Alone with her

image719Har nu tittat på filmen Alone with her som Alma skrev om för ett par dagar sen. Tyckte den verkade bra så jag laddade hem den. I stora drag handlar den om en man som i hemlighet är besatt av en kvinna och gömmer därför kameror i hennes hem.

Jag hade så stora förväntningar av filmen.
Det är alltid lika tråkigt att se en lovande film som denna fimas på det här viset. Storyn är väldigt intressant och filmtekniken gör det hela ännu bättre. Skådespelet är dock inte mer än hyfsat. Någotorealistisk film med en rad brister, bland annat det plötsliga slutet. Ja, jag fattar poängen och det är rätt så skrämmande, men jag hade velat se lite mer detaljerat vad som egentligen hände.

Kommentarer
Postat av: Jonna

ha en bra dag:)!

2008-02-22 @ 09:35:02
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: Amela

Nisuu bas stora nyheter, men typ att den klassen inte är en värsta på hela skolan, utan de har valt en klass som är rätt lugnt, ima gori. Men det är som med allt som vissas på TV, man vrider lite på verkligheten... =)

2008-02-22 @ 10:42:58
URL: http://meandam.blogg.se
Postat av: Emilia

fin blogg, älskar grönt :)

2008-02-22 @ 12:02:32
URL: http://hotnonstop.blogg.se
Postat av: Alma

Jag håller med dig faktiskt slutade mitt i kändes det som! Och jag hatar han skådespelaren han är assliskig hon såg jag för första gången .. halvbra är den men det är ett bra ämne dom tar upp :)

2008-02-22 @ 14:25:13
URL: http://madeinbih.blogg.se
Postat av: A D I S A

Amela: ehh ozbiljno...ccc.. ma ne cudi me..nisu htjeli uzeti en klass som är helt "omöjlig" så att de misslyckas med "uppdraget" hahah ...

Emilia: tack :)

Alma: ja gud ja, bra ämne är det absolut! läste i början av filmen att var 3e sekunde blir en kvinna i usa förföljd! var tredje!! shit! men man känner att de borde gjort det lite bättre när det handlar om något så viktigt.. men men .. den e helt okej.

2008-02-22 @ 15:49:06
URL: http://adisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0