Skratt förlänger livet

Jag har precis kommit hem från en underbar kväll. Ni vet när man träffar någon första gången och det bara säger klick? Som om man känt varandra i evigheter. Så kändes det när jag träffade Dzenan och hans syster Hana. Så jävla underbara människor! De jobbar med min syster och idag fick jag äntligen träffa dom. Så jag mötte upp syrran och dom två efter att de slutade jobbet och vi gick till den bosniska pizzerian. Vi satt nog där i nästan 2 timmar och skrattade hela tiden. Hana, åt upp all vår mat. Shit vad hon kan äta den tjejen. Hon åt sina cevape och sedan alla våra rester + 2 st baklave. Och hon är lixom jättesmal! Gud så kul vi hade det.

Sedan körde vi upp till McDonalds och åt glass. Hana, som är chokladberoende, klagade på att hon fick för lite chokladtopping på sin glass, och fick självklart mer, fastän det egentligen inte behövdes.

Två helt underbara människor. Jag minns inte sist jag skrattade såhär flera timmar i streck. Det var verkligen det här jag behövde efter mina depression-dagar den senaste tiden.

Kommentarer
Postat av: Atena

haha .. du Ehmåste LaarAAh deeeej persiiiskAah!, den närmsta översättningen ja kan komma på är som eran bebo, då ni kallar ngn det. I think :P ..

2008-07-08 @ 23:10:03
URL: http://feereshte.blogg.se/
Postat av: Atena

& rubriken betyder jag saknar dig

2008-07-08 @ 23:13:42
URL: http://feereshte.blogg.se/
Postat av: Alicia

Hej hjärtat!

jag vill bara tacka dig för att du har röstat i Swedish Fashion Blogger Awards, det skulle inte ha varit detsamma utan dig :)



puss!

2008-07-09 @ 16:13:49
URL: http://www.aliciasstil.se/
Postat av: A D I S A

Alicia: What? :S

2008-07-09 @ 22:29:11
URL: http://adisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0