Pocinjem da trokiram opet mozak puce


Vilken jävla olycksdag jag haft!

I morse skar jag upp halva handflatan. Eller nu överdriver jag, så stort är det inte men djupt är det och blodet rann som vatten. Tog mig en kvart att få stopp på allt blod. Och ont gör det fortfarande, speciellt nu medans jag skriver. Men det slutar inte där, när jag kom hem skar jag mig på långfingret också! Snacka om att behöva gå kurs i hur man öppnar en konservburk! Den här gjorde mycket mer ont för en metallbit fastnade i fingret och jag dog 54 gånger medans jag försökte ta ut den med en pincett! Mysigt värre. Behöver jag ens nämna att jag missade bussen hem från jobbet? Jävla cp-dag!
Så nu sitter jag här med plåster om fingret och bandage runt handen och försöker undvika att tänka på hur jag ska klara av att jobba imorgon med mitt handikapp. Och dessutom är förkylningen fortfarande kvar. Halleluja!

Negooo...
Jaz, bio ikväll eller?

Budnosti nikad dosta

Igårkväll var det utgång på Pudas. Förfesten hos några utbytesstudenter var väl sådär och Pudas var okej. Musiken var stundvis bra. Men det var roligt när de spelade alla de här 90-tals klassikerna som YMCA, Barbie Girl och Macarena. Haha så kul vi hade då och kvällen avslutades med hambugrare på Statiol som alltid.

Idag har jag dragit på mig världens förkylning. Så jävla jobbigt och iritterande! Men det är nog inte så konstigt med tanke på så mycket som jag festat på sistone. Man går ju ut och röker så där helt varm och svettig från allt dansande. Not goody.. fast det är kanske lika bra att ajg är förkyld så jag för en gångs skull stannar hemma en helg. Så ikväll ska jag bara ta det lungt och umgås med min vän Alvedon. Ska ju trots allt jobba helgen också..  Ja det var väl det... Och självklart lite bilder :

OBS! För att klicka upp bilderna måste du gå in på kommentarfältet först och sedan klicka på dom.





Moj Ford stari nikad se ne kvari

Fika med Armina tog drygt tre timmar. Helt sjukt vad tiden kan gå snabbt när man har mycket att snacka om. Sedan blev det en snabb sväng på stan, fick springa mellan affärerna då det bara var en halvtimme kvar till stängningsdags. Och på den halvtimman blev jag två par byxor + en tröja rikare, men plånboken fattigare. Men är det löning så är det. :)
Bilder från igår:







Danas se osejcam bolje

Vilken kväll! En av de bättre kvällarna på länge. Musiken var så jäkla bra och mycket folk var det. Kvällen kunde ha slutat bättre, men annars så var det mucho brau. Ska vila fram till imorgon för då blir det fest igen på Pudas. Ska bli kul, har aldrig varit där... Men idag är det vila som sagt... ska ta mig ner till stan och ta en fika med Armina snart. Minns inte sist jag fikade. Måste ha varit månader sen. Jag bojkottar fika på vintern. Orka lixom gå ut och röka var 10:e minut...
Okej, dags att sluta här. Bilder från igår lägger jag upp senare idag.

XoXo,
Katja :)

Update from Katja


Ignorera rubriken. Internt. Orka förklara.
Har sprungit runt som en galning hela dagen idag för att fixa massa grejer så nu är jag helt slut. Jag har t.o.m varit så duktig att jag gjort lasagne, som just nu står i ugnen och ska bli uppäten alldeles strax.

Gissa vad som händer ikväll då? PARTY! Ganska lätt gissat va med tanke på att jag har kommit in i den perioden just nu, festa festa festa. Festa flera gånger i veckan, t.o.m vardagar, but hey I love it! Det är väl det som kallas för studentliv? Och så har jag träffat alla dessa nya underbara människor som jag ska spendera kvällen med.

Nä, dags för lazzzzagne.

Grattis till mig


Idag fyller adisa.blogg.se hela 2 år! Det ni! I två år har jag skrivit här nästan varje dag. Ni som följt med från början känner mig ganska bra nu va? :) Any to the how, Grattis till min blogg. Hipp hipp hurrey!

Helgen

Okej, kanske på tiden att man uppdaterar lite. Lite updates från helgen då.. Det var utgång på fredag igen. Förfest hos Rumenka a.k.a Tina en stund och sedan förstsatte förfesten hos Lily Thai innan vi stack vidare till Stallarna. Visst, det var inte lika kul som torsdagens gipsy-konsert, som jag för övrigt pratar om dygnet runt, men det var helt okej. Efter lite champagne och ett x antal drinkar senare så var det kul.

