Half man half tree

Nu har jag kommit hem från stan. Har köpt allt jag behöver inför resan och fixat allt som skulle fixats idag. Nu är det bara att sitta och vänta på att tiden ska gå, snabbt förhoppningsvis, så vi kan åka! Emina kommer senare idag och ska färga mig och Marina. Vi lär nog sitta sedan ett bra tag och planera och prata om hur kul konserten kommer bli, aBd.

Över till något helt annat. I morse hittade jag dessa två klipp. De måste ni bara se. Stackars människor säger jag bara. Det värsta är att dessa människor, som lider av en okänd sjukdom, tvingas jobba på cirkus för att kunna försörja sig själva och sin familj. Hur orättvist och förnedrande är inte det? Vad är det för värld vi lever i egentligen? Att folk är villiga att anställa dessa människor, som är precis lika mycket värda som jag och du, bara för att kunna tjäna pengar på dom?
Nä nu är jag förbannad.


Kommentarer
Postat av: Kristin

Hej! Brukar du köpa dina kläder på Gina Tricot eller H&M? Bli då medlem på Gratis kläder http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=102776 och du har då chansen att få presentkort i dessa butiker, helt gratis:) Ha en trevlig kväll! Kristin.

2008-11-14 @ 17:48:26
URL: http://annakristinjohansson.blogg.se/
Postat av: nadja

usch!usch!jag saknar ord, vad hemskt : (

2008-11-14 @ 18:53:16
URL: http://djus.blogg.se/
Postat av: Lejla

wooho i ja samo räknam ner tiden. Ush ja kan inte ens kolla på klippen ja e så känslig vad det gäller det.

2008-11-14 @ 22:27:24
URL: http://leekiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0