Ja gradim autoput u glavi

De där bilderna som jag framkallade för ett par veckor sen ska jag äntligen ta tag i nu. Det lär ju ta hela dagen att sortera 420 bilder och lägga in dom i album. Ja, då var tisdagen räddad i alla fall! :)


Världens längsta orm


Filmtips

Något skumt är på gång med min telly. Väckarklockan gick inte ens igång på den och jag vaknade en halvtimme försent och fick springa till jobbet. Kom precis en minut innan jag började haha. Efter jobbet blev det ett besök hemma hos mormor där jag vräkte i mig pita och sedan blev jag upphämtad av Sejla då vi stack hem till mig och gjorde ingenting. Så fort hon åkte hem deckade jag och sov i två timmar. Vaknade av att hon kom tillbaka med McDonalds mat. Sötnos. Så vi la oss i sängen med maten och kollade på skräckfilm. På tal om film, jag har sett 5 riktigt bra skräckfilmer de senaste veckorna som jag tänkte tipsa er om:

The Unborn
Det händer att själen efter en människa som dött, är så ondskefull att vägen till himmeln är stängd för den. Istället tvingas den till en ändlös vandring i gränslandet mellan världarna på ständig jakt efter en ny kropp att ta i besittning. Och ibland lyckas den...
Betyg: 5/5






Teeth
Dawn är skolans präktigaste oskuld, ivrigt propagerande total avhållsamhet. Men Dawns kropp är allt annat än oskyldig. Till följd av utsläppen från ett kärnkraftverk nära hennes hus, har en mycket speciell mutation ägt rum i hennes allra heligaste regioner. När terminen börjar och killarna står på rad för att bli den förste att förföra Dawn, är den stora frågan om hon kan hålla på sig eller inte. Beslutet kan nämligen göra skillnad mellan liv och död.
Betyg:3,5/5




Babysitter Wanted
Angie Albright är glad över att äntligen få lämna sitt skyddade och strikt religiösa hem för att börja på college. Hennes nya rumskompis är vildare än vad hon är van vid, men Angie upptäcker snart att finns mycket större hot att oroa sig för än ett stökigt studentrum.
Betyg: 5/5






Passengers
De flesta befinner sig i chock. Men en av de få överlevande från den ödesdigra flygkraschen med Flight 117 har fått en oförklarlig förmåga. En förmåga som den unga psykologen Claire Summers upptäcker. Först med fascination. Sedan med skräck...
Betyg: 5/5






House Of Blood
I en mörk skog kolliderar Dr Madsens bil med en fångtransport. I turbulensen som följer dödar fångarna alla vakterna och tar doktorn som gisslan. Flyende genom skogen kommer gruppen snart till ett avsides liggande hus där invånarna talar underligt och är klädda i medeltida kläder - ett hus som det var länge sedan någon passerade, eller återvände ifrån...
Betyg: 3/5

Duboko u tebi tisuce dobosara

Vilken kväll! Så jävla kul det var.
Tack Ivana för den bästa förfesten och alla andra för en fantastisk kväll.
Orkar inte skriva så mycket mer, har endast sovit en timme inatt, eftersom jag skulle upp och jobba ju. Men nu är jag äntligen hemma och ska sova i fem dygn, typ.

Men jag bjuder på en massa bilder istället :)

OBS! För att klicka upp bilderna måste du gå in på kommentarfältet först och sedan klicka på dom.












Pune ulica papira pokidanih istina

Jeste li ikad culi za kivi dijetu?
Jedes sve osim kivija.

HAHAHAHAHAHAHAHA. Höjdpunkten igår när Almir var på besök. Jag dog.

Anyways, har inte sovit själv igårkväll heller. Jasmina var här. Vi spelade spel och kollade på en skitbra film som jag självklart inte minns namnet på nu. Och i morse när vi vaknade fick vi kaffebesök av Sejla också. Nu har tjejerna åkt hem och jag väntar på nästa gäst, Emina. Undrar när man ska ha den där stunden för sig själv? Fast jag klarar inte av att vara själv i mer än två timmar, så jag ska vara glad att jag har så jävla många vänner som kan komma över närsomhelst haha.

Ikväll blir det fest i alla fall. Förfest hos Ivana där vi också ska fira hennes födelsedag och sedan blir det vidare till Stallet.

