Next stop Tokyo


Jag har inte gjort annat än legat i sängen sedan jag kom hem helt död från jobbet. Sedan dess har jag skiftat från att skriva mitt arbete som ska in på måndag (tack Nermina för all hjälp) till att spela Backpacker. Minns ni det spelet? Det är så 90-tal. Man åker till olika länder och svarar på frågor om landet och jobbar. Jag var säkert inte den enda ungen som var besatt av det spelet på den tiden. Fan ta dig syrran som laddade hem det igen efter sisådär 10 år! Jag som skulle skriva arbete. Har endast hunnit skriva en sida. Minst tre till kvar. Får väl sitta uppe hela natten och skriva, för imorgon hinner jag inte.

By the way, min underbara chef ska hämta mig imorgon innan jobbet. Hur underbar är inte hon! Orka åka buss i evigheter lixom. Nej, nu ska jag skriva några rader till och sedan fortsätta spela.

Kommentarer
Postat av: amila

hahahhahahhaa har du också hittat tillbaks till backpacker.. so did i.. men nu är jag trött på det. fått certifikat i allt och sett typ allt.. ingen utmaning längre :)

2009-01-11 @ 01:40:18
URL: http://alima.blogg.se/
Postat av: nida

..ingen protest, protesten försvann, AUGUSTIBARNEN VANN! :D

2009-01-11 @ 02:28:22
URL: http://nidaa.blogg.se/
Postat av: sanja

skönt att någon förstår =)

Jaa vet hatar denna skit stad haha. Det fula är jag har a-kassa nu så säger ams att jag ska välja ett säljar jobb så måste jag det.. =( paniik.



Hade det varit upp till mig hade jag tatuerat mig imorgon men det jag vill tatuera e stoort och dyrt.. och dom pengarna har jag inte =( färgör blir jag så frustrerad.



hehe

2009-01-11 @ 20:44:32
URL: http://sanjavesna.blogg.se/
Postat av: vesna

hahaha ja älskade de spelet =)

aah koej :D ska testa.. tack för tipset =)

2009-01-11 @ 20:55:24
URL: http://sanjavesna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0