På lördagen hände inget speciellt förutom att jag jobbade och sedan var det filmkväll med Maida. Vi såg Hot chick för 349049 gången. Alltid lika bra. Och just nu har jag anlänt till biblan efter jobbet och väntar på att Sejla ska komma så vi kan dra och käka massa onyttigt för att sedan sätta igång med pluggandet.

Och så lite bilder från fredagen:








OMG vilken kväll!

Nu är jag tillbaka efter trippen till Skåne och världens bästa konsert! Jag kan inte fatta att jag äntligen fått se Esma Redzepova live! Jag ska leva på den här känslan så länge jag lever! Det var så jävla magiskt igår! Flera olika artister och blåsorkestrar uppträde och alla var så jävla bra! Men Esma var höjdpunkten! Jag fick t.o.m sjunga med henne och krama henne. I'm speachless. Bilderna och klippen får tala för sig själva.







Gipsy queens and kings

Jag vet inte ens varför jag sitter och bloggar när jag har superbråttom! Men jag var bara tvungen att dela med mig av min glädje!! Ikväll ska jag nämligen på Esma Redzepovas koncert i Lund!!!!!!! Kanske inte så big deal för många av er, men för mig är hon allt! Jag har vuxit upp med hennes musik och är helt beroende av hennes låtar! Jag har ju aldrig sett henne live, det har varit min dröm sen jag typ föddes, och nu äntligen ska jag få se henne ikväll! Jag kan inte fatta det! Det känns typ som att jag vunnit 10 miljoner, ännu bättre! iiiiiiiiiiiiiii! *okej adisa, andas*

Och det bästa av allt är att det är så oplanerat! Jag satt i skolan idag och så får jag ett samtal av Dzeni som säger att Esma kommer till Lund ikväll och jag blev helt galen och sprang till första bästa dator och bokade biljett och tågbiljetter ner till Skåne. Sedan blev det strul när jag skulle hämta ut biljetterna i stan för min bokning hade tydligen inte gått igenom och jag höll på att bryta ihop där inne för jag hade så jävla bråttom. Tåget åker nu vid 17 lixom. Men när allt till slut blev fixat och jag stod och väntade otåligt på bussen hem så kommer räddaren i nöden, Sajo, och plockar upp mig och kör mig hem. Så jag har vunnit massa tid här nu.

Och ikväll blir det reunion med min älskade Lola som ockå ska ta sig ner till Skåne från Halmstad och joina oss. Oh det kan inte bli bättre!

Nä dags att fixa sig! Woooooooohooooooooooooooooooooooooooooo.

Svrljas mi po mislima

Dag 2 i träningslokalen avklarad! Woho. Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv. Okej, två dagar är inte mycket, men jag brukar ge upp efter ett par gånger. Men än så länge funkar det och när man inte tränar själv så är det genast mycket lättare och roligare. Och idag var roligare än igår, för idag hade jag med mig min mp3 (glömde den igår). Och som alla vet är jag i min Turkiet-period just nu så jag antar att det inte är så svårt att fatta vilken typ av musik som finns lagrad på mp3n? :) Speciellt den här låten, den körde jag på repeat i över en halvtimme. Love it.



Hey i'm alive

Woho, jag överlevde första träningspasset igårkväll. Det gick faktiskt mycket bättre än jag trodde. Vi tränade i drygt 1½ timme utan paus, fast halvvägs där trodde jag seriöst att jag skulle få hjärtattack på rullbandet haha. Men jag överlevde och fy fan vad skönt det kändes efteråt. Jag deckade strax efter 22 igårkväll och vaknade upp ´vid fem i morse. Det var för tidigt för att gå upp så jag vred och vände på mig en hel timma innan jag gav upp och gick upp. Så nu har jag varit vaen i sex timmar och det känns som att klockan borde vara mycket mer än så här, men den är inte ens tolv ju...

Ikväll ska vi iväg och träna igen i alla fall. Men först måste jag ta hand om tvätten här hemma och städa lite innan jag drar iväg till skolan.

By the way, det är riktigt vårväder i Växjö idag. Woho! Hej våren! :)

Have it your way


Igårkväll blev det Donken besök med Sejla och Ana.
Jag deckade så fort jag kom hem, runt 23 tiden och gud så skönt det var att kunna sova ut i morse efter att ha jobbat 16 dagar i streck. Men jag gick ändå upp vid halv 8, kände mig hur pigg som helst.

Sitter i skolan nu och försöker få någonting gjort. Vi har precis tagit världens längsta fikapaus och ännu har inte motivationen kommit tillbaka. Försöker alltid komma med ursäkter varför jag inte ska plugga. Och jag lyckas varje gång. Men nu ska jag faktiskt sätta igång med pluggandet på riktigt och ikväll ska vi iväg och träna. Mitt första träningspass på år och dar. Haha vi får väl se hur det slutar. Jag tror att jag kommer dö efter ca 10 minuter och gå ut och ta en cigg istället.

