BOOP-BOOP-A-DOOP

Jag har blivit så jävla besatt av Betty Boop. Jag har i för sig gillat henne så länge jag minns, men nu fan avgudar jag henne. Hon är så jävla skön den bruden alltså. Funderar på att tatuera in henne kanske. Något litet i så fall. Fast det får bli min tredje tatuering. Har ju inte tagit tagit i den andra ännu. Den skulle vara klar för längesedan, men så går det när man inte har tid för något annat än jobbet just nu.

Helgen då... den var underbar och välbehövlig! I fredags efter jobbet körde vi Almir till Ljungby där han skulle hoppa på bussen som skulle ta honom till underbara Bosnien. Jag var inte liiiiiiiite svartsjuk. Nästan så jag ville hoppa in där i bagage utrymmet och gömma mig. Och sedan på kvällen åkte resten av Växjös befolkning. Alla har verkligen åkt nu och det känns som om det typ bara är jag kvar. Men det gör inget, jag har min älskling här :)
På kvällen umgicks jag med syrran och Tadin, fika och biljard. Jag är fan duktig på det där.

Lördagen spenderades med Maida vid sjön och kvällen med älskling. Vi kollade på en skitäcklig spindel-film. 8 legs tror jag den heter. Medans Tadin suckade och tyckte den var skitfånig bajsade jag på mig av rädsla haha. Tog evigheter att somna men när jag väl gjorde det så sov jag bort hela dagen. När älskling sedan åkte hem spenderade jag kvällen vid sjön med Sejla idag. Och nu återstår bara en dusch innan jag går och lägger mig och imorgon är det dags för ännu mer jobb. Suck.







A da ne


Gud vad ovant det är att knappa på tagnetbordet. Snacka om att vara helt ovan när man inte suttit vid datorn på över en vecka.

Nåja, om alla slutar klaga så kanske jag bloggar oftare för fan. Haha, skämt åsido. Ville lämna ett livstecken bara. Så ni vet att jag fortfarande lever och inte har planer på att sluta blogga. Som jag nämnt tidigare så jobbar jag som en åsna i sommar, så den lilla tid jag har över spenderas verkligen inte vid datorn :)

Men snart är de 4 helvetesveckorna över och från och med nästa vecka blir det lugnare på jobbet och då kommer jag ha tid för ett liv också. Så vi hörs då.

Äntligen fredag

Jag har haft två helvetiska dagar på jobbet. Det har varit så mycket jobb och så stressigt att jag igår var tvungen att springa iväg för att py vid två tillfällen så illamående jag kände mig av all stress, och som om det inte vore nog fick jag näsblod en stund senare... för att inte prata om idag, då jag var nära på att svimma. Tack till den söta gubben som höll i mig :)

Efter jobbet idag blev det en välbehövlig fika med Marina i ett par timmmar och nu är jag hemma äntligen. Ska röja undan lite och sen kommer älskling. Får se vad vi hittar på ikväll. Ingen utgång iaf, jag är död ju.

Puss på mig.


What a beautiful morning

Passar på att slänga iväg ett blogginlägg en solig morgon som denna :).
Idag är jag ledig, eller ledig är jag inte, men jag jobbar i alla fall inte vilket är skönt. Däremot ska jag pringa på lite möten med jobbet och sedan är jag ledig hela dagen. Ska bli så jävla skönt. Synd bara att  alla jobbar... så det blir nog en sväng till älsklingens jobb för att dosadjivati där.

En annan sak, det är 49 dagar kvar till Bosnien. Jeeej :) Det är stor skillnad på 49 och 50 ju...

Nej, nu går bussen!

Updatering pågår

Det har varit dött här på bloggen i ett par dagar nu. Jag jobbar ju på för fullt varje dag och all ledig tid spenderas med älsklingen och vänner. Så tyvärr kommer det bli så ett litet tag framöver. Men nu har jag äntligen hittat lite tid för cybervärlden.

Dagarna går fort och jobbet tar död på mig. Det som räddar mig från att inte bryta ihop av all stress är älklingen som väntar på mig varje kväll med massa kramar. Vädret suger men jag är lycklig.
Det var det, nu ska jag och Tadin ut och njuta av solen och senare komemr Emina och joinar oss.





