Rise and shine

Klockan är 8 och jag är vaken, på min lediga dag. För det är så att jag ska sitta barnvakt åt Ella några timmar framöver. Känns lite läskigt faktiskt, att sitta barnvakt åt en 1-åring så pass länge. Men jag och Ella är ju bästisar så det ska väl inte vara några problem ;) Världens sötaste 1-åring kan väl inte ställa till några problem för mig? För i så fall vet jag inte vad jag ska ta mig till. Då ringer jag bara Marina och Edis och säger att jag går hem att jag inte klarar av henne hahaha. Nääärå, ska nog gå bra det här. Dessutom så är det bra träning inför framtiden. jag + barn = hahaha. Skrattretande.

Förresten så varade inte lyckan över den nya telefonen länge :(
Den är ju fan helt skum den här mobilen. Ingenting tycks fungera på den. MMS-inställningarna går inte att aktivera, och då har jag fått hjälp av comviq människorna men det fungerade inte, USB-kabeln är död och minneskortsfunktionen går heller inte att installera. WTF?! Skittelefon!
Men tack Meri för all hjälp ändå. You rock :)

Så nu har jag packat ner den och ska dra mig mot Posten nu och skicka tillbaka den innan jag beger mig mot the Hodzic family. Förresten så beställde jag den andra mobilen istället, fast det blev den gråa, inte den rosa.

Aja, det var väl det.
Wish me luck med bebisen. Jag återkommer med hur det gick. If i'm ready for the mamma-rollen. Haha. Knappast troligt. Ungen lär få märken för livet efter en dag med mig :P

Pjuss.


Kommentarer
Postat av: adlen

Åhh, babysitter, vad underbart! Men tro fan att även en 1 åring kan ställa till me problem, blinka inte nångång! :D Ja heter Adriana i andra namn! Lr enbart det i mitt pass, men mitt riktiga namn e adlen, men ja orkar inte ändra mitt pass till turkiskt så ja får adlen i det. =)Mobbat ja vet! =)

2008-03-04 @ 08:25:09
URL: http://adlen.blogg.se
Postat av: adlen

TACK! =)

skitsnack, skriv till mig, ja har alltid en löning, i love babys! :D höhö :D

2008-03-04 @ 08:33:30
URL: http://adlen.blogg.se
Postat av: adlen

men, men, jag vill ju vara adlen :(
ge mig din msn vettja :D

2008-03-04 @ 08:47:23
URL: http://adlen.blogg.se
Postat av: Meri

Tråkigt att det inte funkade:( al eto vec si novi narucila:D snabba ryck:D hahah hoppas du får bättre lycka med den nya;)

2008-03-04 @ 12:10:39
URL: http://meandam.blogg.se
Postat av: Alma

Haha stackars ungen :P haha just joking det kmr gå skitabra =)

2008-03-04 @ 12:43:55
URL: http://madeinbih.blogg.se
Postat av: Amela

De kanske har sålt dej en gammal mob. tydligen bruakr det hända :S

2008-03-04 @ 13:41:06
URL: http://meandam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0