The happy Friday

I fredags var det ugång. Förfest hos Tijana med flickorna och sedan var det Stallet som gällde. Gud så kul vi hade. Alla var där! Asmyket folk, nästan för mycket. Lärde känna underbara människor och träffade gamla bekanta som jag inte sett på länge. Tummen upp för fredagen!

OBS! För att klicka upp bilderna måste du gå in på kommentarfältet först och sedan klicka på dom.











Budi me prije jutra


Har nu jobbat 14 dagar i streck och det känns tro mig!
Är så jävla trött och sliten vid den här tiden på dygnet att jag bara vill lägga mig och sova och inte vakna förrän dagen efter. Jag mår inte bättre av att jag ska jobba i helgen med. Usch. But hey, det betyder bara mer pengar nästa månad :)

Idag efter jobbet gick jag runt på stan och njöt av solen. Helt fantastiskt att det är så varmt idag! Snön är ju kvar, men varmt är det. Jag t.o.m tog av mig jackan och gick runt i endast tröjan, så varmt var det. Me like. Det blev i alla fall en del shopping, tre par byxor och lite underkläder.

En annan bra sak är att jag från och med idag börjar mitt nya hälsosammare liv. Idag börjar jag träna nämligen. Igår var jag och köpte ett gymkort och nu fan ska jag inte ge upp. Fast så säger jag varenda gång jag börjar träna och ger upp lika snabbt. Fast jag tror nog att denna gången är annorlunda, för vi är ett par tjejer som kommer träna ihop och peppa varandra och det blir ju bara roligt, mindre jobbigt.

Nä, nu ska jag försöka få mig själv uppskriven på gästlistan på Stallet. Bestämde mig i sista sekund att jag ska ut med tjejerna ikväll och självklart är alla biljetterna dit slut, så nu ska jag sätta på chramen och försöka få tag på en biljett ändå.

Men först fika med flickorna.

Jag behöver dig


Jag fann mig själv tänka på dig,med tårar som föll från mina ögon.
Jag fann mig själv gråta ut högt i min egen ensamhet.
Idag är det exakt tre år sedan du lämnade oss, mamma. Tre år!
Jag kan själv inte förstå hur snabbt tiden har gått. Men du känns mer levande än någonsin.
Det finns många minnen som jag alltid kommer minnas, minnen som ingen utom vi har.

För exakt tre år sen satt jag på sängen bredvid dig och pussade på dig.

Där satt vi och grät i takt med varandras tårar och visste inte vad dom närmaste timmarna väntade.
Vi visste ingenting om smärtan efteråt, vi visste bara vad som kändes då.


Mamma, jag saknar dig och dina leenden och alla dina skratt.
Jag saknar allt det som vi egentligen borde haft.
Istället sitter jag här i min ensamhet och gråter så mycket att mitt hjärta nästan spricker av saknad. Tårarna blandas med näsblod och jag får ingen luft. Kanske lika bra.

Nu ska jag med tunga steg gå och lämna en blomma vid din grav.
Sedan ska jag ta hand om mormor.

Jag älskar dig min älskade mamma!
Din dotter,
Adisa



Rolig utmaning

Jag blev utmanad av: Haha, ingen. Såg det på någons blogg.
Ta den 6:e mappen och den 6:e bilden och skriv nått om bilden.
Utmana sedan 6 vänner.


Wow den här bilden på Naida och mig är flera hundra år gammal känns det som. Men jag minns att detta kort togs på en konsert här i Växjö, tror det var Elvira Rahic och någon mer... ja, det är väl så mycket jag minns av det kortet. Och jo, jag älskade det skärpet jag hade på mig. Haha. Undrar vart den har tagit vägen...

Jag utmanar: Alma, Ilvana, Melissa, Amila, Atena, Enida.

The P-Party

Igår var vi på P-party som arangerades av ett par utbytesstudenter och hölls på deras korridorsrum. Hela syftet med p-partyt var att alla skulle komma utklädda till något som börjar på bokstaven P. Så det gjorde vi. Sejla var psycho bitch, jag var psycho princess och Maida var a present :). Jag kan inte ens förklara i ord vilken jävla underbar kväll det var! En av de bästa i hela mitt liv. Och alla de underbara människorna jag träffade. Helt galet var det och massa människor. Allt var...WoW! I really had the time of my life :). Här är en massa bilder från kvällen. Och detta är inte ens en fjärdedel av alla kort som togs.

