...

U ratu se narod, ustvari, bori za vlast. U miru se vlast bori za vlast.

Hajde bona

Jag har de envisaste kompisar någonsin.
Sitter hemma hos Emina just nu. Alemka var också här. De har suttit i 1½ timma och försökt övertala mig att gå ut och festa ikväll. Jag skojar inte, 1½ timma konstant tjatande! De har t.o.m gått ner på knäna och bett mig. Jag skulle t.o.m få supa hur mycket jag ville på deras bekostnad och när jag skojade med de att de skulle utöver det få betala 1000 kr till mig så satte sig Alemka vid datorn för att överföra pengarna för hon trodde jag menade allvar. Snacka om att vara envisa! Men jag har varken ork eller lust. Det sista jag behöver är att gå ut. Orkar verkligen inte.

Men nu äntligen blev det jag som övertalade de att gå ut utan mig.
Så nu blir det e lugn hemmakväll för mig själv hemma hos Emina.

Oh, hade jag räknat alla gånger de sa "HAJDE BONA" till mig under de 90 minuterna hade jag lugnt kommit upp i 500 ggr haha.

Göteborg

Ett tag sen jag uppdaterade va?
Har precis kommit hem från en av de värsta dagarna på jobbet. Vet inte om jag ska gråta eller skrika ut min frustration. Vill bara glömma den här jävla dagen. Men men.. över till något roligare.

Har ju varit i GBG i 2 dagar. Kom hem igårkväll. Resan började inte bra i alla fall. Vi fick veta att tåget skulle vara försenat en timme. När väl en timme hade gått får vi reda på att vi blir tvugna att åka buss till Göteborg. Och vi var minst sagt fröbannade för det var inte kul att sitta i en stekhet buss i 3½ timme. Men vi kom fram vid 14 tiden iaf. Det var jag, Aida, Emina och Marina som åkte och vi hade så jääävla kul. Och jag älskar Göteborg! Det är min nya favoritstad. Jag hade inte tvekat en skund på att flytta dit!
Hela måndagen spenderade vi på Liseberg. Det var sjukt mycket folk och vädret var underbart. Jag är en riktig mes när det gäller karuseller så jag åkte inget som lämnade marken i stort sett. Flum Ride är favoriten och den åkte vi massa gånger och blev genomblöta, därav min förkylning idag. Men det var det fan värt.

Vi midnatt kom vi hem till vårat Vandrarhem. Planen var att vi skulle gå ut, men eftersom ingen av oss sov nånting kvällen innan var vi helt döda efter Liseberg. Tog en dusch och deckade.
Tidigt på tisdagen checkade vi ut. Aida och Marina återvände till Liseberg medans jag och Emina spenderade 8 timmar i Göteborg med en del shopping och god mat. Vi gick även på bio och såg Mamma Mia, som är en av dom dåligaste filmerna jag sett. Den var så tråkig så jag somnade och sov i 20 minuter.

Bilder kommer senare. Sitter hemma hos Emina nu och ska laga mat till oss och vänta på att hon ska komma hem från jobbet.

Puss hej.

Next stop: Göteborg


Klockan är snart 4 på morgonen.
Jag ska upp och jobba om 2 timmar och här sitter jag. Men som tur är är jag på jobbet till 9 bara och sedan åker vi till GÖTEBORG. Oh vad jag längtar!
Jag är som sagt hemma hos Emina nu, som kom hem från Bosnien vid midnatt. Marina och Aida var också här och vi fyra har suttit och garvat ihjäl oss åt Eminas bravader i Bosnien. Hon har varit i storbråk med allt från bartenders till polisen. Hon är fan inte klok för 5 öre. Jag har även hunnit berätta om min nya kärlek för henne :)

Nä nu ska jag tillbaka till balkongen och röka WALTER WOLF. Ja, hon tog med sig walter wolf till mig = världens bästa cigaretter. Underbart!
Det är väl ingen idé att gå och lägga sig när jag ska upp om 2 timmar. Snacka om att jag kommer vara helt död imorgon. Vi ska vara på Liseberg hela dagen och sedan ska vi ut på kvällen.

Puss o kram.

Jag i skogen

Nu är jag hemma igen efter en underbar dag/kväll/natt/morgon med älskling. Det var helt underbart, som förväntat. Vi myste hela dagen och tog en lååååååång skogspromenad på kvällen där vi gick vilse efter en timma. Och jag som hatar allt som har med naturen att göra blev väldigt frustrerad, också för att ha blivit påtvingad till den jävla promenaden. Men när vi hittade den rätta vägen blev jag världens snällaste flickvän igen. Hö hö. Träffade också ett par av hans vänner. Hur sköna som helst! Skulle velat stanna hela dagen idag me, men det går inte eftersom han bor i världens största håla här utanför Växjö och det går endast 3 bussar in till stan på söndagarna. Och den som går kl 20 ikväll passade inte. Har ju massa att fixa inför resan imorgon. Kläder ska tvättas och packas och det ska lagas mat för 4 pers inför ikväll.

Så det är väl bara till att börja nu.