Jag och Sejla är laddade inför ikväll. Haha.

Myspys med nära & kära

Igår bjöd jag som sagt över tjejerna på tacos-middag. Det var riktigt mysigt. Sen blev det myspys i sängen och snack om allt från jobbet till killar.


Sejla stannade kvar hemma hos mig och vi hade en romantisk sleepover-party hemma hos mig med levande ljus, tårta och självklart vin. Man måste ju fira de bra händelserna vi på senaste tiden varit med om :)







Vi la oss rätt så sent inatt/i morse, men vi gick ändå upp relativt tidigt och hade massa ärenden att fixa. När vi var klara med det stack Sejla till skolan och jag fick besök av Emina, Almir och Munja. Dosli mi na slatku. Det blev mycket skratt kan jag lova. Almir je legenda. Fick också jättefina glas som inflyttningspresent av killarna. Ni är underbara.


Och nu blir det duschen.





Budi moja voda, ja sam sada vatra


Under min shoppingtur på stan idag fick jag sån otrolig mensvärk att jag var tvungen att sätta mig ner på första bästa bänk. Fick så jävla ont sådär från ingenstans. Hade jag inte befunnit mig på stan hade jag skrikit ut all min smärta. Det var knappt så jag orkade gå 50 meter till apoteket för att köpa Ipren. Har aldrig haft så ont. Och inte blev det bättre av att jag skulle sitta på arbetsmöte mellan 14 och 16. Grät inombords av smärta under mötet haha. Men nu känns det bättre efter ett par Ipren så nu ska jag vila en stund och sedan ska jag sätta igång med middagen. Har nämligen bjudit över Sejla och Maida på en liten inflyttningsmiddag. Det blir tacos. Yes.

Spelkväll

Efter att jag och Sejla avnjutit min goda middag hemma hos mig och segat i soffan ett tag fick hon den brillianta idén att vi skulle iväg och spela biljard. Så vi gjorde det och fy fan vad kul det var. Sjukt längesen jag höll i en biljardstav, och det märktes för Sejla vann med 4-1 haha. När vi hade tröttnat på biljard spelade vi schack en stund. Sist jag spelade schack var i Bosnien under kriget. Det var det enda vi gjorde då man inte fick gå utanför dörren, spela schack & remi. Jag ville stanna kvar och spela  Växjö-monopol sen också, men fick inte som jag ville så vi åkte hem.



Previse ti snova dugujem


Total ångest när jag tittade ut genom fönstret i morse. Snön är tillbaka. Trodde verkligen inte det, med tanke på att vi för endast tre dagar sen satt på gräsmattan med solglasögonen på och njöt av våren. Och nu är det typ snöstorm. Typiskt svensk väder... Orkar nog inte ens dra mig till skolan idag, ska snöstrejka tills snön försvinner haha. Kanske drar och tränar ikväll, ifall snön försvinner...

Igårkväll när tjejerna hade stuckit hem så tittade jag på sista avsnittet på 7:e säsongen av Gilmore Girls. Gud så bra serie det är! Jag hade lite separationsångest där efter sista avsnittet. Kan dom inte göra en 8:e säsong? Någon som vet?
I alla fall, nu måste jag hitta en ny serie att följa. Känns som att jag redan kollar på alla bra. Jag har i alla fall laddat ner första säsongen av NIP/TUCK (magda, nu blir du glad va) så jag får väl ge det en chans.
Har ni några tips på bra serier?

Home sweet home

Jag har spenderat min första kväll i lägenheten.
Jag fick flytta in redan igår om jag ville och inte idag som planerat. Så självklart gjorde jag det. Sötnosen Sejla hjälpte mig med att få allt på plats och sedan gjorde vi vår första middag till oss i min nya lya. Den är så jävla underbar, min lilla etta, I LOVE IT!

Redan vid 9 i morse kom Sejla tillbaka hit och vi drack kaffe ute på gården och njöt av solen. Nu har hon åkt till skolan och jag känner att jag vill stanna kvar o fixa runt lite och umgås med min lägenhet haha. Senare idag kommer Jasmina också hit så det blir NF-möte hemma hoss mig resten av dagen.

Här är ett par bilder på lägenheten. Nästan allt är på plats. Finns lite smågrejer jag ska inhandla senare, men ungefär så här fint blev det :) Vad tycks?










