den när den kommer ut.

Idag har jag bara jobbat och jobbat. Kom hem helt död. Orkade inte ens laga mat så det fick bli pizza. Flera månader sen sist jag åt något sånt. Smakade bättre än någonsin haha.

Snart åker jag till Skåne med. Ska stanna där en vecka. Malmöfestivalen börjar på fredag och håller på i 7 dagar. Årets höjdpunkt för oss som bor i södra Sverige. Malmöfestivalen is the shit :)

Nej, nu tvingar älskling mig att vara social.

Puss

Brand i Arabyparken


Jag måste skriva om en hemsk sak som hände inatt. Jag och älskling ligger i sängen någon gång vid 4 på morgonen och tittar på tv. Helt plötsligt frågar han om jag känner lukten av rök och vi båda rusade till köket för att kolla om det kom därifrån, men det gjorde inte det. Lukten var så stark så jag var 100% övertygad om att det brann hos någon granne. När vi sedan gick ut på balkongen kom den stora chocken. Det var så mycket rökmoln att man inte kunde se någonting framför sig. Och det värsta av allt, vi kunde ju inte se var röken kom från. Och det stank något så fruktansvärt.
Så vi klädde på oss och gick ut. Stanken och röken hade väckt hela grannskapet och alla stod vid sina fönster och tittade runt oroligt. När vi sedan gick bort mot några andra hus såg vi att röken kom från parken. Den stora fritidsgården stod i lågor. Detta 50 meter från där jag bor. Brandkåren och polisen var redan där.

Tråkigt att folk inte har bättre saker för sig än att elda upp hus. Tråkigt att se den fritidsgård jag växte upp i bara försvinna så där. Och när vi kom hem var röklukten värre än någonsin,knappt så vi kunde vara där. Så vid halv 6 i morse satte jag igång med att laga ustipke, för att få röklukten att försvinna haha.

Över till något roligare. Jag har spenderat hela dagen vid sjön. Mitt första sommardopp! Snacka om att det var skönt. Färg har jag också fått. Jej.

Dobro jutro sezdesetosmasi


Vilken jävla värme det är ute!

Går ju knappt att vistas utomhus i den här värmen! Har varit på stan med älskling hela dagen och svettats som grisar och druckit massa läsk och vatten. Fuj. 30 grader var det här idag.
Vi har även varit förbi biot och hämtat ut biljetter. Vi ska få gå på smygpremiären av filmen The ugly truth på tisdag. Den kommer ut på bio om en månad och ska vara jättebra. En romantisk komedi, det ser vi framemot. Eller jag i alla fall, Tadin är inte så förtjust i dessa filmer, ali mene to ne interesuje :)

I alla fall, när vi sedan kom hem fick vi besök av Emina och Almir. Jag lagade skitgod moussaka och sedan satt vi hos mig en stund innan de gick. Och nu ska jag sätta igång och spela mina pc-spel som jag köpte idag. Sysselsättning till max.

Yes I am

Då kan jag meddela att jag blivit workaholic haha. Min 4 veckors semester varade i exakt 2 dagar. Redan idag var jag tillbaka på jobbet. Jobbade 7-17 så jag är helt död. Visserligen kommer jag inte jobba varje dag, ett par ggr i veckan, men ändå. Jag som såg framemot min semester och när den väl kom var den hur tråkig som helst. Så då kan man lika gärna jobba lite... det skadar ju inte :)

Jag och älskling har precis vräkt i oss cevape och tänkte vara lite hälsosamma resten av kvällen. Istälelt för chips & onyttigt har vi laddat med massa frukt istället. Filmkväll it is!


LOL

Hahaha, vi dog när vi tittade på dessa bilder.



Och äntligen får man uppmärksamhet av honom. Haha.



Slutnja gubi privid

Idag, den 2. augusti är den dag jag så länge sett framemot. Idag börjar nämligen min 4 veckors långa semester. Jag har precis suttit och räknat lite och kommit fram till att jag jobbat 74 dagar i streck! Utan en enda dags ledigt. Så semestern är minst sagt uppskattad. Jag planerar att gå i ide och sova de kommande 4 veckorna. Ska bli så jävla skönt!

Igår spenderade jag hela dagen med Tadin och Emina. På kvällen stack vi en sväng på stan och drack lite drinkar innan vi avslutade kvällen på Donken. Idag efter jobbet stack jag hem till Emina ett tag innan vi stack till mig, där vi sitter just nu och proppar i oss ostmackor och väntar på att Tadin ska komma så vi kan hitta på något skoj. Det är ju stekhett ute och jag ska inte göra annat än njuta av min första dag i ledighet efter så lång tid!

Puss på mig.

Lite bilder från igårkväll...


RSS 2.0