Hoppas du dör

Helvete vilken hemsk dag jag haft på jobbet! Oh, jag var så jävla sur pga en jävla idiot på jobbet så jag trodde på fullaste allvar att jag skulle döda honom! Jävla seljak, da Bog da ti nogu slomio! Vill inte ens tänka på det mer, så jag låter bli att blogga om det helt.

Har precis kommit hem från jobbet och ska hoppa in i duschen och duscha av mig all ilska från idag och sedan kommer Tadin. Blir inte mycket planer inför ikväll. Vi båda ska upp vid 5 och jobba. BLÄ.

Jej, 7 veckor kvar till Bosnien. Känns ju som 7 år just nu. Jävla skit.

Hajd sad odjebi.

Helgen


Den här helgen har verkligen gått snabbt. Kan inte fatta att det redan är måndag imorgon. Men tiden går ju alltid snabbt när man har kul! Har varit med älskling hela helgen och haft det underbart. Förlåt alla vänner som har ringt som galningar och trott att jag dött, ska ringa er imorgon efter jobbet haha.

Nej fan nu ska jag sova. Ska upp olagligt tidigt imorgon.

You make me smile

Får blogga en snabbis nu. Plikten kallar strax.

Igårkväll efter jobbet blev jag upphämtad av Aldijana, Tarik och Tadin och vi 4 gick på bio. Killarna hade redan bestämt sig för att vi skulle kolla på Terminator, jag lovar att jag och Aldijana var typ dom enda tjejerna i biosalongen haha. Och filmen var väl helt okej, trots att jag inte fattade så mycket, men roligt var det. Efteråt var alla så jävla trötta, vi alla hade jobbat sen 6 på morgonen så efter en liten biltur runt i stan med dessa underbara människor var det dags att sticka hem och lägga sig. Jobb idag med ju.

Nej, nu är det dags för lunch. Sedan ska jag sova och efteråt träffa älsklingen.

Puss på mig.

A sta da radim kada odu prijatelji moji

Dagarna går snabbt när man jobbar hela dagen. Kan inte fatta att det redan är torsdag imorgon.
Det är mycket att göra på jobbet som vanligt, men mina underbara kollegor Emina, Aida och Tarik gör att det känns så myket roligare att jobba. Tiden går så mycket snabbare när man har dom att zajebavati se med =)

Vet inte vad mer jag skulle kunna uppdatera min blogg med. Händer ju inte så mycket när jag jobbar som en åsna. Jo, lite roliga saker sker i mitt liv just nu, men inget jag tänker blotta om här, inte just nu iaf... :) A radoznale duse mogu da mi puse tralalalalala...

Nä, skämt åsido, det var väl det hela. Eller nej, skojar bara. Jag vill att vi alla höjer våra glas och säger ett stort GRATTIS till min underbar vän Sejla som idag tog sin lärarexamen! Jajemän, härmed är 5 års universitetsstudier äntligen över och hon är nu en utbildad gymnasielärare. Och efter sommaren åker hon till Istanbul och pluggar (mer festar) i ett helt år! Gud så underbart Seki! Tråkigt att jag inte kunde vara med på din stora dag idag, men vi firar det på vårt egna sätt en annan gång :)
Grattis ännu en gång. Pojma nemas koliko sam ponosna! Volim Te!

Hir aj kom, hir aj go


Och då var det klart. Den 4:e augusti åker jag till mitt älskade BOSNIEN! Äntligen fan! Ni kan inte ana hur jävla skönt det känns, har ju fan inte varit där på flera år av en massa olika anledningar. Men nu fan, nu åker jag ako Bog da. Biljetten är redan bokad. Det blir direkt till Prijedor hem till Maida, eftersom vi den 6:e ska åka na more, till Krk i en vecka. Så inte förrens någon gång runt den 12:e augusti kommer jag vara i min älskade Sanski Most och vara där i knappt 2 veckor. Så sammanlagt blir det 3 underbara veckor.

Jag är så himla lyckliiiiiiiiig. Jag åker dit på både gott och ont. Det onda pga alla jobbiga minnen man måste ta sig igenom, men förhoppningsvis tar det goda över :) Hur som, detta blir en underbar semester tror jag!

Nej, nu ska jag sova. Imorgon börjar mitt helvetes sommarschema. Men tanken på att Bosnien och Kroatien resan är nu bokad kommer hålla mig glad under hela dagen.

Nighty.

RSS 2.0