OBS! För att klicka upp bilderna måste du gå in på kommentarfältet först och sedan klicka på dom.

Helgen

Fredag: Jag och Sejla gik för att titta på min lägenhet och strax därefter tackade jag ja till den. Får flytta in redan på måndag om jag vill. Hur bra är itne det? Oh jag är så glad. Lägenheten är inte så stor, en etta, men jag är ju knappt där så jag behöver inget större. På kvällen var det party. Förfest hos Hakan och sedan avslutades kvällen på Grace. Grace var ingen höjdare, men over all en okej kväll.

Lördag: Jobba jobba jobba. Började packa också när jag kom hem. Det gick snabbare än tänkt så det var skönt. Det blev även ett besök hemma hos Tijana senare under dagen och kvällen spenderades med skräckfilm.

Söndag: Jobb igen. Efter jobbet blev jag upphämtad av Sejla och Tijana och det blev ett besök på Donken och sedan en sväng hem till Tijana där vi myste oss ner i soffan med Te.

Nej nu ska jag fortsätta packa.

Bilder från fredagen.









Happyhappyhappy

Vet ni vad? Jag har fått lägenhet!! ÄNTLIGEN!!
Jag flyttar redan på måndag!!!!! WOHHHHHOOOOOOOO :)

I'm sitting here la la waiting for my ya ya


Jag var riktig duktig på gymmet idag. Jag tänkte jag skulle vara effektiv som fan, jag brukar ju vara det varje gång men ja ni fattar.... så jag sprang så snabbt på rullbandet att den bara la av helt plötsligt. Utan att jag ens tryckte på Stop. Den bara dog. Jag blev så chockad men så tittade jag upp på skärmen och där stod det att mitt hjärta slog för snabbt och att det var för farligt så dom stängde av mig. Haha vad jag skrattade! Men det var lika bra, jag kunde väl annars fått hjärtstopp och dött eller nått.

Efter en lång dusch på gymmet blev det en sväng hem till Tijana för lite tjejsnack och nu är jag hemma igen. Ska fan ta och sova. Ska tvätta tidigt imorgon.

Lazy day

Då var man tillbaka i skolan igen. Har suttit här hela dagen och skrivit på mitt arbete. Har dock inte kommit så långt med tanke på att jag som vanligt alltid hittar ursäkter. Man ska ju alltid fika med någon och gå ut och röka var femte minut haha. Sitter just nu med Maida och Emina och båda är super ambitiösa och jag bara förstör för dom. Bad Adisa, bad.

Nej nu ger jag upp. Ska nog gå och träna istället.


Sta sad vrijedi tehnika okreces tri akorda


Kom hem för en stund sen från världens jobbigaste träningspass. Tränade nämligen step och det var bland det värsta jag varit med om i mitt liv. Sist jag körde ett step pass var flera år sedan och jag trodde inte det skulle vara så svårt. Men fan så fel jag hade! Jag höll på att få hjärtattack 54 gånger lixom. Koreografin var inte den lättaste heller. Och jag störde mig så jävla mycket på den jävla instruktören! "Kom igen nu kör vi allt från början 4 gånger till" säger hon. Och så upprepar vi "dansen" 4 gånger. Och precis i slutet där när man nästan är klar så säger hon "kom igen 2 gånger till!". Fan så förbannad jag blev. Jag svor för mig själv där varje gång. Vad fan säg 6 gånger på en gång så jag vet! Haha.

Nåja, annars har dagen spenderats i Tingsryd hemma hos Armina som planerat. Alltid lika trevligt. Bussresan hem var lite speciell. Fick sitta bredvid en gammal gubbe som satt och pratade med mig på något jävla språk. Typ polska skulle jag tro. Så i en hel jävla timma fick jag sitta där och lyssna på honom. Det roliga var att jag efter 5 minuter satte igång min mp3, men han sket i vilket. Han skulle prata ändå. En hel jävla timma. Jag skrattade med jämna mellanrum och tittade lite snett på honom ibland, men han brydde sig inte.

Nä, nu blir det film!

