Molitvaaaaaaaaa

Jaaaaa! Ha! Vad var det jag sa! Serbien skulle vinna och Ukraina tvåa. Något som var väldigt väldigt störande och som jag blev så jävla chockad över var när Marija och sångerskorna gjorde det serbiska nationaltecknet, 3 fingrar i luften! Och det är kränkande för de människor som fått stå ut med serbernas krig.Det är fanimej skamligt! Fy för er! Ni kränker verkligen krigets offer! Och en av gångerna dom gör nationaltecknet var när de fick 12 poäng av Bosnien! Av Bosnien! Det kallar jag för respektlöst! You make me sick people. Jag skulle kunna hålla på i evigheter och skriva allt jag tycker om de här människorna, men med risk för att det ska uppstå massa tjabb så låter jag bli. :)
Men i övrigt så tycker jag att rätt låt vann, absolut! Men inte rätt land, kan jag säga så? haha.image302

Jag älskar Serbiens låt. En av dom bästa jag hört någonsin! Så nu har vi bestämt att vi ska till Beograd nästa år och titta fastän risken finns att vi blir mördade. haha. Nä skojar bara, är full.
Det var en härlig kväll hos Arijana med 10 tjejer. Har nog aldrig skrattat så mycket som ikväll. Elna är ju lika galen som jag. Vi satt på balkongen en hel del. Under tiden de dåliga låtarna sjöng iaf. Och där spelade Aida gitarr och vi sjöng för fullt. En gång tog vi av oss skorna och strumporna och sprang ut på gräsmattan och det ösregnade! haha. Så går det när man har för mycket alkohol i kroppen och imorgon kommer jag säkert vakna med värsta förkylningen!

Och Bosnien kom på 11e plats! Hade ju gått så mycket bättre om Bosnien inte sjöng först! Men snacka om att snubbla på målinjen!! Bara dom 10 bästa är ju säkrade en plats nästa år ju. Men va fan, med en bra låt så ska det inte vara några problem.

Stackars Sverige..en 18:e plats! Trodde verkligen dom skulle hamna bland topp 5. Men nepp, det gjrode dom inte. Inte så konstigt heller, låten suger ju som fan, men med tanke på alla deras fans över hela Europa så trodde jag att det skulle gå mycket bättre.

Nä nu ska jag överföra bilderna från ikväll.
Pusssssssssssss

Kommentarer
Postat av: beisa

govnadi su stvarno..

2007-05-13 @ 12:43:53
URL: http://farwell.blogg.se
Postat av: Adisa

japp...what else to expect :P

2007-05-13 @ 14:44:28
URL: http://adisa.blogg.se
Postat av: Anonym

deras tre fingrar...det stör !

2007-05-13 @ 16:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0