Feber

Utbildningen var roligare än jag trodde. Där fanns ingen jag kände, det var mest folk från andra städer, men det var skitkul att lära känna alla. Vi hade riktigt kul!
Ligger i min säng nu och äter lasagne. Känner att jag bara blir sjukare och sjukare. Näsan är helt täpt och det enda jag gör är nyser. Jag tror jag nös minst 30 gånger under den 3 timmar långa utbildningen och vi fick oss ett gott skratt varje gång :)
Men nu har jag fått feber också. Inte alls kul med tanke på att jag ju ska jobba imorgon. Och efter jobbet ska jag tvätta. Har 2 fulla tvättkorgar o tvätta. Fan också. Plus att jag har sjukt mycket att plugga. Herregud, hur ska detta gå? Jag MÅSTE klara av det hur sjuk jag än är.

Aja, nu ska jag se OTH och Gossip Girl.

Kommentarer
Postat av: Diinchii

svar: Va bra, gör det :)btw, krya på dig :D

2008-09-16 @ 20:50:15
URL: http://diinchii.blogg.se/
Postat av: jasmina

shuliluuuuh fina flikkan=P ... taaacl;D det gick faktist oväntat bråå.. blev Vg =) jo vant to katt jår her?.. aj mejk silky smooth =D haha.. krya på dig disåååå !!! (k)

2008-09-16 @ 21:34:30
URL: http://jaazz.blogg.se/
Postat av: Melissa

Hur töntiga är inte Serena och Dan för att dom gjorde slut? Typ supertöntinga? Var de tvugna att göra så? I thing we all know the answer to that: NEJ!



Eller vad säger du? =/

2008-09-16 @ 22:14:58
URL: http://hellomello.blogg.se/
Postat av: A D I S A

Diinchi: Tack!

Jasmina: ohh jesi duktig!! grattis gumman :).. aj rili vant to kat maj her! ju mejk me gordzös? :D

Melissa: ahh ma dom börjar bli jobbiga, nemaju pametnijeg posla haha

2008-09-16 @ 23:31:24
URL: http://adisa.blogg.se/
Postat av: Melissa

Hahahaha, nu kändes det som att vi kände dom på riktigt... typ "aa ja va o fika med serena, fan va jobbiga hon o dan ääääääääär!!!" Lite så kändes det hahaha =D

2008-09-16 @ 23:53:10
URL: http://hellomello.blogg.se/
Postat av: A D I S A

Melissa: hahahah ja verkligen! nä fan, jag ska ju fika med serena imorgon.. ska faktiskt övertala henne om att hon gjorde rätt, så kan jag sno Dan :D han e fan lätt hetast av dom alla! :)

2008-09-16 @ 23:55:13
URL: http://adisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0