Dodji u pet do pet


Trodde aldrig att dagen skulle ta slut. Det har varit full rulle hela dagen. Började jobba rätt tidigt imorse, men sen mot eftermiddagen hade jag 3 timmar ledigt så jag stack iväg och tränade innan jag stack till jobbet igen. Och efter jobbet blev det en runda på stan. Köpte tre tröjor och en kofta som belöning för att jag varit så duktig hela dagen samt att jag fick beröm av chefen hö hö.

Nu är jag iaf äntligen hemma och planerar att ligga i sängen resten av kvällen och titta på massa filmer. Imorgon är det jobb som gäller igen fast endast fram till 12 och resten av dagen ska spenderas i Tingsryd hemma hos Armina med massa kaffe & updates.

Kopps och turkisk mat

  • Jag kan väl börja med att säga att Kosta Outlet var en stor jävla besvikelse! Jag blev så glad när vi väl kom fram och såg hur jävla stort shoppingcentret är. Lixom, två gigantiska våningar. Men tro det eller ej, jag hittade inte ett jävla skit! Kläderna är ka ta st rof! Sejla hittade i alla fall en kjol och ett assnyggt linne, så lite shopping blev det...för henne i alla fall :)

  • Väl hemma i Växjö blev det film med the exchange students. Innan det åkte vi till ICA för att inhandla lite godsaker inför filmen och väl där hände en mindre rolig sak, fast det blir så när man träffar på fel person vid fel tillfälle.
    I alla fall, vi kollade på filmen Kopps och vi skrattade oss igenom hela filmen. Den är så sjukt rolig!

  • Efter filmen bjöd de turkiska killarna över mig och Sejla hem till de där vi blev serverade turkisk mat. Så sjukt gott! Jag tror jag gick upp alla de kilon jag lyckats gå ner den senaste tiden haha. Men det var så värt det och vi hade sjukt kul. Och dessutom fick vi se killar stå och laga mat samt diska efteråt medans vi stod och tittade på. Inte varje dag man beskådar något sånt :)

    Nej nu ska jag sova. Ska jobba imorgon!

Ne mogu da vidim ulicu


Vaknade i morse med världens träningsverk i låren. Dont know why, har ju inte tränat sen torsdags. Och så har jag ont i ryggen med. Snacka om att förtidspansioneras snart.

I alla fall, sitter i skolan nu. Har precis tagit en fika med Sejla, Hakan och Nikos. Mucho trevligt. Vi ska sätta igång och plugga någon timme nu och sedan ska vi åka till Kosta och shoppa. Har faktiskt aldrig varit på Kosta Outlet, hoppas utbudet är stort för jag har sån shopping lust idag. Löning idag ju :). Och ikväll när vi kommer tillbaka till Växjö ska vi kolla på film med VIS (Växjö International Students). De ska visa filmen Cops. Har faktiskt inte sett den. Den är väl bra va? Och därimellan är det tänkt att jag ska hinna träna. Hur det ska gå till vet jag inte. Får se hur länge vi är i Kosta. Annars skippar jag träningen. Nej, nu ska jag fortsätta på mitt arbete.

Istanbul'da

En rätt så lugn söndag blev det. Efter Donken besöket med Sejla åkte vi hem till Maida där kvällen spenderades med sockekaka och Remi. Borde egentligen gå och sova, men jag kan inte slita mig från datorn. Håller på och laddar ner en massa turkisk rockmusik. Den här låten har jag blivit så jävla besatt av. SÅ BRA!


Culture Medley

Igårkväll var vi på Culture Medley. Det är ett evangemang som anordnas varje år av utbytesstudenter. Syftet med det är att varje land ska laga sina nationalrätter och alla är välkomna att äta och sedan rösta på det landet man tyckte hade godast mat helt enkelt. Och sedan efter middagen var det party. Vi åt oss proppmätta på sjukt god mat från alla delar av världen, och min röst gick till Kina, som också vann hela tävlingen. Love chinese food! Resten av kvällen var väl så där, musiken var ingen höjdare, men mycket folk var det i alla fall.
Nej nu ska jag springa in i duschen och sedan blir det kaffe på Donken med Sejla.