30 jävla grader

Hur har ni det där ute i värmen? Jag tror inte jag står ut en dag till. Det var hela 30 grader här idag. Jag trodde jag skulle dö. Jag ville dö rättare sagt. Fick sluta en timme tidigare idag. Gött.
Ska strax ta ett långt & kallt bad och sedan äntligen träffa älskling. Jej! :)


Mys vid sjön

Med tanke på att jag ska upp om 5 timmar och inte kan sova så kan jag väl passa på att skriva ett inlägg.
Idag har jag varit med Maida på Evedal och solat. Eller ja, jag satt i skuggan pga min solallergi och Maida solade. Det var sjukt mycket folk där som solade och badade. Efter ett par timmar där åkte vi hem till Maida där även Sejla, Amra och lille Emin joinade oss. Oh Emin, mitt kusinbarn, är sååå underbart söt. Gud vad snabbt dom växer dom där små krypen :)

När jag sedan kom hem fixade jag asgod mat. Panerad schnitzel med potatis. Se bild nedan höhö.
Och denna helgen kommer bli helt fantastisk, förutom att jag jobbar 7-16 imorgon så åker jag direkt efter jobbet till älskling och åker hem på söndagen då jag ska packa inför Göteborgsresan på måndag och sedan hämta upp Emina på kvällen som kommer hem från BIH. Oh vad jag längtar.


Petak na subotu

God morgon!

Jaha, då var det äntligen fredag. Bara en dag kvar innan jag får träffa killen. Det var inte så längesen vi sågs sist, 5 dagar, men det känns ovanligt då han bott här hela sommaren och vi umgicks dygnet runt, och nu när han inte bor här längre känns det konstigt att man inte ses varje dag. Ni vet hur det är. Visseriligen bor han 40 km från mig nu, det är ju ingenting. Men jobbar man 12 timmars pass så orkar man inte träffa någon sen. Men men! Imorgon efter jobbet åker jag till honom och stannar tills på söndag! Woho! :)


Sen på söndag natt kommer min älskling Emina från Bosnien. Fan vad jag saknat henne. Vi ska sitta uppe hela natten och dricka bosniskt kaffe och röka Walter Wolf och ta igen förlorad tid med min andra halva :)
Sedan blir det till att sova ett par timmar och på måndag åker vi 4 tjejer till Götebrog. Woho :) 2 dagar i Götet lixom.

Picknick

Jag och Marina hade picknick idag. Vi köpte med oss massa gott och satt sedan en stund på gräsmattan och spelade kort. Sedan kom Munja och Eki och joinade oss en stund. Efteråt stack vi allihopa hem till Eki där vi skulle storstäda hela Ekis lägenhet, eftersom han flyttar imorgon. Men det var kul och det gick snabbt. Och till slut stack vi till pizzerian och åt cevape. Får se vad vi hittar på ikväll, vi sitter hemma hos mig och Marina nu. Blir nog utgång ikväll.

Lite bilder från idag.

Picknick på G


Mitt mästerverk :)


Munja


Visst blev lägenheten snygg till slut?


Ofräscha jag


Körsbär och blåbär

Jag gillar inte sol

Jag satt uppe till 6 i morse och pratade med älskling i telefon. Sekunden vi la på somnade jag, men det varade inte länge. Redan vid 9 började min telefon ringa konstant och varje gång jag försökte somna om väcktes jag av telefonen igen. Så vid 11 gav jag upp.
Är uttråkad så inihelvete. Marina ligger på balkongen och solar. Jag klarar inte av att gå ut i den här värmen. Jag blev svimfärdig bara av att gå till affären i morse och min solallergi gör det inte lättare för mig heller. Så det blir väl en hemmadag för mig tror jag. Men fan ska man göra?

Tiden stod stilla

Jobbade 7-16 idag. Och det var fan en av dom segaste dagarna på jobbet hitills. Tiden stod stilla. Jag var så förvånad över hur sakta tiden gick så jag var tvungen att stirra på sekundvisaren ett par sekunder för att försäkra mig om att min klocka inte hade stannat hahah.

Men när klockan äntligen slog 16 mötte jag upp Maida och vi stack till en kinesisk restaurang som jag aldrig varit på. Hålet i grottan. Coolt namn va? Eller jag tror det hette så...
Efter att ha ätit som kossor träffade vi Alisa och stack sedan till P&M och tog en fika. Hur skönt som helst att sitta ute och dricka kaffe efter en jobbig dag på jobbet.

Så nu är jag hemma och har precis tagit en lång dusch. Ska ta och lyssna på Kalman Radio och bara koppla av. Puss på mig.

Kung Fu Panda


Jag har precis tittat på filmen alla snackar om, nämligen Kung Fu Panda. Och jag måste hålla med alla andra, att filmen är sjukt bra! Jag skrattade mig igenom hela filmen! Se den allihop!

Min syster ska flytta

Herregud så varmt det är idag! Man klarar inte av att vara ute i mer än en halvtimme av värmen.
Jag har iaf varit iväg och köpt läsk och Schwartzwald tårta och strax ska jag och Marina sitta och avnjuta den.

En tråkig sak som kommer ske framöver är att min kära syster ska flytta om 2 veckor. Min tvillingsyster liksom. Min andra halva. Visst, de senaste 4 åren har vi bott själva, men alltid i samma stad. Våra 3 år i Lund hade vi egna lägenheter och även nu här i Växjö. Men vi har ändå hängt ihop 24/7. Och nu ska hon flytta tillbaka till Lund igen och jag stannar kvar.
Tur är väl att det bara är 200 km mellan oss, men det kommer kännas jävligt tomt och konstigt utan henne. Nu kan jag inte längre få för mig att mitt i natten gå hem till henne bara för att dricka kaffe och ta en cigg, eller sitta och titta på film och sedan gå hem. Jag kommer t.o.m sakna våra vardagliga bråk och tjafs.

