Pokazi mi sta znas

Varför är det alltid så att man alltid är som mest deprimerad om nätterna? Är det för att det är mörkt och man ofrivilligt dras ner i samma mörker? Eller kan det vara så att man känner sig som mest ensam och övergiven om nätterna som man faller i depression? Jag vet inte, men allt det stämmer in på mig. Jag satt uppe till 7 i morse och mådde bajs. Jag tänkte på allt, på livet, på framtiden, på det förflutna och framför allt på saknaden av den person som var mitt allt, som gjorde livet värt att leva och som jag saknar så mycket att mitt hjärta går sönder när som helst känns det som. Den personen är min mamma. Jag kan inte minnas sist jag somnade utan att ha gråtit mig till sömns. Inte så konstigt att jag har världens värsta morgonhumör när jag vaknar. Istället för att känna mig utvilad känner jag mig helt utmattad när jag vaknar. Varje jävla kväll är det så. När tar det slut liksom?


Över till något roligare. Jag har precis laddat ner Zeljko Samardzic Platinum Collection CD. Hans 19 bästa låtar genom tiderna. Tänkte lyssna sönder mig på den, så jag kan hänga med på konserten den 5:e december eftersom jag bara kan ett par stycken av hans låtar. Och nu har jag lyssnat igenom hela albumet och fy fan så bra han är! Blev jävligt överraskad! Trodde verkligen inte att han hade så bra låtar som han faktiskt har. Det albumet ska spelas konstant de kommande veckorna. Och jag bara älskar de här två låtarna.

 

Kommentarer
Postat av: nadja

dom här är bra: http://www.youtube.com/watch?v=nbs0XkToND0



http://www.youtube.com/watch?v=Xnnor4yi0cc



i "sve si mi naplatila" - men jag kan inte undgå o bli förvånad, mostarac sto pjeva na ekavskom, odkad to BRE :D :S



usch :( det kanske inte "tar slut" men blir lättare med tiden spec när man blir lite äldre.livet är bra orättvist :( KRAM!

2008-11-12 @ 15:38:31
URL: http://djus.blogg.se/
Postat av: Mia

jag ska kolla när jag jobbar så ska jag nog göra A2 samma dag... jag hade en del slarvfel men jag gjorde klart tentan på 30 minuter typ (inte konstigt) och jag är lite irriterad över att det inte finns en BOSNISK tenta bara kroatisk och serbisk... :)

2008-11-12 @ 17:48:11
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: Mia

jag skrev på kroatiska jag kan inte ekavski så bra hehehe :)

2008-11-12 @ 18:19:38
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: Leki

Gissa om jag kände igen mig i detta inlägget. Dessa depressioner om natten tror jag nog stämmer in i många, bland annat mig också. Det är då man tänker på sina brister, på varför saker och ting är som de är. Man tänker på framtiden och mycket känns dystert tyvärr, särskilt om man inte har någon att dela dessa tankar med. Om där inte finns någon som ler mot dig på morgonen och säger att allt kommer att lösa sig. Som tur är kommer detta periodvis, så upp med hakan. Det fixar sig alltid till slut. Kram på dig :)

2008-11-12 @ 18:55:39
Postat av: A D I S A

Leki: ja precis. det är nog så för dom flesta. men det blir jobbigt med tiden... man blir så trött på att det aldrig tar ett slut.

nista lejla moramo se udati uskoro :) da imamo någon bredvid oss varje morgon som säger att allt kommer bli bra igen ahahaha :)

2008-11-12 @ 20:37:02
URL: http://adisa.blogg.se/
Postat av: Leki

Nije i to rijesenje svi problema draga moja.. Udaja moze biti i sami belaj u sebi pa da imas jos jedan razlog da se drzis budna nocima. Dobro moras prokontati ko je za tebe. Ali ako vrijedi, ako ljubav pobijedi sve onda je to to ;) Vidim ti si navikla vec pite i pitice da nam pravis, eto red bi bio da se prva udas..

2008-11-12 @ 21:36:04
URL: http://Nej :)
Postat av: A D I S A

Leki: na kraju krajeva kako god covjek uradi nece pobjeci od problema. a sta se tice udaje, bila bi ja en bra hemmafru,haha, a stvarno mi je vrijeme om 2 månader fyllam 24--->ålderskris :D hahah. nej fan necu ja nigdje innan 28 i alla fall :D

a posto si ti u vezi ozbiljnoj valjda bi bio red da ti budes prva :P

2008-11-13 @ 00:39:36
URL: http://adisa.blogg.se/
Postat av: Leki

U tome i jeste fazon draga, da problemu pogledas u oci i da ga nekako pokusavas rijesiti. Jer sto i sama kazes, nece nestati sam od sebe nikako. Nekad jednostavno treba covjeku da malo mozak zagrije da skonta kud sve vodi ovo u zivotu i da li je vrijedno toga. Udaja, kad bude sudjena inshallah.

2008-11-13 @ 21:56:34
URL: http://Nej :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0