Slumdog Millionaire


Det blev ingen utgång ikväll, men filmkväll däremot, hemma hos Sejla. Vi tittade på den omtalade filmen Slumdog Millionaire. Och jag kan med handen på hjärtat säga att det är den bästa filmen jag någonsin har sett! Herreguuuud, man borde tvinga varenda människa till att se den! Den lämnar ingen oberörd, vi var helt stumma efter filmen. Fick inte fram ett ord haha. Jag t.o.m längtade tills jag skulle få komma hem för att se den igen. Trots att jag ska upp och jobba om sisådär 5 timmar! Men det skiter jag i, för nu ska jag se den för andra gången ikväll. Oh, så bra den är! Ni som inte har sett den,
SE DEN! NU NU NU!

Jel Gaza gdje je nekad Sarajevo bilo?

I'm speachless.



Babo u rukama nosi svoje mrtvo dijete. Došle vojničine da se teroristima osvete.
Nišan do nišana, opet tabut do tabuta Ovdje je pravda umrla hiljadu puta.
Stigla je patnja, opet krvari Palestina. Gdje danas na planeti boli više ima?
Nigdje, sva bol se u Gazi skupila, Izraelska granata novo dijete je ubila.
Šta su krive ručice tog nevinog djeteta, je li gađanje škola onom Hamasu osveta?
Gađaj i porodilište tamo su sve teroristi. Čim nauče bismilu, sve će nas pobiti.
Sve moguće civile, gađaj i pogodi. To je pravi put, on vodi ka slobodi.
Pusti suzu Sarajevo, eno Gaza jeca. Sjeti se, i tvoja su umirala djeca.
Jeli Gaza gdje je nekad Sarajevo bilo, ili se to mome srcu samo ucinilo?
Jel se to opet ne duzna krv prolila? Krik nevine djece opet pomoć doziva.

Protest i pomoć, Palestincima znače. Zagrlimo Gazu, dok ona nedužno plače.
Sjeti se Sarajevo snajpera i Markala. Znam da je tad zbog nas Palestina plakala.
Sjetimo se kako je kad nedužan strada. Kad sa brda ubijaju dušu našeg grada.
Kad se pod opsadom u mraku suze gutaju. Kad svijet šuti, a zločinci pucaju.
Sjeti se BiH, svake krvave ulice. Plakala je Palestina zbog naše Srebrenice.
Oni su Dubaji, Tenis i nije ih briga. Baš sramotno šuti ta Arapska liga.
Oni u hotelima zlatnu hranu serviraju, kupuju klubove i strašno se nerviraju.
Palestinskom narodu sloboda je oteta, dok Gaza umire neka je nafta prokleta.


Crne misli me muce


Jag har aldrig förr velat åka iväg, bort från Sverige, så mycket som idag! Alltså hur jävla deprimerande är inte det här vädret? Jag blir ju helt confused för fan. I morse vaknade jag av världens bästa vårväder. (Jag gick ju för fan ut för att slänga soporna i bara t-shirt och jag frös inte ett skit!). Och fatta så glad jag blev. Inget spår av snön någonstans lixom! Och så var det ett par timmar i alla fall. Men ikväll, efter träningen upplevde jag en mindre chocktillstånd när jag gick ut från Simhallen och såg snöstormen! Jag kunde inte fatta det. Fanskap. Jag vill inte vara här. Jag vill inte!

Nåja, nog om vädret...hmm... nu står det still i huvudet. Bloggtorka... förrsten, vet ni vad en groda utan ben är? Jo, HOPPLÖS! hahaha. Jag har kört det skämtet för mina vänner, men ingen förutom jag tycker den är skitrolig. But then again, jag har ju lite konstig humor. Yes I do.

Vill ni veta vad jag gjort idag då? Jag var i skolan hela dagen, sen tränade vi och sedan träffade jag på Emina, Munja och Almir på simhallen också som var snälla nog att köra hem mig i den här snöstormen. Interessant dag... och ännu interessantare inlägg. :S. Eller inte.

Nej fan dags för sängen.

A

Jag tar en paus från pluggandet och istället lägger jag upp denna lista. Rätt så rolig faktiskt och svårare än man tror.

jag blev utmanad av Enida
regler: det här är svårare än du tror! varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.