Jag vet att det blir bättre för henne om hon flyttar, och detta är vad hon vill, men jag kan inte rå för att fälla en tår pga den stora saknaden jag kommer känna. Hon kommer att vara nära, men ändå så långt bort.
Men förr eller senare skulle ju detta ske. Vi kan inte gå hand i hand hela livet.
Men jag är glad för hennes skull. Detta blir ett stort prov för oss. Får se hur det går. Vi har aldrig varit ifrån varandra mer än 1 månad och nu tvingas vi leva i två olika städer.

Aida, du är mitt allt. Jag älskar dig.



Vi firar Mors dag och Fars dag, men det borde finnas
en speciell dag för alla systrar också.
Speciellt för dig!

Karadzic är äntligen gripen

Jag fick precis veta den underbaraste av de underbaraste nyheter. Radovan Karadzic har äntligen blivit gripen! Lyckan över detta är obeskrivlig! Jag är så glad så jag spricker. Jag hoppas på lång tortyr av den värsta sorten och sedan långsam och smärtsam död för honom.

Gud vad gott jag kommer sova inatt...! :)

I love it

Jag diggar min nya kamera till max. Har tagit en massa bilder med den nu och filmat en hel del. Försökte filma ett inlägg till bloggen. Hade varit kul med ett första videoinlägg, men jag gav upp efter 5:e försöket. Jag är inte bra på sånt. Har ju fan inget och säga, känns som att jag pratar med mig själv.

Men hur bra blir inte bilderna med kameran då? I love!


Ni får ursäkta det hemska motivet på bilderna (jag) haha. Inte min bästa dag precis :P
Men bara för att visa kameran lixom... *stolt*

Nikon S210

Är hemma nu efter en heldag på stan.
Det blev som sagt en fika med söta Amila. Aida var också med och det var en minst sagt interessant och lång fika. Det pratades om allt möjligt och 2½ timma senare var det dags att gå åt varsitt håll.

Jag och Aida tog en snabb runda på stan och det blev ett impulsköp på en kamera. Jag fick för mig igårnatt att jag ville ha en ny kamera och idag köpte jag en. Det blev en Nikon S210.  Exakt sån här ville jag ha, en kamera som är liten och tunn och har stor bildskärm och riktigt bra bildkvalité. Har testat den lite och den verkar vara hur bra som helst! Jag har lovat mig själv att jag ska ha den minst ett år. För jag är sån (som ni kanske redan har märkt) att jag måste byta mobil och kamera efter högst ett halvår. Dont ask me why... Men denna ska jag hålla fast vid länge, för jag älskar den!

Sedan mötte vi upp Alex & Tess och det blev en hamburgartallrik innan jag gick hem.
Nu ska jag sitta och pilla lite på min nya kamera.

Måndag

Igårkväll laddade jag hem Kung Fu Panda. Filmen som alla snackar om.
Jag började titta på den, men somnade efter 10 minuter. Inte för att den var tråkig, utan för att jag knappt kunde hålla ögonen öpnna. Men filmen verkade vara jättebra. Ska ta och fortsätta titta på den ikväll.

Ska alldeles strax gå till affären, köpa med mig frukost och gå till Aida där vi ska käka frukost ihop innan jag färgar hennes hår. Efter det sticker jag in till stan för lite shopping och fika med Amila.

Myspys


Jag har umgåts med älskling hela dagen. Vi har bara varit hemma och myst hela dagen. Vi halvtittade på en film, minns inte ens vad den heter. Nu har han åkt hem och jag ska ta och fylla på badkaret och ta ett varmt och långt bad. Är ledig imorgon och övermorgon. Hur skönt är inte det? Har jobbat som en slav de senaste 2 månaderna så de kommande 2 dagarna ska jag bara ta det lugnt och inte göra ett skit!



Naglar


Okej, klockan är nu halv 7 på morgonen och jag och älsklingen har fortfarande inte gått och lagt oss. :) Istället har jag suttit och fixat med mina naglar. Det blev rätt snyggt faktiskt. Vad tycks?
Jaha, det var väl det jag ville få sagt... kanske dags att försöka sova ett par timmar nu?
Natti natti.

Georgia Rule

Inatt sov jag bara en timme och sen var jag tvungen att gå och jobba. Jobbade 6.00-15.00. Snacka om att jag var helt död på jobbet! När jag slutade tog jag en fika med Amira, min förmodligen trognaste läsare, och jag lovade henne att upptadera bloggen oftare. Så nu har jag gjort det. Nöjd Ami? :)

Gick sedan direkt hem till syrran efter fikat där hon gjorde mat till mig. Och nu har vi legat i soffan och kollat på film. Vi såg Georgia Rule med Lindsay Lohan. Oh det är sååå en av de bästa filmerna jag sett! I don't know why, men jag älskar alla Lohans filmer. Hon är grym!

Ska ta och sova ett par timmar nu. Jag slockanr ihjäl här framför datorn.
Kvällen ska nog inte spenderas i Växjö. Åker iväg med darling. Förhopnningsvis.. om det nu blir av. Är så jävla seg!

Tudilu!





Ledighet

Jag har väl inte mycket och blogga om. Alla dagar är sig lika förutom att jag har varit ledig 3 dagar från jobbet. 3 helt underbara dagar som har spenderats med D & H. Och imorgon blir det tillbaka till jobbet. Oh jag vill verkligen inte det!
Snart kommer D & H hit och vi ska titta på film. Hej hå.

