Stvaram novi svijet


Arbetsmötet gick bra. Även fast det är obligatoriskt så är det många som inte kommer, fast idag var vi rätt många så det var ju kul. Både distriktschefen, regionschefen, teamledaren och arbetschefen var där. Så det var en hel massa vilda diskussioner och påhopp. Hoppades på en catfight där ett tag, men det blev ingen. Man plockar nog inte så många pluspoäng om man hoppar på chefen, så man låter helst bli. Men men. Intressant möte var det minst sagt.

Nu sitter jag här hemma helt själv. Min kombo Marina är jag vet inte var. Och jag har tråkigt.
Någon som vill umgås? Jag bjuder på kladdkaka!
Jag vet en tös som inte skulle tacka nej :P

Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Hej tjejen! : ) Försöker adda dig på MSN, men verkar inte funka. Adda gärna min (adress ovan) så pratar vi vidare om design : ) Du kan få en under natten : )

2008-09-25 @ 22:50:48
URL: http://lindaslya.blogg.se/
Postat av: Suncica

haha adisaaaa sikken jävel du, izazivas! :P snacka om att jag ska frossa i helgen. men vet du vad? jag tycker de överdriver med florsockret på den. fan ono zadimi u grlu haha

2008-09-25 @ 23:36:01
URL: http://www.ssuunnn.blogspot.com
Postat av: suncica

haha! det e sant! helt sjukt fan. men duu? en annan sak.. kad dodjes u gbg, ima da poneses onu pitu sto jedete.. onu sto narucite. asså kako GOD izgleda! njami!

2008-09-26 @ 00:13:54
URL: http://www.ssuunnn.blogspot.com
Postat av: suncica

haha! jag e fan elak mot vissa personer, men de personerna förtjänar det. häxskratt onaaaj, ja volim sirnicu i zeljanicu:)

2008-09-26 @ 00:28:10
URL: http://www.ssuunnn.blogspot.com
Postat av: suncica

ne brini zeno! vissa personer bör man va elak mot, znas i sama! :) ali bice cigana ne brini, jag har ett helt arkiv med snyggingar haha. odo leci, cekaju me zivotinje sutra hahaha

2008-09-26 @ 00:38:42
URL: http://www.ssuunnn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0