1. Vad heter du: Adisa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Amen
3. Flicknamn: Alma
4. Pojknamn: Arman
5. Yrke: Advokat
6. Färg: Aprikos... va fan jag kommer inte på ngt annat.
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Ajvar
9. Sak i badrummet: Avlopp (duktigt va :p)
10. Plats/stad: Amsterdam
11. En orsak att vara sen: Ansiktsoperation (hahahaha)
12. Något man skriker: Aj!
13. Film: Arn
14. Något man dricker: Apelsinsaft
15. Band: Azra
16. Djur: Apa
17. Gatunamn: Aspvägen
18. Bil: Audi
19. Sång: Ako znas bilo sto.

Kan någon hjälpa mig?

Hej igen. Jag har läst alla bloggar jag följer och så blev jag också sugen på att blogga (även om jag bloggade för en halvtimma sen) so here it goes.

Okej, jag har väl inget att uppdatera er med. Det har ju inte direkt hänt något på en halvtimma nu.... men... jag skulle kunna informera er om att jag är jävligt pissed off på min blogg just nu! Ni har ju märkt att man inte kan klicka upp mina bilder när jag lägger upp dom som miniatyrer? För att kunna titta på dom måste man gå in på kommentarfältet först och sen klicka upp dom. Ja, ni som läser bloggen har väl fattat det nu, men jag stör mig på det som fan! Varför ska min blogg ta all skit och ingen annan verkar ha det problemet? Kan någon hjälpa mig? Snälla. *puppyeyes*

Fan, nu blev jag sur.
Nej, det får bli ett avsnitt av Gilmore Girls och sen måste jag sova om jag ska iväg till skolan på morgonen.

Generacija sretnika


Då gick den planen åt helvete. Att sitta i skolan hela dagen och skriva på mitt arbete alltså. Jag är så jävla dålig på att säga nej, något jag verkligen måste lära mig. Jag prioriterar allt det onödiga framför det viktiga. Som i morse... jag skulle precis byta buss i stan för att åka upp till skolan, men så träffar jag på Maida som tvingar med mig en runda på stan och en fika. "Eh jag åker upp till skolan efter fikat" tänkte jag. Men nej, Jasmina kom ju förbi och självklart blev fikat längre än planerat och självklart skulle vi alla tre gå runt på stan sedan samt äta på Donken samt shoppa igen. Så ingen skola där inte. "Jag pluggar när jag kommer hem" tänkte jag. Men jag tänkte fel där... igen. För ikväll var det dags för  fika igen, med samma gäng + Emina. Så inget plugg här nej. Men det var trevligt. Kul hade vi i alla fall. Slutsats: Omg. :)
Over and out.

Rubrik

Sitter i skolan nu och ska börja skriva mitt arbete, men jag har ingen ork alls. Hur fan ska man skriva sju sidor om folkvandringar under 1500-talet? Så jävla ointeressant. Who cares lixom? Har varit i skolan i typ 2 timmar nu och det enda jag gjort är rökt med Ivana och hängt på facebook. Så jävla omotiverad.

Ikväll är det tänkt att vi ska gå ut, men jag tror nog att jag stannar hemma. Fick veta i morse att jag ska jobba imorgon, så det kanske inte är så smart för mig att gå ut. Äh jag får se ...

Grcki sverceri arapski studenti

  • Ett inlägg innan läggdags är aldrig fel. Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Har varit allmän seg hela dagen, fastän jag bara varit hemma igårkväll. Jag gick aldrig på Karnevalfesten igår som planerat, eftersom morbror överraskade med att komma hit från Skåne så jag bestämde mig för att stanna hemma och umgås med honom då jag inte träffat honom på ett par månader. Smart val, hade nog inte orkat med ännu en fest efter den hårt festande fredagen.

  • I alla fall, efter jobbet idag var det familjemiddag hos min mormor och när vi hade vinkat av morbror stack jag över till Maida som är här från Karlstad och hälsar på. Vi drack kaffe och åt en skitgod ananas torta (Maida, jag vill ha receptet till den) och uppdaterade varandra om det senaste. Efter ett par timmar där gick jag till Maida nr 2 (min kusin) där även Sejla var och myste med dom och blev fet på hamburgare.

  • Så nu är jag hemma och helt slut efter allt mahalushanje i kahvendisanje.
    Sängen next.