Shopping idag

Jag sov över hos syrran inatt. Efter 10 timmarssömn gick vi upp. Vi har precis varit i pizzerian och käkat cevapi. Riktigt längesen sist nu. Typ en vecka eller nått :P

och nu väntar jag på att Hana ska vakna så att jag och hon kan gå till stan och shoppa. Vi hann knappt göradet igår för Dzeno och Aida tjatade hela tiden på att vi skulle gå. Så idaghade vi tänktshoppa självai lugn o ro. Men visst blev det en del shopping igår med. Köpte väska + plånbok, ett par tröjor, massa linnen och underkläder.
Fortsättning följer idag....

Puss hej!

Ljungby

Igårkväll sov jag och Aida över hos Dzeno och Hana. Kvällen var fylld med en jävla massa skratt. Jag fick sova på en säng som knakar hela tiden så jag knappt vågade vända mig. Varje gång jag vände mig mitt i natten väckte jag de andra haha.

Idag stack vi till thai restaurangen och käkade ihjäl oss och sedan satte vi oss i bilen och åkte till Ljungby ett par timmar. Sjukt kul hade vi. Lägger upp lite bilder från idag senare.

Syskonkärlek

Jag började läsa en bok på jobbet idag. Och jag läste faktiskt ut hela boken på jobbet. Dels för att det knappt fanns något jobb att göra och dels för boken var så jävla bra! Så fort jag fick en ledig minute från det lilla jobb jag hade att göra satte jag mig ner för att läsa. Och snacka om att 12 timmar på jobbet kändes som 2 timmar!

Boken Syskonkärlek är en sann berättelse om två syskon som i de sena tonåren blir hopplöst förälskade i varandra och inleder ett förhållande i smyg, trots att de vet att det är onormalt och förbjudet. Förhållandet tar kål på de båda men har sina lyckostunder ickså, ända fram tills verkligheten tränger sig emellan de.


Hur äcklad jag än blev av själva boken och tanken på att en bror och en syster har ett förhållande kunde jag inte låta bli att fälla en tår åt det olyckliga slutet. En läsvärd bok, verkligen!

Anywho, jag kom hem till färdiglagad mat i alla fall. Marina, min kombo, var så söt och gjorde mat till mig.
Ikväll ska jag nog träffa Munja som jag inte träffat på en månad då han varit i Bosnien. Kul!

Måndagar är värst

Jag hatar måndagar. Timmarna på jobbet känns som evighet. Det kändes som att tiden stod stilla.
Men nu äntligen är jag hemma. Ska typ äta och duscha och sedan lägga mig direkt nästan. Jobbar från 6-18 imorgon. Kul va... Oh så jobbigt. Känns som att det enda jag gör är och klagar i mina inlägg. Men det är fan inte kul att jobba 12 timmar om dagen. Men men...

Nä, nu ska jag mata magen.
Tudilu.

Jäkla jobb

Har precis kommit hem från syskonen Dzeno & Hana. Vi satt som sagt hemma hos dom och käkade massa gott och pratade jobb mest. Alla vi är vi så jävla trötta på våra jobb så det inte är sant. Att det ska vara så svårt att få jobb i den här stan? Helt omöjligt ju. Vill byta jobb NU!

Ska nog ta och umgås med min kombo Marina en stund och sedan gå och lägga mig..
Jobb imorgon. Oh! Har jobbat 12 timmars pass måndag-lördag denna veckan. Blir nog samma denna vecka med...

Lite bilder på mig & Dzeno från ikväll.
Ëeeh, ser nu att jag glömde ställa in datumet på kameran haha.


En dag på stan

Jag har hängt på stan hela dagen med Aida, Hana och Dzeno. Skitkul hade vi. Aida och Dzeno var som små barn efter oss. De hängde med oss i alla affärer och medans jag och Hana tittade runt i affärerna hittade de hattar i varenda affär som de sedan skulle ta på sig och ta kort med. Haha.
Det blev självklart ett besök på Donken och Glasskungen.
Jag köpte även smink för 1000:-. Det sved i plånboken men jag kunde inte motstå... jag och smink går lixom ihop. Hittade dock inga kläder. Tycker sommarens mode är katastrofal.

Nu: Duscha och käka och sedan hem till Dzeno och Hana där vi ska sitta och umgås ikväll.
Puss


Dzeno & Aida                      

Powerwalk vid midnatt

Laddade mp3:n med massa bra musik och gick sedan ut för en lång powerwalk. Det var verkligen skönt. Och vädret var ju grejt! Massa fulla fjortisar ute. De gapade, slogs, drack och var allmänt högljudda. Herregud, var man verkligen så pinsam i den åldern eller är det bara fjortisarna idag? :P

Har iaf tagit en lång dusch nu och ska titta på filmen Twins med Arnold Schwarzenegger och Danny Devito. Går på 3an nu...
Oh jag bara älskar den filmen!







