Nu ger jag upp

Helt seriöst, jag har suttit i exakt 3 minuter och funderat på en vettig rubrik. Och det är så här varenda jävla gång! Hatar det här. Rubrik-strejk från och med nu!

Anywho, jag borde egentligen varit i sängen för längesen. Imorgon ska jag upp tidigt och fixa en massa grejer. Bl.a inhandla en hel del presenter och kanske, men bara kanske, köpa en ny mobil :)


Kommentarer
Postat av: MiA

hehehehe.. ne men jag har köpt munsprey till mamma tycker att det behövdes... sen så är det så att vi pikar hene KONSTANT "smrdis, prestani pushit jooj mama fuuuj" osv... hon slutade i 1½ månad men tabletterna hon tog mot rökning fick henne o må piss... hon drog slutsatsen att d e slutare o röka men man rökt en kort period... hon har rökt i snart 30 år... hemskt.. tycker inte att d e värt vare sig lugncacner eller o stå ute i minus en trilion grader för en giftpinne (du vet jag är hemsk när det gäller rökning försöker få alla o sluta hahaha)



snygg blogg btw kan inte någon fixa min? haha

2008-09-26 @ 10:06:00
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: Atena

Omg kvinna det är väl ignet fel på den mobilen du har nu? .. min är fortfarande på lagning skulle ta två veckor men nu har det gått 3, btw snygg design!

2008-09-26 @ 10:19:27
URL: http://feereshte.blogg.se/
Postat av: A D I S A

Atena: haha nej men du knner mig. tröttnar på alla mobiler efter ett par månader hahaha :D

tack! :)

2008-09-26 @ 16:28:15
URL: http://adisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0