8. mart

Svim pripadnicama lijepseg spola zelim Sretan 8 mart! :)


Kvinnor är tråkiga.
Alltid ska dom städa, laga mat och ta hand om barnen.
Inte kan dom sitta stilla en sekund.
Nej, tacka vet jag karlar. Dom kan det här med avkoppling.
Dom kommer hem från jobbet, kastar sig i soffan och rör
inte ett finger förrän sporten på TV börjar.

Kvinnor är trångsynta.
Dom bryr sig bara om bagateller, var man ska bo,
lägenhet eller villa, hur många barn man ska ha.
Tacka vet jag karlar, dom engagerar sig i de stora frågorna.
Kommer Sverige med i fotbolls-VM? Vinner Edberg Stockholm Open?

Kvinnor är oförståndiga.
Dom inser inte att man är sjuk när man har
trettionio graders feber. Nej, dom ska upp i alla fall och laga frukost och se
till att barnen kommer till dagis och skola.
Tacka vet jag karlar. Dom hostar en gång och ligger sedan däckade
i sängen en vecka och blir ompysslade.

Kvinnor är oekonomiska.
Dom kan inte handskas med pengar,
dom sätter in dem på banken, köper kläder och mat till familjen
eller nya gardiner.
Tacka vet jag karlar. Dom tar pengarna och går ut och roar sig med
grabbarna eller köper en radiostyrd bil.

Kvinnor inser inte sin begränsning.
Först går dom ut och jobbar i åtta timmar,
sen går dom hem och jobbar åtta timmar till. Och sen ska dom leka
med barnen och hinna vara vackra och kanske sova en stund också.
Tacka vet jag karlar. Dom vet vad dom kan och låter bli saker dom
inte klarar av. Som att fälla ner toalettringen, plocka bort ALLA saker
från bordet efter middagen, eller torka av det.

Vilken tur att vi kvinnor är så bra på att uppfostra våra söner till karlar?

Petak na subotu

Nu har jag kommit hem. I morse (eftermiddag) när jag vaknade var det bakis-träff hemma hos Sandra en stund innan vi gick vidare till Tijana för mer snack. Sedan stack vi iväg till pizzerian för bakis-mat. Jag är faktiskt stolt över mig själv, jag åt inget. I'm sticking to my diet. Efter en lång stund där åkte alla hem och nu är jag här, helt slut. Igårkväll var fantastic! Bortset från lite ångest här & där från alla håll så hade vi skitkul och alla var på G. Förfesten som hölls hos Tina med typ 20 pers i en liten etta var skitkul.

Och just det, mitt i förfesten fick jag panik över mitt tråkiga hår så Tina klippte lugg på mig. Snacka om chock när jag vaknade i morse? Jag vet inte vad jag ska tycka. Det känns konstigt. Men eh, om jag ska lita på alla andra så är det snyggare nu än förut. I donno what to think... mitt hår växer som ogräs så om ett par veckor har det växt ut.
Whatever, här är bilder från igår;












Jag har syndat

l

Det här med att gå ner i vikt funkade ju bra fram tills idag då jag bestämde mig för att synda. Har ju trots allt gått ner 5 kg sen jag började träna så en pizza med Sejla tyckte jag att jag förtjänade. *försök inte intala mig något annat* :)
Efter den goda och efterlängtade måltiden mötte vi upp Maida för en fika på Waynes. Alltid lika trevligt.

Nu är vi i alla fall hemma hos Sejla och ska börja fixa oss inför kvällen. Det blir förfest hos Tina och sen blir det fest på Stallarna.

Trevlig fredag =)

Sto kvadrata na tri sprata

Jag tror att jag överansträngde mig på gymmet idag för mitt hjärta slår snabbare än vanligt och jag känner mig yr samt att jag får ryck i benen till och från. Hej döden.
Och jag har precis skrickat iväg en beställning på drygt 400 bilder som ska framkallas. 412 närmare bestämt. Yesbox! Ja, det var väl det.. ska försöka lägga mig tidigare ikväll. Ska upp och tvätta imorgon på morgonen och sen har jag massa grejer att fixa under dagen. Men kvällen blir roligare. Sa jag fest? Hell yeah.