Middag för två

Herregud vad det åskade idag! Jag trodde jag skulle dö av rädsla på jobbet. Det kändes som om blixten slog ner 10 meter från mig hela tiden. Och varje gång hoppade jag till och skrek till. Mina kunder fick sig ett gott skratt iaf :) Efter jobbet gjorde jag min jättegoda lasagne och nu ska det ätas hallon & jordgubbar med vispgrädde. Yummie :)

Så här duktig var jag :)

Fredag


Gud jag ska upp om 4 timmar och här sitter jag.
Träffade Sejla ikväll och vi körde e runda upp till Donken, för att sedan återvända hem till mig för kaffe och trac. Riktigt mysigt. Vi spelade kort också, jag har äntligen lärt mig spela skitgubben. Fan vad kul det är.

Oh, om man skulle ta och lägga sig? 4 timmars sömn hade inte skadat.
Hade tänkt sjukskriva mig från jobbet imorgon egentligen, men det går inte, inte så här sent. Men vad fan, jag är ledig på söndag så det är väl bra.

Det var det det...
Gonatt!

Mobilblogga?

Jag har försökt mobilblogga de senaste två dagarna men tydligen kommer mina inlägg inte upp på bloggen. Fattar inte varför? Det funkade ju när jag testade för någon dag sen. Någon som vet?

Ja ja, jag är hemma från jobbet nu. Helt okej dag. Vädret också okej.
Ska strax laga mat och sen får jag se vad jag orkar med efter 10 timmars jobb idag.

Pjuss.


Från gult till rött

Fick jobba övertid idag med, men det gör inget för dagen gick jävligt snabbt.
Är i alla fall hemma nu. Marinas päron är på besök och tapetserar om vårat rum. Det ska bli rött. Kommer bli så snyggt! Ska ta och dricka kaffe med dom nu och sedan ska jag träffa Aida, Dzeno och Hana för ett besök på Donken.

Puss.

To mi nije trebalo

God morgon!


Vet ni vad. Jag sov hela 10 timmar inatt! Ja, jag vet att alla mina vänner som läser detta nu gapar av förvåning. Detta händer sällan, då jag sover 3 max 4 timmar varje natt. Men men.. skupi se :)
Ska strax dra iväg till jobbet. Känns okej, är ju trots allt utvilad och glad. Och så jobbar jag bara 8.30-16.00. Inte så farligt!

Igårkväll, precis innan jag skulle lägga mig får jag ett samtal av min bästaste vän Emina, som för tillfället befinner sig i Sarajevo. Anledningen till att hon ringde var för att hon var på Donna Ares konsert och när Donna började sjunga vår låt var hon bara tvungen att ringa till mig. Oh gud jag började nästan lipa, så mycket avundades jag henne! Jag typ lever för den här låten och jag är så sur för att jag inte är i Bosnien just nu! Och jag är arg på alla er som ska dit i sommar. Ja det är jag!

Nu ska jag skutta vidare till jobbet och fortsätta vara deppig pga det.


Lista

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Ja
Rymt hemifrån: Ja, och det varade i två timmar.
Tänk på självmord: Ja
Sovit utomhus:  Jag sov flera nätter på balkongen i Bosnien eftersom det var så jävla varmt, räknas det?
Velat bli modell: Never ever!
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Jag gör dumma saker varje dag som jag sedan skrattar åt.
Sett en död människa: Ja.. man är ju ett krigsbarn halo :P
Varit på scen: För många gånger.
Retats:  Öh jaaag? Nääää... :P


DU
Svär: Jag är bosnier...det säger väl allt?
Sjunger bra: Självklart, idol nästa!
Vill gå på högskola/universitet: Gick 3 år vid Lunds Univeristet.
Vill gifta dig: Ja, det vill jag väl. Men absolut inte nu! Tycker jag är för ung för det. Gifta sig kan man göra sen, man ska ju trots allt stå ut med en å samma människa (förhoppningsvis) resten av livet, så varför skynda?
Kommer överens med dina föräldrar: Har inga. Men min mamma var mitt allt!
Gillar åska: Dum fråga. Är det någon som gillar åska?
Spelar något instrument: Har spelat piano och gitarr i många år.
För dagbok: Räknas bloggen?

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade:
Dzeno
Du pratade i telefon med: Emina
Du msnade med: Haris
Du kramade: Syster yster.

Du skällde på: Samma som ovan.
Du sportade med: Hahahahah.


Död

Jag är dödare än död. Sov tre timmar inatt bara. Sen var det bara att gå upp och jobba 12 timmar. Och vädret gjorde mig inte på bättre humör. Det regnade flera timmar i streck!
Men men nu ska jag sluta klaga... ska käka och sedan ska jag gå och lägga mig direkt. Ska ju jobba imorgon med... tror jag...

Ha det bra!

Back to work

Förrigår gick jag och la mig vid den här tiden och idag var jag tvungen att gå upp samma tid. Jobbigt! Ska strax gå till jobbet. Känns segt att vara tillbaka på jobbet då jag inte jobbat på en vecka. Men samtidigt kul. Har faktiskt saknat jobbet. LÄS: ironi.

Vädret suger som vanligt...
Då det var fint väder då önskade jag att det skulle regna lite för det var för varmt. Och nu när det regnar önskar jag att solen tittade fram. Man blir ju aldrig nöjd!

Nä, dags för kaffe.


Skratt förlänger livet

Jag har precis kommit hem från en underbar kväll. Ni vet när man träffar någon första gången och det bara säger klick? Som om man känt varandra i evigheter. Så kändes det när jag träffade Dzenan och hans syster Hana. Så jävla underbara människor! De jobbar med min syster och idag fick jag äntligen träffa dom. Så jag mötte upp syrran och dom två efter att de slutade jobbet och vi gick till den bosniska pizzerian. Vi satt nog där i nästan 2 timmar och skrattade hela tiden. Hana, åt upp all vår mat. Shit vad hon kan äta den tjejen. Hon åt sina cevape och sedan alla våra rester + 2 st baklave. Och hon är lixom jättesmal! Gud så kul vi hade det.

