Mina kära läsare

Jag blev så glad när jag loggade in på min blogg. En del av er hade kommenterat mitt sista inlägg om fadderskap. Några av er blev inspirerade till att skaffa egna fadderbarn och söta Alma skaffade även hon ett fadderbarn idag när hon läst mitt inlägg. Vad söta ni er! Kram till er allihopa :)

Ikväll blev en repris av igårkväll. Jag var hemma hos frugan igen och umgicks med henne och hennes underbara mamma, known as Shefika :) Denna gången joinade även Emina oss.

Och nu till något jävligt störande... jag har fått ett sånt jävla finne i ögat. Ni vet sånt innanför ögonlocket. Lärde mig ikväll att det heter jachmir na nasem. Och det är så jävla störande! Jag har haft det en gång innan för längesen och jag vet inte om det finns något mer störande än ett finne i ögat.


Kommentarer
Postat av: Denira

Hehe hvala hvala =) Vill oxå bli fadder..
Fick du välja pojke/flicka?

2008-01-22 @ 02:00:43
URL: http://denira.blogg.se
Postat av: Denira

Nej det är klart, det viktigaste är att man ger dem mat under dagen! Får man brev ofta och så eller? Odakle si?

2008-01-22 @ 03:47:59
URL: http://denira.blogg.se
Postat av: Alma

Znas od cega se jachmir dobije? Typ om man är "taskig" eller säger något elakt till en gravid kvinna i ako ona kaze da bog da ti jachmir narasto då kan man få det me! :O så tänk på vad du säger till pregnent women :P haha (vet nt om detta stämmer tako sam barem ja cula)

2008-01-22 @ 20:12:21
URL: http://madeinbih.blogg.se
Postat av: A D I S A

Alma: hahah i ja sam to cula juce. inte precis så, ali mi je jaranica rekla da se jachmir dobije ako ne pocastis trudnicu :) så jag ringde till mina 2 vänner som är gravida och bjöd hem dom på fika i veckan haha ... och när jag vaknade i morse försvann min jachmir

2008-01-22 @ 20:14:59
URL: http://adisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0