A onda je doslo do skandala kad su mi dva dugmeta otpala


Igårkväll när jag kom hem lagom trött efter skolan så ringer Sejla och vill att vi ska träna.
Fyra gånger i veckan tycker jag är lagom, men jag kunde inte säga nej så jag tog första bästa bussen tillbaka till stan för ett träningspass. Svettigt värre. Men det bästa med att träna är fan duschen efteråt! Jag kan stå i evigheter under det iskalla vattnet. Vill typ inte gå ut därifrån haha. Anywho, efter träningen blev det en tripp till Donken. Hör och häpna; vi beställde färskpressat apelsinjuice och morätter! På Donken! Vem beställer en påse morötter bara... Gud. Vi tar verkligen den här träningen på allvar.

Nä, dags att fixa sig kanske. Ska strax bli upphämtad av Bambina och sedan dra för att besikta hennes bil. Ska bli kul! Har aldrig varit med om det. Här går jag och tror att det är skitkul att besikta bilen, men säkert hur ointressant som helst. Iaf, sen blir det av till skolan och ikväll träning.

Pjuss.

Och så var det dags igen

Igår var vi ute. Det var riktigt skoj, lärde känna massa roligt folk, men förfesten var ändå bäst. Eller vad säger du bambina? Dock inget man ska skriva om bloggen.
Är för seg för att skriva, lägger upp en massa bilder istället. Enjöy!









Necu reprizu za svoje zlo

Snacka om att vara dödare än död. Jag är så trött så mina ben skakar, men ändå sitter jag här och försöker få ihop ett inlägg.

Efter många (o)effektiva timmar i skolan idag stack jag iväg och tränade i drygt en timme. Det kändes inte bra att träna längre med tanke på att jag fortfarande är förkyld och hostar. Man ska nog undvika att träna alls då, men jag kunde inte låta bli. Efter träningen rusade jag tillbaka till skolan där jag mötte upp tjejerna för vi skulle kolla på film med alla utbytesstudenter. Ett öga rött var det som visades och vi kände alla att vi var tvungna att se den. Jag älskar den filmen! Har både läst boken och sett filmen tidigare, men var tvungen att se den igen! Jag och Sejla var de enda som lipade under halva filmen haha. PMS going on i think.

På tal om något annat... imorgon är det dags för fest igen. Jej.
Och på tal om ytterligare något annat, hur sjukt lika är inte Alexis Bladel (hon som spelar Rory i Gilmore Girls) och min söta Selma? Jag har inte ensett det förrän nu och jag tycker de är SKRÄMMANDE lika. Eller hur? :)


A znas da te volim, volim te Aida


Precis när jag skulle dra mig iväg till skolan i morse så ramlar posten in genom brevlådan och där ett vykort till mig. Det var från min underbara syster. Jag blev helt tårögd när jag läste dikten på framsidan av kortet. Så fint! Do I have the best sister or what? :) Tack syster yesteeeeeer!

Nu har vi intagit pluggposition i grupprummet efter två timmars fika i cafeterian. Jag är t.o.m så nyttig att jag köpt med mig frukt (!) istället för cola och choklad, det gamla vanliga. *Stolt*.

Fan vad jag är sugen på cunga lunga tugummi så där på tal om ingenting! Give me now! Kan man köpa sånt någonstans? Nån som vet? Hjälp uppskattas.

Seven pounds


Fyfasiken vad jag är trött alltså.
Och ändå har jag inte gjort något speciellt på hela dagen. Jo, jobbat i för sig, men resten av dagen har jag bara segat. Har även sett filmen Seven Pounds som Enida rekommenderade och jag måste säga att jag är glad att hon gjorde det för filmen är riktigt bra! Det var längesen jag såg en så här bra film. Eller längesedan jag kollade på film överhuvudtaget. Jag är ju så inne i min Gilmore Girls period nu så jag skiter i allt annat. By the way varför har det inte kommit ut några nya avsnitt av One Tree Hill & Gossip Girl på typ evigheter? Är det uppehåll igen eller? I alla fall, se filmen Seven Pounds! Riktigt jävla bra är den!

Efter filmen blev jag upphämtad av Sejla och vi stack till McDonald's. Blev en lång pratstund där om allt från helgens alla bravader till oärliga människor. Det är konstigt när man tror att man känner någon så väl visar sig vara inget annat än ett skämt. Aja, ibland är man ju blind.

Any to the who, dags för sängen. Imorgon är en lång dag. School all day och sen träning. (Japp, ännu har jag inte gett upp!) :)

RSS 2.0