Sedan körde vi upp till McDonalds och åt glass. Hana, som är chokladberoende, klagade på att hon fick för lite chokladtopping på sin glass, och fick självklart mer, fastän det egentligen inte behövdes.

Två helt underbara människor. Jag minns inte sist jag skrattade såhär flera timmar i streck. Det var verkligen det här jag behövde efter mina depression-dagar den senaste tiden.

Taaz

Jag älskar det här kortet på mig.

Beväpnad man utanför min dörr

Det lönar sig att bli länkad av en stor bloggerska. För igår var besöksantalet lite över 1000 på min blogg. Det är mer än dubbelt än vad jag brukar ha. Snacka om att jag var överlycklig :)

Men det jag ville komma fram till...
Inatt kl 4 ringde det på dörren. Eftersom jag sällan sover djupt så väcktes jag direkt. Jag låg kvar i sängen i total mörker och intalade mig själv att det bara var en dröm, men just i den sekunden ringde det på igen. Jag tog fram mobilen och såg att klockan var lite över 4 och tänkte vem fan ringer på min dörr sä här dags? Men jag vågade inte gå upp och titta. I just den sekunden blev jag nojjig och kunde inte komma ihåg om jag låst dörren eller inte. Har en dålig vana av att glömma låsa efter mig. Blev lite rädd där men som tur var gick den här ovälkomna gästen och när jag hörde portdörren stängas lyckades jag somna om.

Jag läste tidningen i morse och såg att polisen letade efter en beväpnad man i mitt område inatt! Nu kanske jag överdriver, men tänk om det var han som ringde på på min dörr? För polisen grep honom 100 meter från mitt hus. Jag menar, det är ju inte helt omöjligt.

Fy fan vad läskigt!

In my shoes

Dessa underbara skor från Scorett ska bli MINA imorgon.

Makeover

Tidigare idag deltog jag i Blondinbellas makeover-tävling. Jag gjorde om hennes bild med hjälp av www.taaz.com. Och jag var en av vinnarna. Va kul! :)

Blondinbella:       



Jag:


Bloggträff

God Morgon!
Jag hade världens sjukaste dröm igår. För att göra historien kort drömde jag om att det var bloggträff hemma hos mig. Alla balkan bloggare var samlade. Under kvällen hamnar jag i storbråk med Alma, vi börjar slåss o svära åt varandra över en klänning som hon trodde jag hande snott från henne fastän jag hade en likadan? (Alma, du vet den jag köpte till dig i Lund hö hö).

Sedan drömde jag också att jag och Beisa blev megabästisar och vi planerade att flytta ihop och massa sånt.
Ah, mycket mer roligt hände men orkar inte ta upp det. Typ att Sanela tog med sin en tjejkompis som inte var bloggerska och vi alla var lite sura över det :P HAHA sjukt kul!

Nä nu ska jag fixa mig och sedan dra till Naida for som coffee and trac.
Naida och jag för ett par år sen. I love this photo! :)

Film film film

Nu har jag legat i soffan och kollat på 3 filmer på raken! Med massa god mad och sedan glass!
Dessa filmer tittade jag på:

Suburban girl
Brett Eisenberg är på väg rakt mot toppen på en av Manhattans mest populära tidningsredaktioner. Hon har stil, talang och ambitioner, men när det gäller privatlivet är karriären långt ifrån spikrak. Pojkvännen är en halvpubertal pundare och hennes bästa väninna är totalt blåst. Brett måste göra något åt saken och det är då hennes celebra chef Archie Knox gör entré på scenen. Han är framgångsrik, snygg och sexig - en perfekt partner för Brett.
Betyg: 3/5
Började lite segt, men det tog sig längre in i filmen.. Sedan blev den jättebra!





All the boys love Mandy Lane

Ett gäng high school-elever bjuder in Mandy Lane, en mönsterelev som blivit en riktig snygging under sommaren, till en weekend av festande på en avlägsen ranch. Men festen hinner knappt ta fart innan deltagarna försvinner en efter en under mystiska omständigheter.

Betyg: 5/5
Riktigt bra film! Älskar oväntade slut...









Alvin och gänget
Dave är en arbetslös och misslyckad musiker som en dag träffar de sjungande ekorrarna Simon, Alvin och Theodore. De flyttar in hos honom och tillsammans gör de musik som erövrar topplistorna.
Betyg: 5/5
Oh jag är kär i den här filmen! Jag minns när vi precis kom till Sverige, då gick "Alvin och gänget" som tecknad serie på TV. Det var mitt favvo program då. Jag, Aida och Sanja var totalt förälskade i ekorrarna. Aida var Alvin - coolingen, Sanja var Theodore - knubbisen och jag var Simon - glasögonormen. (Ja jag hade glasögon på den tiden). Hihi how cute



.

Godmorgon

Gomorgon!
Klockan är snart 2 och det var inte längesen vi gick upp. Vi orkade aldrig gå ut igår för vädret sög så vi satt hemma. Vi tar en cider tänkte vi, men en cider blev två och två blev tre..ja ni fattar resten och vipps vi blev påverkade. Fy fan vi hade kul. Vi skrattade bort hela natten och klockan 4 deckade vi.