Förresten, tydligen går det inte att klicka upp mina bilder. Något skumt är på gång med bloggen igen. Men ni får klicka in er på kommentarfältet och därifrån klicka på bilderna, då ska det funka! :)











P@rty

Ikväll blir det fest. P-party.

Girls just wanna have fun






































Who gave him the job?


Alltså det finns en jävligt skum busschaufför här i stan.

Första gången trodde jag att han hade en dålig dag, men nu 5 dagar senare inser jag att han verkligen är så konstig hela tiden. Jo jag ska förklara, varje dag efter jobbet tar jag samma buss hem, dvs vid samma tid varje dag, och varje dag så kör samma busschaufför just den bussen jag tar hem efter jobbet. Och på den bussen är det alltid massor med invandrare, då bussen bl.a stannar vid Komvux (där majoriteten av invandrarna går av såklart). och den här chaffisen ska alltid hålla på och prata med sig själv under hela resan. Därför sätter jag mig alltid så långt fram jag kan för att kunna lyssna på honom. Fast jag har märkt att han är lite av en nasse. Typ när bussen stannar vid komvux och blattarna går av säger han typ "ja det var väl tur att de gick av" eller när det tar tid för alla blattar att gå av kan han säga "vad fan hur många är ni egentligen? helvete också!". Han säger ju inte det högt, men tillräckligt högt så att den som sitter längst fram (oftast jag:)) hör.

Jag får lite peddo-vibbar av honom också. Typ bussen stannar vid en gymnasieskola också, så det hoppar ju av och på massor med ungdomar och han sätter på värsta leendet då när unga tjejer går in och verkligen tittar odiskret efter dom när de går in i bussen. Helt så där äckligt.

Ah, det finns massor med grejer han gör och säger. Väldigt underhållande är det. Men risken blir att detta blir ett för långt inlägg om jag skriver ner allt han säger. Eller jo en sak till. Varje gång någon trycker på stopp knappen så ska han varenda gång säga "vad fan ska alla gå av för hela tiden?" "stopp stopp stopp..." "För i helvete jävla stoppknapp!". Hahahaha.

Yes we can


Oh happy day :) ♥

Dobro vece dobri ljudi


Idag efter jobbet var planen att jag skulle ta en dusch och sticka iväg till skolan. Självklart blev det inte som planerat. Jag kom hem, la mig i soffan för att "vila ögonen i 5 minuter" och somnade. Sov hela två timmar. Och nu är jag helt seg så jag orkar inte ens gå till skolan. Istället ska jag avnjuta min semla som jag fick av brödkungen på torget idag hehe. Ah, long story, men jag är två semlor rikare. Ska färga håret ikväll också. Äntligen.

Na tvome licu praznuje veliko nista



Jag ville bara uppmärksamma min blogg om att idag är det min namnsdag.
Jeej. Nej men seriöst, namnsdagar är underskattade, de borde firas, eller ja, i alla fall min haha. Sitter i skolan just nu med Sejla och Jasmina. Vi får väl se om någon mer joinar oss under dagen.

Oh, en annan rätt så stor nyhet är att jag igår klippte av mig allt mitt hår. Eller ja, inte allt såklart, men det är riktigt kort igen! Jag lovar mig själv hela tiden att "det här är sista gången jag klipper mig" och ändå när det blir riktigt långt så klipper jag mig. Det blir liksom jobbigt med långt hår. Men nu är det jättekort and I love it. Ni ska inte få se bilder riktigt än, för att ikväll, ev imorgon ska jag färga håret, och då får ni se slutresultatet. *who cares egentligen*.

Annars händer det väl inte mycket. Idag fyller världens bästa Aida år, så efter skolan ska vi hem till henne och fira henne på hennes stora dag samt min namnsdag :=).

Peeeeeys!

Remi

Lördagkvällen var lugn. Det åts tacos och spelades remi resten av kvällen. När jag insåg att jag skulle vinna kom jag med förslaget att förlorarna skulle massera vinnaren. Men jag fick inte som jag ville, då de andra låg långt bakom mig i poängen haha. Jag la mig relativt tidigt i alla fall och fick hela 9 timmars välbehövlig sömn innan jag stack till jobbet.

Efter jobbet idag blev det massa spring fram och tillbaka för att fixa en del grejer och en pizza på Joseph's hann vi med också. Sitter på UB nu med Jasmina, Amira och Sejla och jag ska väl börja på mitt arbete nu hade jag tänkt. Ett arbete som ska vara inne om 10 dagar, så jag har god tid på mig. Annars brukar jag alltid vänta till sista dagen innan jag tar tag i mina arbeten/tentor, men för en gångs skull ska jag vara duktig och börja i god tid. Men först, kaffe och cigg.

RSS 2.0