Crne misli me muce


Jag har aldrig förr velat åka iväg, bort från Sverige, så mycket som idag! Alltså hur jävla deprimerande är inte det här vädret? Jag blir ju helt confused för fan. I morse vaknade jag av världens bästa vårväder. (Jag gick ju för fan ut för att slänga soporna i bara t-shirt och jag frös inte ett skit!). Och fatta så glad jag blev. Inget spår av snön någonstans lixom! Och så var det ett par timmar i alla fall. Men ikväll, efter träningen upplevde jag en mindre chocktillstånd när jag gick ut från Simhallen och såg snöstormen! Jag kunde inte fatta det. Fanskap. Jag vill inte vara här. Jag vill inte!

Nåja, nog om vädret...hmm... nu står det still i huvudet. Bloggtorka... förrsten, vet ni vad en groda utan ben är? Jo, HOPPLÖS! hahaha. Jag har kört det skämtet för mina vänner, men ingen förutom jag tycker den är skitrolig. But then again, jag har ju lite konstig humor. Yes I do.

Vill ni veta vad jag gjort idag då? Jag var i skolan hela dagen, sen tränade vi och sedan träffade jag på Emina, Munja och Almir på simhallen också som var snälla nog att köra hem mig i den här snöstormen. Interessant dag... och ännu interessantare inlägg. :S. Eller inte.

Nej fan dags för sängen.

Kommentarer
Postat av: syrran

hopplös...hahahahahahah ohhh jag dör av skratt så jag håller på o skiter på mig hahahahah

jenny har ju en groda som husdjur..dock med ben:P

2009-03-13 @ 14:11:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0