När vi sedan gick upp, det första vi gjorde var att beställa cevape (såklart).
Undra vad man skulle kunna hitta på idag? Det regnar ju fan!

Mjau


Idag har jag och Marina storstädat lägenheten. Eller ja, inte allt, men en hel del. Vi får ta resten imorgon. 
Är i alla fall hemma nu. Var tvungen att mata katten, för syrran har åkt till Skåne igen. Ska passa på att ta en dusch och få med mig lite kläder hem till Marina, då jag har bosatt mig där nu.

Får se vad som händer ikväll, hur sugna vi är på att gå ut. Själv är jag jävligt trött & seg & allmän hängig och har ingen lust. Marina kanske lyckas övertala mig...

Aja, duschen kallar!

Deppo kväll

Igårkväll kom Marina hit och vi satt i köket och spelade Remi, som vanligt.
Jag nämnde att jag ville åka iväg någonstans över dagen, komma bort från den här stan och vi satte oss vid datorn direkt för att titta på biljetter till Göteborg. Det var tänkt att vi skulle åka redan idag, eventuellt imorgon, men nej det fanns inga biljetter. Och dom som fanns var sjukt dyra. Så vi sket i det. Det får bli nästa helg kanske.

Marina fick också i sig lite alkohol igår och var på sjukt bra humor hela kvällen, medans jag inte hade lust att dricka, jag orkade verkligen inte. När hon sedan gick hem mådde jag skit. Blev skitdeppig! Och vad lindrar den smärtan bäst? Jo, mat! Så kl 2 inatt stod jag vid spisen och gjorde ris och nån skitgod köttgryta. Jag experimenderade med alla sorters kryddor jag hittade och det blev skitgott till slut. Efter det mådde jag dåligt ett tag till innan jag till slut somnade vid 6 tiden i morse.


Blä på mig

Telefonen är min bästa vän, eller nej, telefonen är mitt liv. Men ibland blir jag så trött på den. Som idag. Den ringer KONSTANT. Och när den inte ringer då får jag meddelanden. Hela jävla dagen. Vad är det med folk idag?

Har blivit bjuden på några fester och annat kul ikväll men jag känner verkligen inte för något av det. Marina ringde precis och ville att vi skulle ut och ta en drink åtminstonne. Men jag orkar inte det heller! Vet inte vad det är med mig nowdays, jag är så konstig och mår inte bra, psykiskt. Oh, hoppas det går över snart. Orkar inte må så här längre.

Har legat i soffan hela dagen. Förutom när jag gick över till den där kvinnan för att noppa ögonbrynen. Men jag hade inte gjort det om jag inte redan hade bokat tid.

Aja, jag ska försöka övertala Marina att komma hit istället.

Vill man vara fin får man lida pin

Jag har precis varit och noppat ögonbrynen. Det finns en arabisk kvinna här i området som gör det. Hon gör allt möjligt, noppar ögonbrynen, mustachen, ansiktshår, ja allt möjligt! Och detta bara för 50kr. Jag brukar gå till henne varannan månad då hon noppar mina ögonbryn, och hon gör det med tråd.
Det gör jävligt ont, men fy fan vad det är värt det! Det blir så jävla snyggt sedan och man slipper tänka på ögonbrynen de kommande 2-3 månaderna. Hon gör det jävligt snabbt så man får stå ut med smärtan ett par minuter bara. Tummen upp för det!

Resultatet:

Hej! Jag testar att mobilblogga, f

MMS

Hej! Jag testar att mobilblogga, får se sen om det funkar. Sitter på balkongen just nu och dricker kaffe. Det har varit en lugn dag hitills. Har kollat på skräckfilmen THE BIRDS från 1963, som är och var en av mina favoritfilmer när jag var liten. Handlar om massa fåglar som attackerar en hel stad. Så jävla bra film! Nä nu ska jag ta en dusch. Får se om detta inlägp publiceras. På bild: Anita och jag 2006.


Månadens fråga

Jag brukar ju ha månadens fråga här på bloggen varje månad. Men eftersom jag nyligen bytt design på bloggen så försvann röst-rutan. Då var frågan Hur gammal är du? Och de flesta av mina läsare var mellan 21-25. Och 1/3 var över 25. Kul att veta sånt. Men nu har jag iaf lagt in en ny fråga, Är det okej att tjäna pengar på sin blogg?
Så sätt igång och rösta här i menyn till vänster.

Torsdagkväll

Jag har hunnit med mycket ikväll. Var först en sväng hos Emina och sedan åkte vi till Naida och umgicks med henne och Sabina en stund innan vi åkte och hämtade Meliha från jobbet för att sedan mata ankorna i Växjö sjön med gammalt bröd :) . Efter att ha släppt av Meliha hem åkte jag och Emina upp till Marina och satt på altanen en stund och drack kaffe. Efter det åkte jag och Emina till Donken och käkade och sedan vinkade jag av Emina som imorgon åker till Bosnien. Oh vad jag är avundsjuk på alla som åker! Men men...
Nu är jag hemma hos Marina, eller ja, hennes andra lägenhet, helt själv. Creepy... första gången på ett par veckor som jag sover helt själv, och det är inte ens min lägenhet haha. Men här hade jag iaf tänkt bosätta mig några dagar framöver. Orkar inte vara hemma hos mig.

