Snakes on a plane

Är du rädd för ormar och flygplan då ska du hålla dig borta från den här filmen, det vimlar nämligen av ormar ombord på ett flygplan. Har du inga problem med varken ormar eller flygplan då ska du också hålla dig borta från den här filmen i alla fall. Den är ju hur hemsk som helst och Samuel L Jackson är ju en skådis som man sällan blir besviken på.

Kollade på filmen igårkväll med syrran. Längesen vi träffades, en hel vecka sen sist, så det var mysigt att kolla på Eurovision semifinalen igår ihop och sen satte vi igång filmen. Jag blundade nästan hela filmen. Gud så äcklig den var. Och jag är så himla lättskrämd också. Var jätterödd för att somna, trodde jag hade ormar under sängen haha.

Och det roliga är, att man kan nu köpa Snakes on a plane tröjor. Haha. Med min stora fobi för både ormar och  skulle jag nog inte ens våga ha på mig den hahahahah.


Kommentarer
Postat av: Josefine

jag är så rädd för ormar!! Men på något sätt så fick någon ändå mig att se den filmen... jag kan bara säga att jag är räddare nu än vad jag va innan :P

2007-05-11 @ 18:32:10
URL: http://hall0nmojs.blogg.se
Postat av: Adisa

jaag veeeet! samma hrä... o speciellt den scenen när han slänger hunden på den stora ormeeeen :( fan va ja grät hhahahah

2007-05-11 @ 18:33:38
URL: http://adisa.blogg.se
Postat av: Mari

Iiihhh ormar! :-S Nej den ska jag då inte se :-P Förstår att du blundade ;-)

2007-05-11 @ 21:53:45
URL: http://modigh.webblogg.se
Postat av: Adisa

Mari: hehe nää om du inte vill ha mardrömmar i en vecka så se den inte haha :)

2007-05-11 @ 23:19:34
URL: http://adisa.blogg.se
Postat av: Dada

Hahaa, där ser man =P samma musiksmak i guess!

2007-05-12 @ 10:06:49
URL: http://dada.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0