Ja, det var min dag det! Är ledig imorgon med så jag ska sova ut imorgon för en gångs skull.
Nu ska jag spela spel :)

Hejrå.

Storstädning

I morse käkade jag frukost på stan med Marina och Ella och sedan tog jag en snabb sväng i några affärer, hittade nada och stack hem. Har nu storstädat köket, tog en rökpaus för att skriva detta inlägg och sedan ska jag fortsätta storstädningen på resten av lägenheten.

Ikväll ska jag umgås med Emina för imorgon åker hon till Bosnien och blir borta i 3 veckor! Kommer kännas jävligt tomt utan henne...
Och när hon kommer tillbaka åker vi tjejer till Göteborg dagen efter och stannar där i 2 dagar. Har fixat biljetter och hotell redan. Oh det ska bli skitkul! Längtar redan!

Nä, tillbaka till städningen!


Jag ska flytta

Jag kunde inte vara utan mina älsklingar Marina och Ella så jag åkte tillbaka till dom hehe. Har inte sovit hemma på en vecka nu typ. Och på tal om det, jag har an announcment to make (vad fan heter det på svenska *blackout*). Det är så att jag och Marina ska flytta ihop! Och lilla Ella då såklart! Det bara kom på tal så där helt spontant för någon dag sen och nu är det bestämt! Vi flyttar ihop i september! Jag menar, vi är ju med varandra dygnet runt, då kan jag lika gärna flytta in liksom. Oh, det ska bli så kul! Jag längtar redan! :)

Ni vet det meddelandet jag skickade till 118 100 för någon dag sen? Jag skickade återigen samma meddelande dit, alltså Vem är Adisa Krupic? Och denna gången fick jag svaret: Vi tror att Adisa Krupic är en söt tös från Växjö som har studerat språk & historia vid Lunds Universitet. Hon har också dansat i folklor Ljiljan sedan 1998.
Haha, hur coolt är inte detta?
Jag tror ju, eller jag vet, att all denna information ligger lagrad på internet, så det är därifrån dom får all information såklart! Men det jag tycker är konstigt är att hur kan dom veta att det är just jag? För vad jag vet så finns det 3 st Adisa Krupic i Sverige. Hur kan dom då veta att det är just jag av oss 3 som skickar sms:et? Eller hur? :)

Aja, nu ska jag spela Remi.

Pita

När jag, Aida och Marina beställde zeljanica från den bosniska pizzerian hade vi ingen aning om att pitorna var lika stora som en pizza. Snacka om att vi gapade av förvåning när Tito kom med dom. Jag menar, för 60kr får man ju asmycket. Det hade räckt mer än väl med en pita, inte 3 haha. Men men, nu har man i alla fall mat för en vecka framåt typ :P


Är nu hemma och snart kommer Emina hit och ska färga mitt hår. Äntligen! Det behövs ska ni veta...


Zeljanica  :) Skiiiiiiitgod är den!


Marinas jazzuci som jag låg i idag med. Gött!


Min älskling Ella :)

Varmt som fan

Wow, det är 35 grader i Växjö! Jag har precis varit i stan och shoppat. Köpte en kofta och ett linne på Gina. Nice price :) Var en sväng och hälsade på Emina, Merima och Aida på jobbet. Så nu har jag återvänt hem till Marina igen. Vi har precis beställt zeljanica från den bosniska pizzerian. Har inte testat den ännu, men har hört att den är deliciouuuus som allt annat där :)

Och ikväll ska jag även färga håret. Utväxten skriker efter färg.

Puss.


På tåget

Å vad det var roligt att träffa Sabina idag. Vi har inte setts på över ett år ju! Så ni kan tänka er att vi hade mycket att ta igen! Vi satt som sagt hemma hos hennes kusin Adela i Eslöv och hade det riktigt mysigt.
Sedan tog jag tåget hem direkt därifrån hem till Växjö. Det var en jobbig resa hem. Framför mig på tåget satt en serbisk kille, vilket jag inte visste, så när han hörde att jag pratade bosniska i telefon var han tvungen att prata med mig hela vägen. Han var så dryg. Jag var totalt ointresserad och när han frågade om vi kunde ses då jag precis skulle hoppa av tåget skrattade jag till och sa ABSOLUT INTE. Och när han frågade varför fick han svaret "jag går inte ut med killar som dig" och gick snabbt av tåget :P

Nu sitter jag iaf hemma hos Marina och väntar på att lilla Ella ska komma så jag kan få pussa o krama ihjäl henne. Har inte sett henne på 3 dagar nu ju :(
Ska sova över här me, så jag tog ledigt från jobbet imorgon med  ;)

Vem är?

Skulle ha åkt till Kristianstad idag men det blev ändrade planer. Istället åker jag till Eslöv där jag ska möta upp Sabina och sen sticker vi hem till hennes kusin en stund. Och sen tar jag tåget hem till Växjö kl 18. Det har varit 3 underbara dagar i Skåne!

Jag läste på Almas blogg att man kunde skicka ett meddelande till 118 100. Då skriver man Vem är Adisa Krupic? Och jag gjorde det. Det är helt sjukt vilket svar man får tillbaka. Så här stod det i mitt meddelande:
Vi tror att Adisa Krupic är en underbar och rolig tjej som har släktingar i Höör. Hon älskar att fika och shoppa samt prata i telefon. Hon har även spelat basket i många år i Växjö Queens.

Haha, stämmer ju fan till 100%. Sjukt!

RSS 2.0